basia313 05.10.06, 15:55 JA grab jeden, ja grab jeden, jak mnie slyszysz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eeela Re: ***** 05.10.06, 16:17 Zapomnialam, jak lecialo z zyrafami, ale wygooglowalam: - Zyrafy wchodza do szafy - A pawiany skacza na sciany Odpowiedz Link
eeela Re: ***** 05.10.06, 17:20 Nie, grab i brzoza sa z 4 pancernych, czy nie? Tak mi sie skojarzylo :-) Odpowiedz Link
basia313 Re: ***** 05.10.06, 17:21 Czterej pancerni i pies:) A jeszcze chyba bylo: Ciotka Hermenegilda wachodzi z wody. ALe cos mnie dzisiaj naszlo... Odpowiedz Link
gugitsa Re: ***** 05.10.06, 17:57 ja bez tego serialu sobie wakacji nie wyobrazam! nie ma pancernych? nie ma wakacji! no i niezapomniany j-23... znowu nadaje... :D Odpowiedz Link
jagienkaa Re: ***** 05.10.06, 18:33 no bo żyrafy to znam, i myślałam że coś mi umknęło.... to w takim razie jak już o zwierzętach, to jeden z moich ulubionych cytatów: 'to ja tu na deszczu, wilki jakieś....':) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: ***** 05.10.06, 20:21 myślałam że z Misia ale mi sie te filmy zawsze mylą Odpowiedz Link
gugitsa Re: ***** 05.10.06, 17:56 to ja, to ja, to ja... szlyszysz wolam ciebie ja brzoza... ;) c.p.i p. Odpowiedz Link
anya.po.prostu Re: ***** 05.10.06, 21:36 Popowiększaaaali się i w duuuuupach się po przewracało!! Jak dla mnie filmowy cytat wszechczasów :)))))) Odpowiedz Link
donat351 Re: ***** 05.10.06, 23:49 super vatek. to co? lecimy po tytulach polskich filmov? wakacje z duchami Odpowiedz Link
basia313 Re: ***** 06.10.06, 00:15 Juz chcialam dopisac " 17 mgnien wiosny" i "Michal Strogow":) ale niestety to nie polskie Odpowiedz Link
jagienkaa Re: ***** 06.10.06, 08:04 otatnio oglądałam Czas Surferów z Lindą i Obuchowiczem. Odpowiedz Link
patch_of_heaven Re: ***** 06.10.06, 10:13 "-To kłamstwo! Kopernik była kobietą! - A może Curie-Skłodowska też"?! - No to akurat nie byl najlepszy przyklad... - Aaa bo mnie zmylily" Ten fragment mnie zabija:) Odpowiedz Link
evian5 Re: ***** 06.10.06, 21:43 kurcze, seksmisja bije wszystkie inne na glowe. ogladalam z 50 razy... Odpowiedz Link
aotearoa Re: ***** 09.10.06, 23:35 Ostatnio mnie naszlo zeby kupic Seksmisje na DVD (ale to chyba tylko w Polsce mozna), ale pozniej sobie uswiadomilam, ze przetlumaczona Seksmisja na nagielski to nie to samo i moj nie-polski chlopak za cholere nie zrozumie aluzji. Ale jak bede w domu to i tak qrcze kupie! Bede rechotac ze smiechu jak zaba:) Odpowiedz Link
donat351 Re: ***** 07.10.06, 05:12 Waclaw Kowalski .... Kazimierz Pawlak Wladyslaw Hancza .... Wladyslaw Kargul Zdzislaw Karczewski .... Jasko 'John' Pawlak Eliasz Kuziemski .... Kokeszko Ilona Kusmierska .... Jadzka Kargul Jerzy Janeczek .... Witia Pawlak Maria Zbyszewska .... Mania Pawlak Aleksander Fogiel .... Village Administrator Kazimierz Talarczyk .... Antoni Wieczorek Witold Pyrkosz .... Varsovian Halina Buyno-Loza .... Aniela Kargul Natalia Szymanska .... Leonia Pawlak Zygmunt Bielawski .... Pawel Pawlak Bogdan Borkowski .... Man in Village Adam Dzieszynski .... Militiaman Bajdor Odpowiedz Link
donat351 Re: ***** 07.10.06, 05:22 1 Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie... 2 Wróg, a wróg. Ale swój, mój - nasz! Na własnej krwi wychodowany...na co nam nowego wroga szukać, jak tu pod bokiem znalazł się stary! 3 Kargul, podejdź no do płota... 4 syn Pawlaka:"Dziękuje Ci Panie,że moją ręką pokarał Kargula i przysięgam na wszystko co ma moc nademną,że drogi do domu nie zaślepie i po ziemie wróce,żeby goście nasi nie szukali sie po świecie" Pawlak:"...A na całe Kargulowe plemię i pole" syn Pawlaka:" A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie" Pawlak:"...Tylko się nie pomyl i nas Pawlaków" syn Pawlaka:"Tylko się nie pomyl i nas Pawlaków" Pawlak:"...Sąsiadów Kargulowych" syn Pawlaka:"Sąsiadów Kargulowych nie doświadczaj,bo my się swojej miedzy trzymamy" JoAśka 5 Mania słyszała? Naszemu sasiadowi konia ukradli, a taki był ładny, amerykański, szkoda 6 ’’Cos ty zdurniał ?? Gdzie ja kupie takie dzbanki ?? hehe Nowiuskie koszule !! 7 ’’I wstyd bedzie bos bez portek wyskoczył’’ ...hehehe ’’Gadaj gdzie koń ....A co ja wróżka ??’’ hihihi 8 To juz czwarta wojna w moim życiu, w tym dwie światowe... 9 Wicia!Ojca nie widział? -pewnie w polu krowy doi 10 WICIA: ooo!!! człowiek!! KARGUL: etam człowiek... może jaki tutejszy... 11 SAM SIE ROZBROJE A TOBIE NIE DAM ZGINĄĆ... TYLKO UWAŻAJ NA ZAMEK, BO WYLATA! 12 BO JAK SIE TAK NAPATRZE I W NOCY SIE PRZYŚNI... TO JEJ TAK NIE NAWIDZIE ŻE STRACH!! 13 -ON GO ZABIJE!! -BĘDZIE PŁACIŁ!! 14 -U WAS TEŻ TRZEBA ZBOZE WYMŁUCIĆ.. -NO ALE KIEDY?? JAK TO KIEDY?? JAK ZAŁOZĄ APELACJE 15 Przewiał ...Diabłem młócił to zborze grzechu czy co ?? 16 Jacka...Pomóc ci ?? ... Nie dam se rade ! Jak chcesz to ci pomoge ??....Nietrzeba .. No to ci pomoge .... :) 17 Kaźmirz! kot w niewole trafił ...na sznurku go pasą .. Nie będzie mi Kargul umowy łamał i siłą zmuszał kota do pracy .. 18 ty mi kosy nie wypominaaaaj ....bo ja karabin mam ! a i ja mam ...tylko zamek wylata ... Odpowiedz Link