jofin 21.12.06, 23:52 wiadomosci z Polski. Przed chwila byly w glownym wydaniu wiadomosci BBC. Smiac sie, plakac, sama nie wiem. news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/6200539.stm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profes79 Re: No to i na wyspy dotarly 22.12.06, 06:47 Jeszcze troche a pojde na solarium i zaczne sie uczyc hinduskiego akcentu byleby sie nie wydalo skad jestem... Odpowiedz Link
aniaheasley Re: No to i na wyspy dotarly 22.12.06, 09:58 Jezeli chcesz sie zamaskowac to stanowczo odradzam solarium! Ja z daleka rozpoznaje Polki w Anglii wlasnie po tym 'zdrowym' pomaranczowym odcieniu z solarium. Odpowiedz Link
formaprzetrwalnikowa Re: No to i na wyspy dotarly 22.12.06, 08:25 od kilku dni się zastanawiałam, czy ktokolwiek o tym napisze i jaki będzie komentarz. bo ja jakoś nie mogę w to uwierzyc, po prostu nie miesci mi sie w głowie, zeby w XXI w, w srodku cywilizacji europejskiej parlament złozył taki wniosek. smiałam się strasznie, az koledzy mi sie dziwnie przygladali, ale nawet nie próbowałam im o tym powiedziec, no bo JAK??? czy oni by w to uwierzyli?? ;) Odpowiedz Link
profes79 Re: No to i na wyspy dotarly 22.12.06, 19:03 Poczekaj - to bylo BBC ciekawe co napisze DM :( Odpowiedz Link
formaprzetrwalnikowa Re: No to i na wyspy dotarly 22.12.06, 19:48 az strach pomyslec. chyba potrenuję moj szkocki akcent w swięta ;) Odpowiedz Link
tw52 Re: No to i na wyspy dotarly 22.12.06, 16:20 troche im sie pomylilo - Jezus chcial byc dobrym pasterzem dla swoich owieczek, co obejmuje tez baranow sejmowych. krolem nie chcial byc, nawet zydowskim. dziwi mnie takze, ze znalazlo sie tylu chetnych z tych wlasnie partii, ktorzy aprobowali by Zyda na tak waznym stanowisku. a tak na powaznie: pozytywny wizerunek Polski, zawdzieczany Solidarnosci i JP2, pryska. to jest dzialalnosc na szkode narodu. wspomnieni poslowie powinni byc skierowani do psychiatry, a poniewaz jest to 10% skladu nalezalo by zrobic nowe wybory. Odpowiedz Link
formaprzetrwalnikowa Re: No to i na wyspy dotarly 22.12.06, 16:46 cóz, posłowie poczuli, że już nie muszą dłuzej ukrywać swoich przemyslen. psychiatrzy wyjechali ;) Odpowiedz Link
kraktom Re: No to i na wyspy dotarly 22.12.06, 17:24 No wiecie, ma to i dobrą stronę. Jaką? Królestwa nie mają prezydentów..... Może to sprytna metoda na usunięcie jednego z braci? ;) pzdr Tomasz B. Odpowiedz Link
robak.rawback Re: No to i na wyspy dotarly 23.12.06, 14:31 mowilam ze to taliban ale widocznie rodakom odpowiada bo okolo 2 tygodni temu czytalam na jakims polskim portalu ze pis w sondarzach jest na czele wiec widocznie taki wlasnie mamy kraj i ludzi i'm the only gay in the village Odpowiedz Link
profes79 Re: No to i na wyspy dotarly 23.12.06, 14:39 Jak sondaze byly robione w PL to nie dziwota. Mogliby taki sam zrobic wsrod emigrantow :) Odpowiedz Link
kraktom Re: No to i na wyspy dotarly 24.12.06, 11:34 Emigranci już pokazali co i kogo wybierają. pzdr Tomasz b. Odpowiedz Link
eni7.08 Re: No to i na wyspy dotarly 25.12.06, 19:32 najbardziej podoba mi sie argument że mamy historyczne przesłanki ku temu by Jezusa ogłosić królem.Jezusa który był tak skromnym człowiekiem że sam nigdy nie wspomniał że jest synem Boga.Ma być królem narodu który powstał 1000 lat po jego śmierci i o którego istnieniu nie mógł mieć nawet pojęcia.Dumnego niegdyś narodu którego obywatele uciekają obecnie za lepszym życiem lub zostają i pogrążają sie w długach i flustracji.Porażka. Odpowiedz Link