netimka 29.12.06, 19:09 ja to sie nazywa po angielsku... www.oral-b.com/pl/products/product.asp?tid=products&sub=power&cid=power&pid=irygator i czy to ktos to cudo gdzies widzial? moze boots, argos? jakis inny pomysl... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netimka juz mam... 29.12.06, 19:13 cos za leniwa chyba bylam... znalazlam na google za pomoca numeru tego z polski tez irrigaotor sie zwie... a jak to wypowiedziec in inglisz? no i moze gdzies ktos na sale to widzial??? Odpowiedz Link
robak.rawback wymowa 30.12.06, 01:52 netimka napisała: > > a jak to wypowiedziec in inglisz? > yrygejta dzwieki "y" oraz "a" krotko wymawiac nie rozdziawiajac japy. "a" to takie jakby krotkie polskie "a" lub "e" "ej" w tej zbitce nie wymawiac zbyt dlugo pelnego "j" Odpowiedz Link
netimka Re: wymowa 02.01.07, 19:51 robak.rawback napisała: > netimka napisała: > > > > > > a jak to wypowiedziec in inglisz? > > > yrygejta > > dzwieki "y" oraz "a" krotko wymawiac nie rozdziawiajac japy. > > "a" to takie jakby krotkie polskie "a" lub "e" > "ej" w tej zbitce nie wymawiac zbyt dlugo pelnego "j" > dzieki... Odpowiedz Link
elajna7 Re: Irygator... 29.12.06, 21:33 Ubozsza wersja, ale dziala: www.boots.com/shop/product_details.jsp?productid=1054483&classificationid=1011596 Odpowiedz Link
netimka Re: Irygator... 02.01.07, 19:52 elajna7 napisała: > Ubozsza wersja, ale dziala: > > <a href="www.boots.com/shop/product_details.jsp?productid=1054483&classificationid=1011596" target="_blank">www.boots.com/shop/product_details.jsp?productid=1054483&classificationid=1011596</a> dzieki, tak mi sie wydawalo,ze kiedys takie cudo widzialam e bootsowej gazetce... a Ty masz? ja czytalam opinie na amazon tego broun co juz dostac nie ma gdzie i ludzie bardzo zadowoloni... nam dentysta w polsce polecal aby sobie kupic... moze sie skusimy... Odpowiedz Link
elajna7 Re: Irygator... 03.01.07, 19:43 Tak, mam Waterpika i jestem bardzo zadowolona. Dostepny rowniez w Argosie. Polecam:) Odpowiedz Link