izabelski 17.04.07, 01:28 www.youtube.com/watch?v=_ZJvohVNfyM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyza_uk Re: Catherine Tate Polish home help :-) 17.04.07, 09:31 Uwielbiam jej 'show' :0)) Odpowiedz Link
nikiii Re: Catherine Tate Polish home help :-) 17.04.07, 09:51 mam jeszcze jedno www.youtube.com/watch?v=iHB8Akg3dZU Odpowiedz Link
asica74 Re: Catherine Tate Polish home help :-) 17.04.07, 11:18 Panie i panowie, normalnie classic! Zreszta takich motywow wschodnioweurpejskich jest coraz wiecej. Polska dziewczyna Lou, z LB zrzuciala rzekomo Andiego z wozka. Dziewczyny z kafejki z Rush Hour, smieja sie w twarz klientowi, rozmawiajac NIBY po polsku. Jak dobrze pomysle, to pewnie mi sie jeszcze cos przypomni:) Odpowiedz Link
pyza_uk Re: Catherine Tate Polish home help :-) 17.04.07, 13:51 > Polska dziewczyna Lou, z LB zrzuciala rzekomo Andiego z wozka. > Dziewczyny z kafejki z Rush Hour, smieja sie w twarz klientowi, rozmawiajac NIB > Y > po polsku. To one byly niby Polki???? Ja myslalam, ze Bulgarki tudziez inne Rumunki... Odpowiedz Link
mysz2006 Re: Catherine Tate Polish home help :-) 17.04.07, 14:33 watek o Polkach w Coronation Street juz jest od paru tygodni Odpowiedz Link
edavenpo Re: Catherine Tate Polish home help :-) 17.04.07, 14:46 Lead Baloon z Jackiem Dee ktory ma polska gosposie - Magde. www.bbc.co.uk/bbcfour/leadballoon/ Magda ma pesymistyczne podejscie do zycia i jest troche hipochodryczka i lubi narzekac ;-) Odpowiedz Link
vierablu Re: Catherine Tate Polish home help :-) 26.04.07, 15:08 > Lead Baloon z Jackiem Dee ktory ma polska gosposie - Magde. > www.bbc.co.uk/bbcfour/leadballoon/ > Magda ma pesymistyczne podejscie do zycia i jest troche hipochodryczka i lubi > narzekac ;-) Ogladalam tylko kilka ostatnich odcinkow i nie wiedzialam, ze gosposia jest Polka. Ale jak wrocila z wakacji i na pytanie gospodarzy 'Jak bylo na wakacjach' odpowiedziala 'To nie byly zadne wakacje, tylko wizyta u rodziny' a potem na pytanie "jak rodzina" zaczela opowiadac o chorej matce, spojrzelismy z niemezem na siebie i powiedzielismy jednoczesnie 'to na pewno jest Polka'. Szybko jednak usmiech mi zamarl na ustach, bo przeciez niemaz swoje obserwacje dotyczace Polek czyni wylacznie na podstawie zachowania mojego i mojej corki... Odpowiedz Link
asica74 Re: Catherine Tate Polish home help :-) 18.04.07, 00:50 Puenta owego skeczu: You evil Pole! Odpowiedz Link
asica74 Re: Catherine Tate Polish home help :-) 18.04.07, 09:52 A! Chodzi ci o dziewczyny z kafejki? No, na pewno po polsku nie mowily, ale wg. dig subtitles mowily po polsku. You evil Pole, odnosi sie do dziewczyny Lou :) No. Odpowiedz Link
country_grill Re: Catherine Tate Polish home help :-) 17.04.07, 20:47 A propos Catherine Tate :) uwielbiam ten skecz :) www.youtube.com/watch?v=ncirovhlQcw&mode=related&search= Odpowiedz Link