mamumilu 29.10.07, 14:44 Dziewczyny - kiedyś ktoś dał linka do strony, gdzie można sprawdzić, które lasy sa ogólnie dostępne. Przekopałam sie wzdłuż i wszerz i nie mogę tego znależć. Ma moze któraś z Was tą stronę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deadeasy Re: Lasy ogólnie dostępne 29.10.07, 21:32 Sprobuj link ponizej: www.countrysideaccess.gov.uk/ Odpowiedz Link
mamumilu Re: Lasy ogólnie dostępne 30.10.07, 22:01 Dzieki - bardzo dobra strona - takiej dokladnej mapy Anglii to jeszcze nie widzialam :) Odpowiedz Link
jaleo Re: Lasy ogólnie dostępne 30.10.07, 19:34 Tu tez mozesz poszukac "otwartych" lasow kolo siebie. Odpowiedz Link
jaleo Re: Lasy ogólnie dostępne 30.10.07, 19:34 No i oczywiscie za szybko wyslalam,tu jest link: www.forestry.gov.uk/website/fchomepages.nsf/hp/GBEEE Odpowiedz Link
mamumilu Re: Lasy ogólnie dostępne 30.10.07, 21:42 Dzieki - tu juz sprawdzałam, ale niestety pokazuje mi Cannock Chase gdzie juz bylismy a reszta to juz daleko. W zlej czesci mieszkamy - trzeba bedzie na wiosne sie przeniesc. Odpowiedz Link