19.08.05, 01:43
czy ktos bedzie tak dobry i wyjasni mi co mam zrobic z tym identyfikatorem i haslem usos?? gdzie ja to do jasnej ciasnej mam wpisac?:> pomocy :(
Obserwuj wątek
    • consoles_felizes Re: USOS 19.08.05, 09:33
      a co to za identyfikator? do czego ma Ci sluzyc? pierwszy raz slysze...
    • agniecha_k Re: USOS 19.08.05, 11:31
      co to jest ten usos??
      z jakich kierunkow jesteście??
      • sjaksalma Re: USOS 19.08.05, 11:58
        jestem z filologii szwedzkiej

jak potwierdzalam chec podjecia studiow to w sekretariacie dostalam karteczke z identyfikatorem i haslem usosWEB poczytac o tym mozna na www.usos.uj.edu.pl tyle ze nie wiem jak sie zalogowac zarejestrowac czy cokolwiek z tym zrobic..:( buuu niech sie znajdzie ktos kto wie w czym rzecz;(
        • consoles_felizes Re: USOS 19.08.05, 12:37
          jestem z fil. portugalskiej i nie mam o niczym pojecia :-(
          do czego to ma sluzyc, ten numer???
          • sjaksalma Re: USOS 19.08.05, 13:47
            poczytaj sobie na stronce usos ( link w moim powyzszym poscie) tam wszystko jest opisane... tylko nie wiem co dalej.. eeeh
            • agniecha_k Re: USOS 19.08.05, 14:32
              ja jestem z religioznawstwa i też nie mam o niczym pojęcia :/
              • agniecha_k do gaabry 19.08.05, 14:34
                gaabry, jezeli czasami zagladasz tu jeszcze, bo wiem ze ty tez z
                religioznawstwa,
                napisz co o tym iwesz i czy u nas tez to obowiazuje??
    • blow_ya_mind1 Re: USOS 19.08.05, 15:42
      ja jestem z politologii i mnie babka powiedziala ze to konto jest jeszcze nie
      aktywne wiec nie moge sie jeszcze zarejestrowac. A podobno bedzie sluxylo do
      sprawdzania wynikow sesji, zaliczen etc
    • consoles_felizes Re: USOS 19.08.05, 17:23
      no to super... ale dlaczego nie wszyscy dostali swoj numer? znowu mnie cos ominelo?
      • lakoniaa ja tez dostałam ten wąski paseczek papieru 19.08.05, 19:22
        a na nim identyfikator usos web :)
        Kumpela mówiłam,że to niemozliwe,żeby stary UJ ruszył się i
        zrobił "elektroniczny indeks".Bo z tego co rozumiem, to ma być coś takiego...

Buuu...ja chcę taki ładny zielony indeks!!:)Co ja rodzicom pokarze jak będe
        przyjeżdzać na weekendy do domku?:)
        pozdrawiam!!!
        • jsq Re: ja tez dostałam ten wąski paseczek papieru 07.09.05, 22:44
          spoko, nawet jeśli cud się stanie i oceny w necie będą, przyjemność zbierania
          wpisów na pewno nikogo nie ominie bo indeks pozostaje obowiązkowym dokumentem :D
    • dziobakowa Re: USOS 07.09.05, 18:20
      właśnie - ja jestem na filologii hiszpańskiej i na oczy czegoś takiego, jak USOS nie widziałam... a szkoda, bo to miło mieć możliwość sprawdzenia sobie paru rzeczy w internecie... da się to jakoś dostać? może w instytucie można ten numer dostać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka