sjaksalma 19.08.05, 01:43 czy ktos bedzie tak dobry i wyjasni mi co mam zrobic z tym identyfikatorem i haslem usos?? gdzie ja to do jasnej ciasnej mam wpisac?:> pomocy :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
consoles_felizes Re: USOS 19.08.05, 09:33 a co to za identyfikator? do czego ma Ci sluzyc? pierwszy raz slysze... Odpowiedz Link
agniecha_k Re: USOS 19.08.05, 11:31 co to jest ten usos?? z jakich kierunkow jesteście?? Odpowiedz Link
sjaksalma Re: USOS 19.08.05, 11:58 jestem z filologii szwedzkiej jak potwierdzalam chec podjecia studiow to w sekretariacie dostalam karteczke z identyfikatorem i haslem usosWEB poczytac o tym mozna na www.usos.uj.edu.pl tyle ze nie wiem jak sie zalogowac zarejestrowac czy cokolwiek z tym zrobic..:( buuu niech sie znajdzie ktos kto wie w czym rzecz;( Odpowiedz Link
consoles_felizes Re: USOS 19.08.05, 12:37 jestem z fil. portugalskiej i nie mam o niczym pojecia :-( do czego to ma sluzyc, ten numer??? Odpowiedz Link
sjaksalma Re: USOS 19.08.05, 13:47 poczytaj sobie na stronce usos ( link w moim powyzszym poscie) tam wszystko jest opisane... tylko nie wiem co dalej.. eeeh Odpowiedz Link
agniecha_k Re: USOS 19.08.05, 14:32 ja jestem z religioznawstwa i też nie mam o niczym pojęcia :/ Odpowiedz Link
agniecha_k do gaabry 19.08.05, 14:34 gaabry, jezeli czasami zagladasz tu jeszcze, bo wiem ze ty tez z religioznawstwa, napisz co o tym iwesz i czy u nas tez to obowiazuje?? Odpowiedz Link
blow_ya_mind1 Re: USOS 19.08.05, 15:42 ja jestem z politologii i mnie babka powiedziala ze to konto jest jeszcze nie aktywne wiec nie moge sie jeszcze zarejestrowac. A podobno bedzie sluxylo do sprawdzania wynikow sesji, zaliczen etc Odpowiedz Link
consoles_felizes Re: USOS 19.08.05, 17:23 no to super... ale dlaczego nie wszyscy dostali swoj numer? znowu mnie cos ominelo? Odpowiedz Link
lakoniaa ja tez dostałam ten wąski paseczek papieru 19.08.05, 19:22 a na nim identyfikator usos web :) Kumpela mówiłam,że to niemozliwe,żeby stary UJ ruszył się i zrobił "elektroniczny indeks".Bo z tego co rozumiem, to ma być coś takiego... Buuu...ja chcę taki ładny zielony indeks!!:)Co ja rodzicom pokarze jak będe przyjeżdzać na weekendy do domku?:) pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
jsq Re: ja tez dostałam ten wąski paseczek papieru 07.09.05, 22:44 spoko, nawet jeśli cud się stanie i oceny w necie będą, przyjemność zbierania wpisów na pewno nikogo nie ominie bo indeks pozostaje obowiązkowym dokumentem :D Odpowiedz Link
dziobakowa Re: USOS 07.09.05, 18:20 właśnie - ja jestem na filologii hiszpańskiej i na oczy czegoś takiego, jak USOS nie widziałam... a szkoda, bo to miło mieć możliwość sprawdzenia sobie paru rzeczy w internecie... da się to jakoś dostać? może w instytucie można ten numer dostać? Odpowiedz Link