yomka 19.02.07, 23:18 Czy ktoś ma spawdzone wiadomości na temat tego biura? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muffinkakr Re: Transsyberyjska.pl 05.03.07, 22:20 Witam, Równiez jestem zainteresowana ich ofertą, może ktoś już korzystał z ich usług? Odpowiedz Link
abija Re: Transsyberyjska.pl 13.06.07, 10:29 Ja również poszukuje informacji o tym biurze podróży. Z tego co sprawdziłam, to nie są zarejestrowani w polskiej izbie turystyki:( Odpowiedz Link
studioprzygody Re: Transsyberyjska.pl 18.07.07, 22:59 To czy ktoś jest zarejestrowany w PIT czy nie, nie ma większego znaczenia. Czasem po prostu przez lokalne układy tych instytucji pewne biura nie mają szans na wejście tam (bo np. właściciel jakiegoś konkurencyjnego biura jest prezesem takiej izby etc.) Warto sprawdzić zezwolenie na stronie turystyka.crz.mg.gov.pl/index.html Jeżeli chodzi o "transsyberyjska.pl" to jest to portal turystyczny, skupiający oferty różnych organizatorów, np. Biura Turystycznego TOP z Chorzowa. Wysłałem klientkę na wycieczkę "Bajkał - Jezioro niesamowitości" - w trakcie realizacji, ale z tego co wiem, wszystko jest w porządku, a opinie o TOP Turystyka są jak najbardziej porządne. Odpowiedz Link