Gość: Rewe IP: *.acn.waw.pl 16.10.07, 16:39 Szukam dobrego nauczyciela do nauki angielskiego w domu. Rsiedle Ruda polecacie kogoś ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepa Re: Angielski do domu dla 11-to latka IP: *.centertel.pl 16.10.07, 21:14 i ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivana Re: Angielski do domu dla 11-to latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 07:36 Podajcie proszę tel/mail kontaktowy na ivana6@gazeta.pl Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Angielski do domu dla 11-to latka 01.05.15, 12:38 Napiszę z sentymentu......To ja w pierwszym poście szukałem dla syna nauczyciela i skorzystałem z oferty powyżej. I właśnie w dniu dzisiejszym P.Asia przychodzi do syna ostatni raz po 8 latach. Nie wiadomo kiedy to zleciało. Po raz pierwszy przyszła do nas kiedy syn był w gimnazjum a w przyszłym tygodniu pisze maturę ;). Na próbnej maturze z angielskiego uzyskał 98 %. Świetna i sympatyczna nauczycielka........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoliborzanin Re: Angielski do domu dla 11-to latka IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.15, 13:26 Ja też polecam, wybitna osoba od serca z okazji 1 Maja. Odpowiedz Link Zgłoś