akacyjna Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:07 Bardzo ładne mapki terenów Białołęki z XVIII-XX wieku - polecam! Pokój 108 I piętro (jest tez aktualny plan gminy). Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:13 akacyjna napisał(a): > Bardzo ładne mapki terenów Białołęki z XVIII-XX wieku - polecam! > Pokój 108 I piętro (jest tez aktualny plan gminy). Nareszcie wiem co wydała i gdzie to mozna dostać:-))) Od tygodnia sie po to wybieram i nie zdążam:( Ale w końcu zdążę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:17 beata_ napisał(a): > akacyjna napisał(a): > > > Bardzo ładne mapki terenów Białołęki z XVIII-XX wieku - polecam! > > Pokój 108 I piętro (jest tez aktualny plan gminy). > > Nareszcie wiem co wydała i gdzie to mozna dostać:-))) Od tygodnia sie po to > wybieram i nie zdążam:( Ale w końcu zdążę!!!! Wiedziaaałem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:16 akacyjna napisał(a): > Bardzo ładne mapki terenów Białołęki z XVIII-XX wieku - polecam! > Pokój 108 I piętro (jest tez aktualny plan gminy). Ja nawet znam taką jedną białołęcka czarownicę, co mi w chwili słabości obiecała wydobyć z gminy to cudo. Taka mapka lepsza jest jako pamiatka, niż zdjęcie z narzeczoną w wannie, bo wanien jest dużo a gminy za chwilę może nie być. PS Zaraz zobaczymy, czy jak się w stół uderzy, to ktoś tu na miotle przyleci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:22 palker napisał(a): > akacyjna napisał(a): > > > Bardzo ładne mapki terenów Białołęki z XVIII-XX wieku - polecam! > > Pokój 108 I piętro (jest tez aktualny plan gminy). > > Ja nawet znam taką jedną białołęcka czarownicę, co mi w chwili słabości obiecał > a > wydobyć z gminy to cudo. Taka mapka lepsza jest jako pamiatka, niż zdjęcie z > narzeczoną w wannie, bo wanien jest dużo a gminy za chwilę może nie być. > PS > Zaraz zobaczymy, czy jak się w stół uderzy, to ktoś tu na miotle przyleci :-) Na miotle jak na miotle, już złożyłam samokrytykę:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:23 To nie jest tak. Aby doszło do zdarzenia: "być w wannie z narzeczoną", muszą wystąpic trzy elementy rownocześnie: rzeczony osobnik, narzeczona, wanna. Dobrze jest tez, by wystąpiła woda- najlepiej ciepła, mydło, ręcznik i dla ludzi o słabych charakterach pastylka wiagry. Prawdopodobieństwo tego jest niższe, niz likwidacji gmin. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:28 lelu napisał(a): > To nie jest tak. Aby doszło do zdarzenia: "być w wannie z narzeczoną", muszą > wystąpic trzy elementy rownocześnie: rzeczony osobnik, narzeczona, wanna. > Dobrze jest tez, by wystąpiła woda- najlepiej ciepła, mydło, ręcznik i dla > ludzi o słabych charakterach pastylka wiagry. Prawdopodobieństwo tego jest > niższe, niz likwidacji gmin. Wodę już mam... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:31 A z wanną co zrobiłeś???? Mówiłeś tu kiedyś, że masz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacyjna Re: Gmina wydała! IP: 10.130.128.* 11.02.02, 21:20 Jest też piękne wydanie albumowe map terenów Warszawy. Znam miejsce gdzie kosztuje tylko 140PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:26 Gość portalu: akacyjna napisał(a): > Jest też piękne wydanie albumowe map terenów Warszawy. > Znam miejsce gdzie kosztuje tylko 140PLN. Nie bądź taka, podkabluj :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacyjna Re: Gmina wydała! IP: 10.130.128.* 11.02.02, 21:28 Składnica map Geodezyjnych w Alejach chyba IV pietro. Jutro lece nabyc droga kupna, zanim Belka wlezie mi do portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:29 Gość portalu: akacyjna napisał(a): > Składnica map Geodezyjnych w Alejach chyba IV pietro. > Jutro lece nabyc droga kupna, zanim Belka wlezie mi do portfela. Nigdzie nie włażę, wypraszam sobie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacyjna Re: Gmina wydała! IP: 10.130.128.* 11.02.02, 21:31 Myslałam o tym drugim Marek mu czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:31 Gość portalu: akacyjna napisał(a): > Myslałam o tym drugim Marek mu czy jak? No!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:35 Żeby nam się Minister Marek nie mylił z Bellissimą proponuję na roboczo nazwać go Melką (Marek Minister Belka). Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:36 lelu napisał(a): > Żeby nam się Minister Marek nie mylił z Bellissimą proponuję na roboczo nazwać > go Melką (Marek Minister Belka). Lelu, wdzięczna ci jestem bezgranicznieza to rozgraniczenie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacyjna Re: Gmina wydała! IP: 10.130.128.* 11.02.02, 21:29 Przy EMPIK-u, wejscie miedzy budynkami. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:31 Gość portalu: akacyjna napisał(a): > Składnica map Geodezyjnych w Alejach chyba IV pietro. > Jutro lece nabyc droga kupna, zanim Belka wlezie mi do portfela. Weź dwa, a ja się na ciebie w ROW-ie zaczaję, kasę zwrócę i w łapkę cmoknę z wdzięcznosci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacyjna Re: Gmina wydała! IP: 10.130.128.* 11.02.02, 21:32 A goździk? Mogę kupić , nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:43 Gość portalu: akacyjna napisał(a): > A goździk? > Mogę kupić , nie ma problemu. Jak bym z goździkiem w ROWie czatował, to jak nic by mnie zamknęli za próbę sprowadzenia powszechnego niebezpieczeństwa. No i już widzę te samochody, które by na siebie powpadały wskutek oszołomienia kierowców. Bzyknij maila, o której sie mam czaić :-)) (ja to jednak szczęściarz jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacyjna Re: Gmina wydała! IP: 10.130.128.* 11.02.02, 21:48 W pracy nie mam internetu :( moze dobrze) A komp wraca póżnym wieczorem! telefonicznie może być? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 11.02.02, 22:13 Gość portalu: akacyjna napisał(a): > W pracy nie mam internetu :( moze dobrze) > A komp wraca póżnym wieczorem! telefonicznie może być? Jasne, że może. Zaraz ci przekabluję numer. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:32 palker napisał(a): > Gość portalu: akacyjna napisał(a): > > > Składnica map Geodezyjnych w Alejach chyba IV pietro. > > Jutro lece nabyc droga kupna, zanim Belka wlezie mi do portfela. > > Weź dwa, a ja się na ciebie w ROW-ie zaczaję, kasę zwrócę i w łapkę cmoknę z > wdzięcznosci :-) Robin Hood????:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:44 beata_ napisał(a): > palker napisał(a): > > > Gość portalu: akacyjna napisał(a): > > > > > Składnica map Geodezyjnych w Alejach chyba IV pietro. > > > Jutro lece nabyc droga kupna, zanim Belka wlezie mi do portfela. > > > > Weź dwa, a ja się na ciebie w ROW-ie zaczaję, kasę zwrócę i w łapkę cmoknę > z > > wdzięcznosci :-) > > Robin Hood????:-))) > Raczej Timur i jewo komanda :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:46 palker napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > palker napisał(a): > > > > > Gość portalu: akacyjna napisał(a): > > > > > > > Składnica map Geodezyjnych w Alejach chyba IV pietro. > > > > Jutro lece nabyc droga kupna, zanim Belka wlezie mi do portfela. > > > > > > Weź dwa, a ja się na ciebie w ROW-ie zaczaję, kasę zwrócę i w łapkę c > moknę > > z > > > wdzięcznosci :-) > > > > Robin Hood????:-))) > > > > Raczej Timur i jewo komanda :-)) I tak dobrze, że nie 'niewidzialna ręka":-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:48 beata_ napisał(a): > palker napisał(a): > > > beata_ napisał(a): > > > > > palker napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: akacyjna napisał(a): > > > > > > > > > Składnica map Geodezyjnych w Alejach chyba IV pietro. > > > > > Jutro lece nabyc droga kupna, zanim Belka wlezie mi do port > fela. > > > > > > > > Weź dwa, a ja się na ciebie w ROW-ie zaczaję, kasę zwrócę i w ła > pkę c > > moknę > > > z > > > > wdzięcznosci :-) > > > > > > Robin Hood????:-))) > > > > > > > Raczej Timur i jewo komanda :-)) > > I tak dobrze, że nie 'niewidzialna ręka":-))) > To niewidzialna ręka rynku sprawia, ze Aga tak tanio kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:52 Niewykluczone, że jeszcze co innego - Aga tez białołęcka jest!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:55 beata_ napisał(a): > Niewykluczone, że jeszcze co innego - Aga tez białołęcka jest!:-)) Gentelmani o faktach nie dyskutują :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:58 palker napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > Niewykluczone, że jeszcze co innego - Aga tez białołęcka jest!:-)) > > Gentelmani o faktach nie dyskutują :-)) O faktach też?? Myślałam, że tylko o pieniądzach:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacyjna Re: Gmina wydała! IP: 10.130.128.* 11.02.02, 22:01 Ale macie fantazyje wybujala! Kupuje u zrodla! W przeciwnym razie powinnam dostac za darmo , no nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Gmina wydała! 11.02.02, 21:59 Coś mi tu zalatuje białołęczańską ksenofobią. Wiecie co z Waszej korespondencji może wyniknąć. Kupowanie dla Was map przez Akacyjną, zauważone zostanie przez własciwy Urząd Skarbowy. Tak to Akacyjną rąbną podatkami, odsetkami, karami dodatkowi np. podaniem nazwiska do publicznej wiadomości. Dotychczasowy pracodawca Akacyjnej spostrzeże, że Akacyjna dorabia sobie na boku, więc właściwie praca u niego jest jej niepotrzebna. Zrobi restrukturyzację zatrudnienia i lunie ją. Tak to z wesołych pogaduszek doszliśmy do publicystyki interwencyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gmina wydała! 11.02.02, 22:01 lelu napisał(a): > Coś mi tu zalatuje białołęczańską ksenofobią. Wiecie co z Waszej korespondencji > > może wyniknąć. Kupowanie dla Was map przez Akacyjną, zauważone zostanie przez > własciwy Urząd Skarbowy. Tak to Akacyjną rąbną podatkami, odsetkami, karami > dodatkowi np. podaniem nazwiska do publicznej wiadomości. Dotychczasowy > pracodawca Akacyjnej spostrzeże, że Akacyjna dorabia sobie na boku, więc > właściwie praca u niego jest jej niepotrzebna. Zrobi restrukturyzację > zatrudnienia i lunie ją. Tak to z wesołych pogaduszek doszliśmy do publicystyki > > interwencyjnej. Lelu, natychmiast przestań!!!! Wiedźminem chcesz zostać???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Gmina wydała! IP: *.acn.waw.pl 11.02.02, 22:08 lelu napisał(a): > Życie Bellu, kurdelebele, życie. Życie życiem, ale takie wizje zaraz roztaczać??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacyjna Re: Gmina wydała! IP: 10.130.128.* 11.02.02, 22:03 Lelu nie kracz! Dopiero wywalali, ja zostałam i niech tak zostanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Gmina wydała! 11.02.02, 22:09 To była tylko zmyła. Zobacz, przed godziną już się żegnałaś ostatecznie, a dobijamy już do mojego czasu pożegnań. Pewnie, że bedziecie miały pracę aż do emerytury pomostowej. Szefowie będą Was uwielbiali, dawali ciacha, kwiaty, rączęta całowali. Śpijcie słodko, snijcie kolorowo. Jutro będzie nowy, szary mokry, o niskim ciśnieniu, wietrzny, piękny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 11.02.02, 22:09 Gość portalu: akacyjna napisał(a): > Lelu nie kracz! > Dopiero wywalali, ja zostałam i niech tak zostanie!!! Czego ci życzę, na wieki wieków. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 11.02.02, 22:08 lelu napisał(a): > Coś mi tu zalatuje białołęczańską ksenofobią. Wiecie co z Waszej korespondencji > > może wyniknąć. Kupowanie dla Was map przez Akacyjną, zauważone zostanie przez > własciwy Urząd Skarbowy. Tak to Akacyjną rąbną podatkami, odsetkami, karami > dodatkowi np. podaniem nazwiska do publicznej wiadomości. Dotychczasowy > pracodawca Akacyjnej spostrzeże, że Akacyjna dorabia sobie na boku, więc > właściwie praca u niego jest jej niepotrzebna. Zrobi restrukturyzację > zatrudnienia i lunie ją. Tak to z wesołych pogaduszek doszliśmy do publicystyki > > interwencyjnej. Z takiej podatkowej opresji to ja Agę wyciagnę z "palcem w uchu" Gorzej, to miała jedna pani co tylko na boku mogła dorabiać. Inaczej nic by nie widziała, co akurat w telewizji leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacyjna Re: Gmina wydała! IP: 10.130.128.* 11.02.02, 22:12 Sprawdz e-mail'a. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 11.02.02, 22:26 Gość portalu: akacyjna napisał(a): > Sprawdz e-mail'a. Odebrałem, odpowiedziałem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:09 Melduję posłusznie, żem najszczęśliwszy człowiek na świecie. Nie dość, że dzięki Akacyjnej Adze stałem sie posiadaczem pięknie wydanego Atlasu Historycznego Warszawy, to jeszcze na dodatek udało mi się z nią przejechać windą w jedną stronę ( z IV na parter). Niestety winda taka jakaś przezroczysta była i cały czas miał na nas baczenie Wielki Brat, który damskim głosem informował, w jakim jesteśmy położeniu. A byliśmy w położeniu pionowym od IV- tego po parter. Aga, jeszcze raz dziękuję :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:12 Polecam się na przyszłość (jak coś znajdę no przykabluję). Rachunku zapomniałam oddać :( Ach te windy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:16 akacyjna napisał(a): > Polecam się na przyszłość (jak coś znajdę no przykabluję). > Rachunku zapomniałam oddać :( > Ach te windy!!! Wiem, że byłem oszołmiony, ale w życiu bym nie chciał faktury Vat za jedną jazdę w windzie. Trza do białołęckich mieć zaufanie i ja je okazuję chyba przy każdej sposobnosci :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:18 Mówiłam ,że bez vat-u dlatego tak tanio :)))) hi,hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:22 akacyjna napisał(a): > Mówiłam ,że bez vat-u dlatego tak tanio :)))) hi,hi,hi Faktycznie, VAT-u nie wyczułem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:17 Akacja, to TY się hrabiostwem zadajesz i to nie wirtualnie. Koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:19 A co! Z Jabłonowskich jestem (po dziadku). Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:22 Akacja musiała rosnąć koło jabłoniowego sadu, bo skąd byś się wzięła. Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:23 Dziadek poszedł na ksiuty. Za późno na dochodzenia :( Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:29 Ty to lepiej sprawdź, żeby Cię kiedyś, w najmniej odpowiednim momencie, nie wylustrowali. Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:34 Na prezydenta się nie wybierom , a i na ministra nominacji nieprzyjmę! O! Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:39 Nie sfrajeruj się. Cytuję: "Nie pytaj do kogo przyszedl lustrator, on przyszedł do Ciebie." Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:35 lelu napisał(a): > Akacja musiała rosnąć koło jabłoniowego sadu, bo skąd byś się wzięła. Jabłoń nie miała z tym nic wspólnego. Zapytaj e-Manii. Akacja może tak, bo zapach kwitnacej jest odurzający. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:26 lelu napisał(a): > Akacja, to TY się hrabiostwem zadajesz i to nie wirtualnie. Koniec świata. Lelu, ty mi mojego grasejowania na forum nie wypominaj. Nie będę ci wytykał, kto miał od zawsze przywilej bicia monet :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:45 palker napisał(a): > Lelu, ty mi mojego grasejowania na forum nie wypominaj. Nie będę ci wytykał, > kto miał od zawsze przywilej bicia monet :-)) No własnie! Moneta jest rodzaju żeńskiego. Damski bokser... Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:50 Co Ty Zdzicha kobitki, to ja bym palcem nie tknął. No chyba, że mnie jakaś mietła zdenerwuje, wtedy działam w afekcie i efekcie tego powstaja monety. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:52 Mam nawet kilka efektów Twoich afektów w portfelu. Chyba jakiś nerwowy jesteś, bo sporo tego w obiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Gmina wydała! 13.02.02, 22:56 Ja ztego żyję. Policzyłem- za mojej kadencji ok. 6 miliardów szt, ale nie wszystkie polskie. Nerwusek jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gmina wydała! 13.02.02, 23:17 lelu napisał(a): > Ja ztego żyję. Policzyłem- za mojej kadencji ok. 6 miliardów szt, ale nie > wszystkie polskie. Nerwusek jestem. Daj spokój! To sie w pale nie mieści! Mówie ci, jak hrabia miliarderowi:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Gmina wydała! 13.02.02, 23:22 To nie jest tak dużo, jakieś 130 szt na polską twarz. Jeśli na Ciebie wybadlyby groszówki, to mialbyc wszystkie 1 zł 30 gr. Majątek to nie jest. Lepiej więc mieć herb. Odpowiedz Link Zgłoś