Dodaj do ulubionych

Kulka street

IP: *.158.105.189.Dial1.LasVegas1.Level3.net 27.02.02, 21:29
Informuje uprzejmie, ze macki Kulkowej mafii siegaja daleko!
Nie dalej jak przedwczoraj zauwazylam w szczerym polu (pardon, w szczerej
pustyni), czyli w Las Vegas, nowa ulice pod nazwa Kulka Street. Jeszcze domow
tam nie widac, ale ulica juz jest.
Kulkowianie, dlaczego nie powiedzieliscie mi, ze macki Waszej rodziny siegaja
az tak daleko?
No ale, jest to swietne miejsce na familijne macki, powiedzialabym, ze z
tradycjami.
Obserwuj wątek
    • Gość: e-mania Re: Kulka street IP: *.158.105.189.Dial1.LasVegas1.Level3.net 27.02.02, 21:32
      Przy okazji (skoro juz wlaczylam komputer) mam pytanie z calkiem innej manki;
      dlaczego przez tyle godzin nie pojawil sie zaden wpis na polnocnopraskimj forum?
      Czyzby Was znowu zasypalo, albo kable przymarzly do ziemi?
      Nic nie rozumiem!
      • beata_ Re: Kulka street 27.02.02, 21:34
        No ja się nieco obrobiłam i robię, co mogę:-))) Sama wszystkiego nie załatwię:(
      • zdzicha Re: Kulka street 27.02.02, 21:48
        Napisalam Ci tego maila, tym razem z drugiej skrzynki, moze wreszcie dojdzie.
        Napisz mi na forum czy dostalas.
        Informuje jednoczesnie, ze miasto o nazwie Warsaw jest w Polnocnej Karolinie.
        • Gość: e-mania Re: Kulka street IP: *.56.154.208.Dial1.LasVegas1.Level3.net 27.02.02, 22:49
          Kochana Zdzicho, wreszcie dostalam! Bardzo sie ciesze! Moze Ty korzystaj z tego
          drugiego adresu, skoro on dziala, a tamten nie.
          Tutaj Warszaw jest wiecej niz jedna.

• beata_ Re: Kulka street 27.02.02, 21:32
      Ale numer!!!:-)) E-maniu, więcej takich ciekawostek poprosimy!
      • Gość: e-mania Re: Kulka street IP: *.158.105.189.Dial1.LasVegas1.Level3.net 27.02.02, 21:48
        Witaj Beata! Milo kogos znajomego wreszcie spotkac!
        A wiesz, ze Beaty tez mi przed oczami migaja... Ale tyle mi miga nowosci, ze
        nie wszystko zapamietuje (rejestruje). Obiecuje, ze nastepnym razem dokladnie
        zarejestruje i tutaj napisze.
        • beata_ Re: Kulka street 27.02.02, 21:57
          Pamietaj, że ja zapamiętam i rozliczę cię z obietnicy:-)))
          • zdzicha Re: Kulka street 27.02.02, 22:03
            Beatko!
            Gdybym skopiowala choc 1/10 z tego, co mi e-mania depeszuje z USA, to moglabym
            konkurencyjna nowele stworzyc :)
            • beata_ Re: Kulka street 27.02.02, 22:07
              To ona taka jest???:-)))
              Ja rozumiem, że po znajomości szczególnej więcej dostajesz wieści, ale nam też
              mogłaby trochę kapnąć:( Mogłabyś się wstawić za nami?
              • zdzicha Re: Kulka street 27.02.02, 22:17
                Ja Ciebie nie egzaminuję z prywatnej korespondencji. E-mania wróci, postawisz jej
                piwo albo dwa, to wszystko opowie.

• beata_ Re: Kulka street 27.02.02, 23:00
                  Niewykluczone, że tak zrobię, jeśli inaczej się nie da:-)))
                  • zdzicha Re: Kulka street 27.02.02, 23:29
                    Nie widzę innego wyjścia. Do mnie e-maia to same bzdety pisze. Typu "nie pij
                    tyle", "idź już spać", "bądź grzeczna"... :)))
            • Gość: e-mania Re: Kulka street IP: *.56.154.208.Dial1.LasVegas1.Level3.net 27.02.02, 22:23
              Kochana Zdzicho! A moze bys sie tak zrewanzowala, nawet czyms malym... Dalej
              nic nie mam od Ciebie, a prosilam juz, zebys wyslala ponownie e-maila z
              wczoraj. Nie, chyba z twojego dzisiaj rano (juz sie w tych datach i godzinach
              gubie). Ja rozumiem, ze to az 15 000 kilometrow, ale mimo wszystko tak wolno ta
              poczta nie chodzi...
              No i nie mam dzisiejszego... A mialam mi zapisac pewne liczby, np. obwod...
              tego... no wiesz...
              A tak przy okazji... Moze Ty nie kopiuj, bo moglabys wpuscic na to forum cos,
              co jest tylko prywatna korespondencja.
              Natomiast ja chetnie cos tutaj przekaze ze swoich obserwacji, jak tylko na to
              czas znajde. Dzis wyjatkowo mam go wiecej, bo kiedys tez trzeba odpoczywac...
              • zdzicha Re: Kulka street 27.02.02, 22:30
                No kurka pustynna, wysłałam Ci maile w liczbie kilku. Przd chwilą puściłam 3.
                Obwód tego no wiesz wynosi 57 cm w najszerszym miejscu.
                Nic nie kopiuje, bo bez cenzury nie przejdzie :)
                Opowiedz o Dolinie Śmierci i o jeziorach na pustyni i o rzece, o Indianach i
                Mormonach - taka powieść w odcinkach. Na pewno GW chwyci temat :)
                Ależ to forum zbliża ludzi...
                Twoja mała zdzicha
              • Gość: e-mania Virginia City IP: *.56.154.208.Dial1.LasVegas1.Level3.net 27.02.02, 22:32
                Wlasnie tam, w Virginia City, na wysokosci 6,5 tysiaca stop, sprzedaja "polskie
                kielbaski". Takie one polskie, jak ja krolowa angielska... Ale polski akcent
                jest!
                Virginia City to amerykanski staroc, znaczy sie - historia. Miasteczko powstalo
                z racji pedu do szukania zlota. I ostalo sie do dzisiaj. Drewniane domki jak z
                westernow (zreszta "graly" w wielu filmach), drewniane chodniki, tylko panie
                lekkich obyczajow sa juz jedynie malowane, np. na scianach domeczkow. Tak mi
                sie wydaje, ze tylko malowane...
                Kazdy domeczek to pulapka na turystow. A jakie tam ciuchy sprzedaja..!
                Kurteczki jak z westernow; mozna sie ubrac "za" kowboja, za szeryfa, za tania
                lady pewno tez. I widzialam, jak rozpakowywano przepiekny totem (na metce pewno
                mial: Made in China). Zrobilam sobie zdjecie na laweczce z miejscowym
                ochlapusem. Byl z drewna.
    • palker Re: Kulka street 27.02.02, 22:23
      Street jak street, ale ta Kulka. Ech, pomarzyć sobie tylko można....
      PS
      Pozdrawiam Cię e-Maniu serdecznie. Dobrze, że się w tym Lasie nie pogubiłaś. Na
      wszelki wypadek z żadnymi mackami miejscowymi się nie zadawaj, bo wystarczajaco
      dobre masz oparcie w ośmiornicy białołęcko-targówkowo-bródnowskiej. Jeżeli
      jesteś praworęczna, uczęszczaj wyłacznie do miejsc, gdzie można spotkać
      jednorękich bandytów w wersji dla mańkutów.
      • Gość: kuleczka Re: Kulka street IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 22:55
        No ma sie te koneksje i plecy :))))))))
        Miło mi Cie słychać. POzdrowienia od nas 5-orga
        • palker Re: Kulka street 27.02.02, 23:03
          Gość portalu: kuleczka napisał(a):

> No ma sie te koneksje i plecy :))))))))
          > Miło mi Cie słychać. POzdrowienia od nas 5-orga

5-orga jest bardzo satysfakcjonujacą liczbą :-))
          • Gość: kuleczka Re: Kulka street IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 23:07
            Magiczne znaczenie penie jakieś ma:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka