arturos01 Re: Sliwice??? 28.05.04, 14:45 Mam, tam kolege. Jak Tobie się podobają śliwice? Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: Sliwice??? 03.06.04, 21:48 A moge sie zapytac jak sie kolega nazywa. Moja babcia tam mieszkala i czesto tam bywalam. Bardzo mile wspominam ludzi i okolice. Wszyscy sie tam znali, wiec jest baaardzo duza szansa, ze znam tego twojego kolege. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
arturos01 Re: Sliwice??? 03.06.04, 21:56 Danych osobowych, nie zdradze. Mieszka na Witkiewicza. Ile masz lat?-od tego zależy czy możecie się znać. Odpowiedz Link Zgłoś
arturos01 Re: Sliwice??? 04.06.04, 12:47 On jest po 40. Wiec raczej sie nie znacie. Na Witkiewicza, układają teraz kostke. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: Sliwice??? 04.06.04, 20:25 Moze z widzenia znam..... Nie mieszkam w Polsce i tak wlasnie szukam kontaktu ze starymi znajomymi. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Sliwice??? 04.06.04, 08:07 Moi rodzice mieli na Śliwicach przyjaciół. Mieszkali na ul. Gersona. Odwiedzałem ich z nimi. Śliwice z początkiem lat szesćdziesiątych wydawały mi się dzielnicą elegancką. Dorastając obserwowłem jednak niszczenie domów i ich dewastację. Dostrzegłem tez wtedy, że wiele z nich nosiło ślady ostrzału z czasów wojny. Teraz znowu byłem tam przejazdem- coś się zmienia na plus. Odpowiedz Link Zgłoś