motylek7602 03.03.13, 17:46 Witam mieszkańców osiedla. Poszukuję właścicieli czarnego kotka, który lubi sobie wychodzić z domku i który bardzo zaprzyjaźnił się z moim kotkiem :) Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
telewizorkowa Re: czarny kot 05.03.13, 23:07 Ciekawa jestem czy chodzi nam o tego samego kotka - dobrze odżywiony, zadbany, całkiem czarny piękny kocur? Lubię koty (nawet bardzo), ale tego akurat coraz mniej. Z mojego ogródka zrobił sobie toaletę i niestety nie tylko z ogródka - sika na meble. Na razie go tylko straszę pukaniem w okno (nie działa). Wiosną przestanę być tak delikatna.Też mam kota, ale nie pozwalam mu szwendać się całymi dniami po cudzych ogródkach. Odpowiedz Link Zgłoś
motylek7602 Re: czarny kot 06.03.13, 11:13 Najprawdopodobniej to ten sam. U nas nie "załatwia" się tylko nawołuje mojego kota i razem idą brykać. Mieszkamy na osiedlu po drugiej stronie ulicy i zastanawialiśmy się tylko czy to kocur czy kotka :) W każdym razie od dwóch dni kota u nas nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
anikaone Re: czarny kot 11.03.13, 12:54 ten kot u mnie w ogródku i na tarasie też bywał. ale teraz mam psa i chyba wyczuł to i już go nie widać. ale za to teraz biegają sobie po moim ogródku i tarasie dwa psy wyżły czy jakos tak. duże w każdym razie... Ja rozumiem, że czasem mogą zwierzaki nawiać. raz, może dwa to ok. ale jak to już jest nagminnie to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś