aktywista13 16.12.04, 09:22 Smoleńska róg Wincentego - czy znacie ten lokal? Bardzo apetycznie przedstawiającą się ofertę przedstawili na ulotkach, które zostawiono u nas na klatkach. WIęc nie trują czy trują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulalija Re: Bar chiński "Azja" 16.12.04, 13:16 Czasem korzystamy, jak mam za długi łańcuch i ucieknę z kuchni. Kurczak w pięciu smakach, kurczak pikantny, kotlety schabowe w panierce normalnej i pikantnej też mogą być. Dobrze robią ryż, fajnie przyprawiony i sporo śmietków w nim się pęta. Surówki takie sobie, nie rzucają na kolana ale zjeść się dadzą. Ogólnie nie trują ale do bardzo częstych kontaktów mnie nie zachęcili, ot, pod ręką jak nic do jedzenia nie ma w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Bar chiński "Azja" IP: *.aster.pl 16.12.04, 18:08 kuchnia ok fajne smazone makarony rowniez z jajkiem, NIE POLECAM jedynie jedzenia na miejscu brak wyciagow powoduje straszny zapach ubran ja zamawiam przez tel albo czekam w aucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Bar chiński "Azja" IP: *.aster.pl 17.12.04, 16:52 posiedz sobie 5 minut wewnatrz a zobaczysz o czym pisze w sumie moglem napisac ze jeb.e tam jak w murzynskiej chacie i ciuchy zapier...aja po wyjsci z tamtad jak jasny hvj pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Bar chiński "Azja" IP: *.acn.waw.pl 25.12.04, 22:53 ja tam zamawiam potrawy bo podoba mi sie wlascicielka lokalu ... (mam nadzieje ze jej malzonek tego nie przeczyta) tylko jak tu sie z nia umowic ? hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bar chiński "Azja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:52 Czlowieku z wlascicielka niema problemu jak bedzie sama to do dziela ja juz wyrwalem od niej nr tel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hairy ass Re: Bar chiński "Azja" IP: *.spray.net.pl 21.01.05, 17:23 Ręce precz od mojej kobiety....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Bar chiński "Azja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:49 Troja czlowieku niewyrobka smrod jak w szalecie kiedys jakies 2 lata temu jeszcze bylo ok a teraz a pozatym wlasciciel to donosiciel stoi caly dzien w dzwiach i obserwoke co sie dzieje na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś