d-tka 04.06.05, 18:03 Chciałabym założyć w oknach rolety. Czy ktoś z Państwa mógłby podać namiary na solidną i niedrogą firmę? Robi się wreszcie ciepło i temat jest pilny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woj36 Re: Rolety-szukam solidnej firmy 04.06.05, 19:50 Juz prawie mieszkam na tym osiedlu i zajmuje sie takimi rzeczami,chetnie pomoge w wyborze oraz udziele rabacik dla mieszkancow.Nasza firma: www.mkstudio.waw.pl e-mail:mkstudio@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wwili Re: Rolety-szukam solidnej firmy 04.06.06, 12:39 Witam, Proszę o podanie bezpośredniego kontaktu do siebie na mail wwili@gazeta.pl. Pozdrawiam wili Odpowiedz Link Zgłoś
jk811 Re: Rolety-szukam solidnej firmy 31.07.06, 09:04 Witam, znalazlam post dot.rolet i rabatow:) mieszkam na osiedlu Park Lesny, czy jets mozliwosc umowienia sie nie wycene?pozdrawiam. jk Odpowiedz Link Zgłoś
wwili Re: Rolety-szukam solidnej firmy 30.05.06, 22:32 Witam Ponawiam temat w tym roku. Jakie firmy polecicie jeśli chodzi o rolety do dużego pokoju i nie tylko? pozdrawiam wili Odpowiedz Link Zgłoś
wwili Re: Rolety-szukam solidnej firmy 07.06.06, 08:47 Czy nikt nie ma żadnej firmy do polecenia? pozdrawiam wili Odpowiedz Link Zgłoś
anteus Re: Rolety-szukam solidnej firmy 11.06.06, 10:52 jest solidny i ceny przystępne , jego tel.508399101.prosić Sebastiana Odpowiedz Link Zgłoś
wwili Re: Rolety-szukam solidnej firmy 11.06.06, 11:34 Witam, Mam inne jeszcze pytanie związane z roletami. Sprzedawcy oferują dwa rodzaje prowadnic, takie które zakrywają brzeg szyby na ok 1,5 cm z każdej strony (tzw. płaskie) oraz przestrzenne, które montowane w całości wzdłuż ramy okiennej. Pierwszych wada jest oczywista, a zaletą jest to, że łądnie komponują się z oknem. Wadą prowadnic przestrzennych jest to ze "odstają" od okna i są bardziej widoczne, ale nie tracimy wtedy powierzchni przez które wpada światło. Trudno mi wyobrazić sobie w obu przypadkach jaki bedzie efekt, szczegolnie jesli chodzi o duze okna balkonowe dlatego nie wiem ktore rozwiązanie wybrac. Moze mieszkancy z pierwszego etapu mogliby cos doradzic. pozdrawiam wili Odpowiedz Link Zgłoś
d-tka Re: Rolety-szukam solidnej firmy 12.06.06, 13:51 Ja mam zamontowane rolety płakie, które moim zdaniem wyglądają o wiele estetyczniej na oknie, tworzą jakby monolit. Miałam do wyboru jedne i drugie i wybrałam paskie. A te 1,5 cm które zachodzą na szybę jest to naprawdę niewiele. Okna mamy duże i to nie stanowi żadnego problemu, nawet w tych mniejszych skrzydłach. Zdecydowanie polecam Ci rolety płaskie. Odpowiedz Link Zgłoś
d-tka Re: Rolety-szukam solidnej firmy 13.06.06, 12:20 Musisz wziąć jeszcze jedna rzecz po uwagę a mianowicie otwieranie drzwi balkonowych. Jeśli roleta będzie mocno odstawała od szyby, to bedziesz uderzać nią w ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
marigrz Re: Rolety-szukam solidnej firmy 04.11.06, 23:01 Polecam Pana Sebastiana. Jestem Bardzo zadowolona z rolet oraz z szybkiego terminu realizacji. Ceny niższe niż u konkurencji. Namiar 508-399-101 Odpowiedz Link Zgłoś