mrzania2 07.07.05, 12:01 Witam mieszkam na Tarchominie od kilku lat pochodze z Łukowa i zastanawiam sie jak wielu z nas tutaj mieszka bo ze mieszka duzo to widac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ron Oczywistek Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.05, 00:57 A gdzie jest ku*** Zbuczyn? Skąd Ci biedni ludzie mają wiedzieć gdzie to jest?- jak to powiedział kiedyś znany dziennikarz. I ja podpisuje się pod tym obiema rękami. Gdzie jest ten twój Zbuczyn? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek111 Re: Łukowiacy - Tarchomin 08.07.05, 13:14 No i po czym widać , że mieszka was dużo ?? Wartość gruntów spadła, czy jak ?? pozdrawiam - jasiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mip Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.atman.pl / *.atman.pl 11.07.05, 23:32 A zauważ ile jeździ samochodów z rejestracją LLU .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAULINA Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 08.07.05, 20:20 Myślę ,że spotkałam ok 10 osób - ale zapewne jest nas więcej / tylko niektórych znam osobiście /. Mieszkam na Tarchominie od 7 lat / w Warszawie od 10 lat / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.cable.ubr05.king.blueyonder.co.uk 10.07.05, 16:33 Masz rację. Powinniśmy zalozyc jakis klub. Mieszkam na Tarchominie od 5 lat. Na ktorym osiedlu mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAULINA Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 14.07.05, 21:57 na ul.Myśliborskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.cable.ubr05.king.blueyonder.co.uk 17.07.05, 20:50 od jak dawna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAULINA Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 17.07.05, 21:16 od 3 lat - /wczesniej 4 lata na Antalla/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.cable.ubr05.king.blueyonder.co.uk 18.07.05, 18:01 wiec przybylas tu 2 lata wczesniej niz ja.Jesli bede zmienial mieszkanie na wieksze , to tez poszukam na Tarchominie.Jest tu duzy wybor i ceny wciaz nizsze niz w innych dzielnicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAULINA Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 18.07.05, 19:26 Z którego rocznika jesteś ? - ja z 1974- chodziłam do LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.cable.ubr05.king.blueyonder.co.uk 19.07.05, 07:51 obawiam sie ze chodzilem do tego samego Lo, ale jestem 5 lat starszy od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAULINA Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 19.07.05, 21:24 Powoli zaczęłam się domyślać ,że wiem o kogo chodzi- ale jednak nie / inny rocznik chyba/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:36 Cześć! Nazywam się Gosia, mieszkam na ul. Mysliborskiej. Dużo nas Łukowiaków w tej W-wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTREKK Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: 81.210.22.* 11.07.05, 11:52 Ja miszkam na tarchominie juz 25 lat od samego poczatku i teraz jak widze ze sprowadza sie tylu prowincjonalnych dorobkiewiczów to mnie sciska. Chodza nad tym wałem nad wisła łoja browary i udaja że mieszkaja tu od pokoleń. blee ble słabo mi sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skurcz Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: 195.205.152.* 12.07.05, 13:22 piotrek ...szkoda ci ?? ty nie łoisz browarów ?? ty nie zarabiasz pieniędzy ?? jesteś kolego żałosny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.cable.ubr05.king.blueyonder.co.uk 12.07.05, 18:38 Mieszkalem na Tarchominie 5 lat, a teraz próbuję szczęścia w UK. Tam jest dom gdzie jest praca i godziwe zarobki.Na Tarchominie mieszkalem i nadal jestem zameldowany przy Odkrytej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.cable.ubr05.king.blueyonder.co.uk 12.07.05, 18:40 a ty Piotrek jesli mieszkasz w jednym miejscu 25 lat i nigdzie dupy nie ruszasz, to bardzo ci współczuję. Musisz byc bardzo ograniczonym typem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 01:16 To pewnie do niedawna mówiłeś: "mieszkam w Tarchominie":P Nie rób z Warszawian pazerów, bo sam od dopiero 25lat mieszkasz na Tarchominie, a nie w Tarchominie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinca Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 18:13 Jest różnica między zarabianiem pieniędzy a wyprzedawaniem ziemi gdzieś dalego w Polsce by miec akurat tyle co by starczyło na najtańsze mieszkanie w W-wie i potem łojenie tutaj za 800 zł miesięcznie. Szanuję tylko tych którzy potem wracają do siebie i tam próbują zmieniać sytuację, ale mało kto z Was tak robi niestety. Odpowiedz Link Zgłoś