Dodaj do ulubionych

Łukowiacy - Tarchomin

07.07.05, 12:01
Witam
mieszkam na Tarchominie od kilku lat pochodze z Łukowa i zastanawiam sie jak
wielu z nas tutaj mieszka
bo ze mieszka duzo to widac :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ron Oczywistek Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.05, 00:57
      A gdzie jest ku*** Zbuczyn? Skąd Ci biedni ludzie mają wiedzieć gdzie to jest?-
      jak to powiedział kiedyś znany dziennikarz.

I ja podpisuje się pod tym obiema rękami. Gdzie jest ten twój Zbuczyn?
    • jasiek111 Re: Łukowiacy - Tarchomin 08.07.05, 13:14
      No i po czym widać , że mieszka was dużo ?? Wartość gruntów spadła, czy jak ??

pozdrawiam - jasiek
      • Gość: mip Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.atman.pl / *.atman.pl 11.07.05, 23:32
        A zauważ ile jeździ samochodów z rejestracją LLU ..
    • Gość: PAULINA Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 08.07.05, 20:20
      Myślę ,że spotkałam ok 10 osób - ale zapewne jest nas więcej / tylko
      niektórych znam osobiście /.
      Mieszkam na Tarchominie od 7 lat / w Warszawie od 10 lat /
      • Gość: andrzej Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.cable.ubr05.king.blueyonder.co.uk 10.07.05, 16:33
        Masz rację. Powinniśmy zalozyc jakis klub. Mieszkam na Tarchominie od 5 lat. Na
        ktorym osiedlu mieszkasz?
        • Gość: PAULINA Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 14.07.05, 21:57
          na ul.Myśliborskiej
          • Gość: andrzej Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.cable.ubr05.king.blueyonder.co.uk 17.07.05, 20:50
            od jak dawna?
            • Gość: PAULINA Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 17.07.05, 21:16
              od 3 lat - /wczesniej 4 lata na Antalla/
              • Gość: andrzej Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.cable.ubr05.king.blueyonder.co.uk 18.07.05, 18:01
                wiec przybylas tu 2 lata wczesniej niz ja.Jesli bede zmienial mieszkanie na
                wieksze , to tez poszukam na Tarchominie.Jest tu duzy wybor i ceny wciaz nizsze
                niz w innych dzielnicach.
                • Gość: PAULINA Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 18.07.05, 19:26
                  Z którego rocznika jesteś ? - ja z 1974- chodziłam do LO
                  • Gość: andrzej Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.cable.ubr05.king.blueyonder.co.uk 19.07.05, 07:51
                    obawiam sie ze chodzilem do tego samego Lo, ale jestem 5 lat starszy od ciebie
                    • Gość: PAULINA Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 19.07.05, 21:24
                      Powoli zaczęłam się domyślać ,że wiem o kogo chodzi- ale jednak nie / inny
                      rocznik chyba/
          • Gość: Małgosia Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:36
            Cześć! Nazywam się Gosia, mieszkam na ul. Mysliborskiej. Dużo nas Łukowiaków w
            tej W-wie
    • mrzania2 Re: Łukowiacy - Tarchomin 11.07.05, 11:12
      ja mieszkam na Akacjach 5
      • Gość: PIOTREKK Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: 81.210.22.* 11.07.05, 11:52
        Ja miszkam na tarchominie juz 25 lat od samego poczatku i teraz jak widze ze
        sprowadza sie tylu prowincjonalnych dorobkiewiczów to mnie sciska. Chodza nad
        tym wałem nad wisła łoja browary i udaja że mieszkaja tu od pokoleń.
        blee ble słabo mi sie robi
        • Gość: skurcz Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: 195.205.152.* 12.07.05, 13:22
          piotrek ...szkoda ci ?? ty nie łoisz browarów ?? ty nie zarabiasz pieniędzy ??
          jesteś kolego żałosny :-)
          • Gość: andrzej Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.cable.ubr05.king.blueyonder.co.uk 12.07.05, 18:38
            Mieszkalem na Tarchominie 5 lat, a teraz próbuję szczęścia w UK. Tam jest dom
            gdzie jest praca i godziwe zarobki.Na Tarchominie mieszkalem i nadal jestem
            zameldowany przy Odkrytej.
            • Gość: andrzej Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.cable.ubr05.king.blueyonder.co.uk 12.07.05, 18:40
              a ty Piotrek jesli mieszkasz w jednym miejscu 25 lat i nigdzie dupy nie
              ruszasz, to bardzo ci współczuję. Musisz byc bardzo ograniczonym typem.
              • Gość: Chris Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 01:16
                To pewnie do niedawna mówiłeś: "mieszkam w Tarchominie":P Nie rób z Warszawian
                pazerów, bo sam od dopiero 25lat mieszkasz na Tarchominie, a nie w Tarchominie:D
          • Gość: vinca Re: Łukowiacy - Tarchomin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 18:13
            Jest różnica między zarabianiem pieniędzy a wyprzedawaniem ziemi gdzieś dalego
            w Polsce by miec akurat tyle co by starczyło na najtańsze mieszkanie w W-wie i
            potem łojenie tutaj za 800 zł miesięcznie.
            Szanuję tylko tych którzy potem wracają do siebie i tam próbują zmieniać
            sytuację, ale mało kto z Was tak robi niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka