tarantula01 11.07.05, 22:57 Zapewne niedługo dla tego forum również będzie poszukiwany opiekun. Czy gdyby Tobie to zaproponowano, to zgodziłbyś się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarantula01 Re: A czy Ty zostałbyś opiekunem forum? 19.07.05, 10:48 Są już trzy mocne kandydatury: Sloggi Chaladia Palker Jak również i ewentualni zastępcy: Pra_gosia Margala Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek111 Re: A czy Ty zostałbyś opiekunem forum? 19.07.05, 11:23 Ja to raczej nie, za mało się udzielam, ale jak miełbym wskazywać , to wskazałbym dokładnie te same osoby co Ty pozdrawiam - jasiek Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: A czy Ty zostałbyś opiekunem forum? 06.10.05, 15:23 Po długich rozterkach zgłosiłem się i zostałem zaakceptowany. Mam nadzieję, że nie będę miał wiele pracy. I szczerze mówiąc nie spodziewam się tego. Postaram się zadbać o to, aby sprawy dotyczące naszych dzielnic trafiały do nas. Zaś wszystkim tu obecnym i przyszłym forumowiczom życzę dalszego nieskrępowanego pisania w granicach netykiety i mojego (bardzo liberalnego) podejścia do spraw dyskutowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
pam_pa_ram_pam Gratulacje! 06.10.05, 15:50 Gratuluję i współczuję, bo może na Forum Ćwiartki NE Warszawy jest spokojniej niż na "Aktualnościach", ale różnie to bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gratulacje! 06.10.05, 16:45 Owocnego adminowania bez wycinania życzę - męska decyzja to jest to, o co chodzi:-) ps Pam_pa_ram_pam, nie strasz... Pajączek się i tak nie da! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gratulacje! 06.10.05, 17:56 cieszę się, że to Ty:-) Tylko nie przestań pisywać bo wtedy to będzie strata:-) A moze rzutem na tasme weźmiesz i forum warszawskie? Te chwilowo obecne tłumy kiboli POgoni Garwolin i PiSowianki Karczew są nie do zniesienia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Gratulacje! 07.10.05, 09:52 palker napisał: > Te chwilowo obecne tłumy > kiboli POgoni Garwolin i PiSowianki Karczew są nie do zniesienia:-) Na szczęście mecz już niedługo i emocje po nim szybko opadną Odpowiedz Link Zgłoś
rene8 Niesmak pozostanie... 07.10.05, 15:49 Mam nadzieje ,ze niedługo. Z szacunkiem do Tarantuli. Z szacunkiem i żalem dla "św.trójcy" p.s wybory się odbyły,kandydat byl jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Gratulacje........ale... 06.10.05, 18:18 Ale ...niesmak pozostal.Po co ten caly szum "kogo proponujecie..." Jakby co,niech sie forumowiczom wydaje,ze ich glos tez sie liczy.Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gratulacje........ale... 06.10.05, 18:51 Nieeee, no nie przesadzaj... jakoś nie było widać zdecydowanej deklaracji na "tak" ze strony proponowanych osób, nie jestem pewna, czy nie widziałam przynajmniej jednej deklaracji na "nie"... Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Gratulacje........ale... 06.10.05, 19:38 Palker,Sloggi,Chaladia zgodzili sie bez problemu. Byly jeszcze 3-4 osoby. Tak sobie tylko madrkuje:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
papilioparus Re: Gratulacje........ale... 06.10.05, 19:51 ale powiedz sama, czy nie jest piękny? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gratulacje........ale... 06.10.05, 20:21 Eeeeeeee, ładny... ale to nie on... GDZIE swój numerek ma? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gratulacje........ale... 06.10.05, 20:25 tak na oko wygląda, że jest już po numerku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gratulacje........ale... 06.10.05, 20:29 Ty to masz oko! :-))) ps pooooowiedz, po czym to poznajesz... Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Gratulacje........ale... 06.10.05, 20:35 beata_ napisała: ps > pooooowiedz, po czym to poznajesz... Biedny pajaczek ledwo sie trzyma na tej poslizglej powierzchni:P zeby naszej tarantuli cos takiego sie nie przytrafilo:P Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Gratulacje........ale... 06.10.05, 20:32 tarantula jest w porzadku:-)) Nie o to chodzi:P Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: A czy Ty zostałbyś opiekunem forum? 06.10.05, 20:40 I ja gratuluję. No i chyba pisać przestanę, bo skoro P.T. Admini Zawodowi uznali mnie za niegodnego do współpracy w ramach 1/3 Triumwiratu, to może i do pisania się nie nadają. Powodzenia życzę. Niech się to Forum rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: A czy Ty zostałbyś opiekunem forum? 06.10.05, 20:51 nie wyobrazam sobie tego forum bez Ciebie, zatem odpuść:-) Obawiam się, że powodem jest brak dopełnienia zwykłej formalności: żeby zostać AeSem trzeba było "na pismie" czyli mailem skierowanym do administracji wyrazić chęć podjęcia się tego zadania. Taki był wymóg formalny. Zrobiłeś to, bo ja nie:-) Niezależnie od tego jabbur olał to forum, bo zanęcił i potem schował głowę w piasek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: A czy Ty zostałbyś opiekunem forum? 06.10.05, 23:20 palker napisał: > nie wyobrazam sobie tego forum bez Ciebie, zatem odpuść:-) Ja również, wszak bliska ciału koszula i niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Tarantulo 07.10.05, 17:24 A nie tak jest rzeczywistość? www.alinereptiles.com/images/red_knee_spider.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rene8 Re: Tarantulo 07.10.05, 17:58 "Pojawiam się i znikam.." Szczerze ? Wszyscy już wiedzą (z opisu) ze jesteś gospodarzem. "Czerwone ptaszki" nagle się rozleciały po wątkach. Wiemy,wiemy,ze odpisujesz! Ale uwierz mi "czytaczce" -to stasznie wkurza. Naprawdę wszyscy gratuląja! Wszyscy cie znaja.. Zejdz z tronu i bądz dawnym tarantulą:) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Rene... 07.10.05, 19:14 ...daj spokój:-) Nie wydaje mi się, żeby Pajączek latał na czerwono dla dodania sobie powagi... Kolorek przybiera podczas pełnienia obowiązków, a że zdarza mu się wtedy i pogadać niezobowiązująco na forum, to dobrze o nim świadczy - nie traci żyłki forumowicza :-) Kto by wtedy myślał o przebieraniu się z powrotem w cywilne ciuchy... A do ptaszków można się przyzwyczaić, bez przesady :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Tarantulo 07.10.05, 21:59 rene8 napisała: > Zejdz z tronu i bądz dawnym tarantulą:) Żebyś wiedziała ile się muszę naklikać, aby to zrobić w obecnej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś