Gość: yeti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yeti Re: Znani mieszkańcy Białołęki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:22 Tak,przez pomyłkę!!!!Ciekawi mnie kto z tzw.vipów zamieszkuje Białołękę,ja wiem że mieszka tu: Artur Barciś (Choszczówka),Ewa Gawryluk(Tarchomin),Jerzy Kryszak (okolice Ostródzkiej)Wojciech Mann(Kobiałka),Dominika Ostałowska(tez chyba okolice Ostródzkiej)ten bokser Skrzecz(Piekiełko).Czy mamy jeszcze jakiś znanych sąsiadów? Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Znani mieszkańcy Białołęki 22.01.06, 20:29 Gość portalu: yeti napisał(a): > Tak,przez pomyłkę!!!!Ciekawi mnie kto z tzw.vipów zamieszkuje Białołękę,ja wiem > > że mieszka tu: ,Jerzy Kryszak (okolice Ostródzkiej)Wojciech Mann(Kobiałka), Bzdury, Panie Yeti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: Znani mieszkańcy Białołęki IP: 217.153.150.* 25.01.06, 13:08 Moze by sie tu jacys politycy z rzadu wprowadzili, to i zaraz Most Polnocny by zbudowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Znani mieszkańcy Białołęki IP: *.spedpol.com.pl / *.spedpol.com.pl 25.01.06, 12:15 Na Białołęce mieszka jeszcze Wojtek Jagielski z Radia Zet Odpowiedz Link Zgłoś
rdabrows Re: Znani mieszkańcy Białołęki 23.01.06, 08:52 Goliszewski z BCC na Choszczowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Znani mieszkańcy Białołęki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:38 Sama piszesz bzdury!!!Kryszak mieszka na 100% na Białołęce a Mann przynajmniej mieszkał.Jeszcze na Białołęce mieszka Danuta Stenka(tylko nie wiem w której części Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roox Re: Znani mieszkańcy Białołęki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 12:45 Danuta Stenka mieszka na Choszczowce i Artur Zmijewski tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Znani mieszkańcy Białołęki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 13:24 Nie piszę się na Choszczówce tylko w Choszczówce!!Jeszcze Marek Sierocki mieszka na Białołęce Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Znani mieszkańcy Białołęki 24.01.06, 21:00 Chaladia jest "on", o ile się nie mylę :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Zaiste. 24.01.06, 21:40 A poza tym - wiem dokładnie, co piszę. Gdybym był złośliwy, to bym się z Yeti założył o sporą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Np. Ja - sasiedzi mnie znaja IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 23.01.06, 11:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Np. Ja - sasiedzi mnie znaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:27 tak to prawda mieliśmy przyjemnośc gościć Lwa na Białołęce lecz juz się wyprowadził do Białegostoku### Odpowiedz Link Zgłoś
roxis Re: Np. Ja - sasiedzi mnie znaja 24.01.06, 20:09 swego czasu Marek Sierocki mieszkał w normalnym mieszkaniu na ul.Kamińskiego na Tarchominie. Czy mieszka tam nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
lynnl Re: Np. Ja - sasiedzi mnie znaja 24.01.06, 21:52 Wojtek Mann sporo inwestuje na Białołęce, kiedyś spotkalam się na parapetówce z 3 osobami, które wynajmowały należące do niego mieszkania (3), jest to osiedle z serii Akacje. W tym samym bloku włascielką mieszkania jest Z.Sośnicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Np. Ja - sasiedzi mnie znaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 00:09 sierocki mieszka teraz na zielonej białołęce Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Np. Ja - sasiedzi mnie znaja 25.01.06, 00:52 lynnl napisała: > Wojtek Mann sporo inwestuje na Białołęce, kiedyś spotkalam się na parapetówce > z 3 osobami, które wynajmowały należące do niego mieszkania (3), jest to > osiedle z serii Akacje. W tym samym bloku włascielką mieszkania jest > Z.Sośnicka. Skoro plotkujemy... Akcje II, na pewno przynajmniej jedno mieszaknie wynajmuje, czy więcej - nie wiem... ps a właściwie po kiego ten wątek? któryś z kolei zresztą... musimy się dowartościowywać, czy o co chodzi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Np. Ja - sasiedzi mnie znaja 25.01.06, 01:22 > a właściwie po kiego ten wątek? któryś z kolei zresztą... > musimy się dowartościowywać, czy o co chodzi? > :-) Mam dzialke na Bialolece...ale to sie nie liczy,no i znana nie jestem buuuuuu:P :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Znani mieszkańcy Białołęki 25.01.06, 13:14 w Choszczowce mieszka lub mieszkal aktor Tadeusz Plucinski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celebryta celebryci IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.14, 22:21 w roli ścisłości Żmijewski mieszka w Legionowie na Bukowcu, a Mann i Kryszak na jednym osiedlu domków jednorodzinnych przy ul. Przyrodniczej w Michałowie Grabinie wiem bo ich znam :) Odpowiedz Link Zgłoś