Dodaj do ulubionych

Znani mieszkańcy Białołęki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:00
Obserwuj wątek
    • skiela1 Re: Znani mieszkańcy Białołęki 22.01.06, 20:11
      ????
      urwal Ci sie watek?
      • Gość: yeti Re: Znani mieszkańcy Białołęki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:22
        Tak,przez pomyłkę!!!!Ciekawi mnie kto z tzw.vipów zamieszkuje Białołękę,ja wiem
        że mieszka tu: Artur Barciś (Choszczówka),Ewa Gawryluk(Tarchomin),Jerzy Kryszak
        (okolice Ostródzkiej)Wojciech Mann(Kobiałka),Dominika Ostałowska(tez chyba
        okolice Ostródzkiej)ten bokser Skrzecz(Piekiełko).Czy mamy jeszcze jakiś
        znanych sąsiadów?
        • chaladia Re: Znani mieszkańcy Białołęki 22.01.06, 20:29
          Gość portalu: yeti napisał(a):

> Tak,przez pomyłkę!!!!Ciekawi mnie kto z tzw.vipów zamieszkuje Białołękę,ja
          wiem
          >
          > że mieszka tu: ,Jerzy Kryszak (okolice Ostródzkiej)Wojciech Mann(Kobiałka),

Bzdury, Panie Yeti.
        • Gość: marti Re: Znani mieszkańcy Białołęki IP: 217.153.150.* 25.01.06, 13:08
          Moze by sie tu jacys politycy z rzadu wprowadzili, to i zaraz Most Polnocny by
          zbudowali...
      • Gość: MM Re: Znani mieszkańcy Białołęki IP: *.spedpol.com.pl / *.spedpol.com.pl 25.01.06, 12:15
        Na Białołęce mieszka jeszcze Wojtek Jagielski z Radia Zet
    • rdabrows Re: Znani mieszkańcy Białołęki 23.01.06, 08:52
      Goliszewski z BCC na Choszczowce.
      • Gość: yeti Re: Znani mieszkańcy Białołęki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:38
        Sama piszesz bzdury!!!Kryszak mieszka na 100% na Białołęce a Mann przynajmniej
        mieszkał.Jeszcze na Białołęce mieszka Danuta Stenka(tylko nie wiem w której
        części
        • Gość: roox Re: Znani mieszkańcy Białołęki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 12:45
          Danuta Stenka mieszka na Choszczowce i Artur Zmijewski tez.
          • Gość: y Re: Znani mieszkańcy Białołęki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 13:24
            Nie piszę się na Choszczówce tylko w Choszczówce!!Jeszcze Marek Sierocki
            mieszka na Białołęce
        • pieskuba Re: Znani mieszkańcy Białołęki 24.01.06, 21:00
          Chaladia jest "on", o ile się nie mylę :o)))
          • chaladia Zaiste. 24.01.06, 21:40
            A poza tym - wiem dokładnie, co piszę. Gdybym był złośliwy, to bym się z Yeti
            założył o sporą kasę.
          • lelu Re: Znani mieszkańcy Białołęki 25.01.06, 13:32
            I to takie duże ON.
    • Gość: MZ Np. Ja - sasiedzi mnie znaja IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 23.01.06, 11:47
      • znak_zorro Re: Np. Ja - sasiedzi mnie znaja 23.01.06, 14:03
        LEW R.###
        • Gość: yeti Re: Np. Ja - sasiedzi mnie znaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:27
          tak to prawda mieliśmy przyjemnośc gościć Lwa na Białołęce lecz juz się
          wyprowadził do Białegostoku###
          • roxis Re: Np. Ja - sasiedzi mnie znaja 24.01.06, 20:09
            swego czasu Marek Sierocki mieszkał w normalnym mieszkaniu na ul.Kamińskiego na
            Tarchominie. Czy mieszka tam nadal?
            • lynnl Re: Np. Ja - sasiedzi mnie znaja 24.01.06, 21:52
              Wojtek Mann sporo inwestuje na Białołęce, kiedyś spotkalam się na parapetówce z
              3 osobami, które wynajmowały należące do niego mieszkania (3), jest to osiedle z
              serii Akacje. W tym samym bloku włascielką mieszkania jest Z.Sośnicka.
              • Gość: y Re: Np. Ja - sasiedzi mnie znaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 00:09
                sierocki mieszka teraz na zielonej białołęce
              • beata_ Re: Np. Ja - sasiedzi mnie znaja 25.01.06, 00:52
                lynnl napisała:

> Wojtek Mann sporo inwestuje na Białołęce, kiedyś spotkalam się na parapetówce
                > z 3 osobami, które wynajmowały należące do niego mieszkania (3), jest to
                > osiedle z serii Akacje. W tym samym bloku włascielką mieszkania jest
                > Z.Sośnicka.

Skoro plotkujemy... Akcje II, na pewno przynajmniej jedno mieszaknie wynajmuje,
                czy więcej - nie wiem...

ps
                a właściwie po kiego ten wątek? któryś z kolei zresztą...
                musimy się dowartościowywać, czy o co chodzi?
                :-)
                • skiela1 Re: Np. Ja - sasiedzi mnie znaja 25.01.06, 01:22

> a właściwie po kiego ten wątek? któryś z kolei zresztą...
                  > musimy się dowartościowywać, czy o co chodzi?
                  > :-)

Mam dzialke na Bialolece...ale to sie nie liczy,no i znana nie jestem buuuuuu:P
                  :-))
    • mister1 Re: Znani mieszkańcy Białołęki 25.01.06, 13:14
      w Choszczowce mieszka lub mieszkal aktor Tadeusz Plucinski
    • Gość: celebryta celebryci IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.14, 22:21
      w roli ścisłości Żmijewski mieszka w Legionowie na Bukowcu, a Mann i Kryszak na jednym osiedlu domków jednorodzinnych przy ul. Przyrodniczej w Michałowie Grabinie wiem bo ich znam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka