Dodaj do ulubionych

Nie spać , pisać!!!

IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 13.10.01, 23:50
Śpicie śpiaki?
Czy pijecie pijaki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Nie spać , pisać!!! IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 13.10.01, 23:55
      Pisać pisaki!
      Tyż piknie!
      • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 14.10.01, 00:14
        Nie śpię, piszę:-))))))))
    • Gość: Blue Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.el-4100100.acn.pl 14.10.01, 00:14
      nie możemy pisać bo pijemy: coś stajennego:) albo komiksowego:)
      sama wiesz jak to jest:)
      • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 14.10.01, 00:20
        No i kto tu teraz śpi????????
        • Gość: Blue Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.el-4100100.acn.pl 14.10.01, 00:25
          Aga śpi! najpierw krzyczy, potem pije, a teraz śpi!
          • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 14.10.01, 00:26
            To trzeba ją obudzić - do czego to podobne!
            • Gość: Blue Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.el-4100100.acn.pl 14.10.01, 00:28
              No właśnie. AGAAAAAAAA!!!!! wstawaj!!!!
              • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 14.10.01, 00:30
                AAAAAAAAAAgaaaaaaaaaaaaaaaaa! Do pisania - później sie napijesz!
                • Gość: Blue Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.el-4100100.acn.pl 14.10.01, 00:33
                  Ona chyba juz nie może :) (ani pić, ani pisać)
                  Aga - jak Ci nie wstyd!!!
                  • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 14.10.01, 00:35
                    Ona może i może, zapomniałam tylko, że ma nowe okna - jak zamknęła to nas nie
                    usłyszy:-))
                    • Gość: Blue Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.el-4100100.acn.pl 14.10.01, 00:40
                      Nowe okna ? to jakas nowa wymówka ? No to niech je uchyli !!! ha, ha
                      • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 14.10.01, 01:36
                        Gość portalu: Blue napisał(a):

> Nowe okna ? to jakas nowa wymówka ? No to niech je uchyli !!! ha, ha

Może nie mieć tej jednej ręki, co do tego potrzebna:-)))
                        Obie zwykłe ma zajęte - szklanka(kieliszek) + butelka/popitka/zakąska*
                        (*niepotrzebne skreślić) i uchylać nie ma czym:-))))

• Gość: zdzicha Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.acn.waw.pl 14.10.01, 00:32

> nie możemy pisać bo pijemy: coś stajennego:) albo komiksowego:)
        > sama wiesz jak to jest:)

Stajenne? Komiksowe? Osochozi?

• Gość: Blue Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.el-4100100.acn.pl 14.10.01, 00:37
          coś stajennego to WTK Soplica,
          a coś komiksowego to KRON.
          Ty chyba nie jesteś wtajemniczona :)
          • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 14.10.01, 00:39

> coś stajennego to WTK Soplica,
            > a coś komiksowego to KRON.
            > Ty chyba nie jesteś wtajemniczona :)

Co to jest KRON - bo ja chyba całkiem niewtajemniczona jestem:-(
            A ten mój zgadnięty strzemienny, to całkiem blisko WTK był:-))))

• Gość: zdzicha Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.acn.waw.pl 14.10.01, 13:30

> coś stajennego to WTK Soplica,
            > a coś komiksowego to KRON.
            > Ty chyba nie jesteś wtajemniczona :)

Zgadza sie, niewtajemniczona jestem. Dla mnie gorzala jest gorzala i juz.
        • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 14.10.01, 00:37
          Gość portalu: zdzicha napisał(a):

> Gość portalu: Blue napisał(a):
          >
          > > nie możemy pisać bo pijemy: coś stajennego:) albo komiksowego:)
          > > sama wiesz jak to jest:)
          >
          > Stajenne? Komiksowe? Osochozi?

To stajenne kojarzy mi sie ze strzemiennym - dziedzina jakby bliska, ale
          komiksowego nie zgadnę za nic!!!!
          >

• Gość: Aga Re: Nie spać , pisać!!! IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 14.10.01, 10:15
            Blue! Ty to jesteś!!!
            Kwa,kwa,kwa
            • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 14.10.01, 10:39
              A Ty to co? Narobiłaś szumu i w kimonko:-))))))
              • Gość: Aga Re: Nie spać , pisać!!! IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 14.10.01, 10:45
                No tak wyszło.
                Nie mogę całą noc wpatrywać się w ekran bo głupie tematy przychodzą mi do głowy.
                Szczególnie po przeczytaniu kilku komiksów ;)))
                • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 14.10.01, 10:49
                  Mogłaś dla odmiany popoatrzeć sobie od czasu do czasu przez swoje piekne, nowe
                  okna:-))))
    • palker Re: Nie spać , pisać!!! 14.10.01, 19:12
      Jeszcze nie śpię. Piszę.
      PS
      Ale poszalałyście sobie dziewczyny. Historyczne momenty mijają mnie bokiem.
      Teraz nic, tylko będę myślał, jak to sobie odbić :-))
      • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 14.10.01, 19:40
        Nie myśl, tylko do roboty się bierz - odbijać będziemy na ROWie!:-)
        • sloggi Re: Nie spać , pisać!!! 15.10.01, 11:32
          Szpadle w dłoń i kopać rowy wokół ROWa
          • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 15.10.01, 20:28
            Sloggi, ciągle mylisz:-))) Rowy wokół ROWu będziemy zasypywać - możemy
            szpadlami:-))))
            • Gość: Jędrzej Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 10:26
              beata_ napisał(a):

> Sloggi, ciągle mylisz:-))) Rowy wokół ROWu będziemy zasypywać - możemy
              > szpadlami:-))))

A kto bedzie pogłębiał wiarę, ta renowacja skończy się na czas....?
              • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 16.10.01, 19:53
                Gość portalu: Jędrzej napisał(a):

> A kto bedzie pogłębiał wiarę, ta renowacja skończy się na czas....?

To przecież chyba nie szpadlami........?:-)

• Gość: tpi0 Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.el-de5c9f57c5a26ee4a7f48057cc2c1265.el-4100100.acn.pl 28.12.01, 22:36
      Gość portalu: Aga napisał(a):

> Śpicie śpiaki?
      > Czy pijecie pijaki?

Tylko odśiwerzam wątek :)
    • sloggi Re: Nie spać , pisać!!! 28.12.01, 23:32
      No coś takiego, wszyscy śpią - albo Was zasypało.
      • palker Re: Nie spać , pisać!!! 28.12.01, 23:40
        sloggi napisał(a):

> No coś takiego, wszyscy śpią - albo Was zasypało.

Na szczęście udało mi się dokopać do blachy i powolutku powrócić do domu. Na
        ulicach zdradliwa breja pokrywajaca lód. Za to śnieg bardzo "bałwankowy"
        • sloggi Re: Nie spać , pisać!!! 28.12.01, 23:44
          A ja siedzę w cyber cafe - nie wiem jak wrócę, bo transport mi szlag trafił.
          • palker Re: Nie spać , pisać!!! 28.12.01, 23:55
            sloggi napisał(a):

> A ja siedzę w cyber cafe - nie wiem jak wrócę, bo transport mi szlag trafił.

Dokad się da, wal po szynach. To najpewniejsze.
            • sloggi Re: Nie spać , pisać!!! 28.12.01, 23:58
              Najgorsze, że nie wziąłem czapki :(
              Pójdę po torach, trasą linii 1.
              • palker Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 00:10
                sloggi napisał(a):

> Najgorsze, że nie wziąłem czapki :(
                > Pójdę po torach, trasą linii 1.

Obrabuj jakąś staruszkę z pustej reklamówki lub nabądź dużą prezerwatywę. Ten
                drugi pomysł jest raczej ch..... (chałowy) bo może cię w uszy cisnąć.
                PS
                Przypomniał mi się Bohdan Łazuka z "Nie lubię poniedziałku". Tylko skąd taką
                wajhę do przerzucania zwrotnic o tej porze wykombinować. :-))
                • Gość: beata_ Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.acn.waw.pl 29.12.01, 00:33
                  Nie będę mówić skąd mi tego Łazukę wyjąłeś:-)))))
                  • zdzicha Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 03:51
                    Łazuka był mocno znietrzeźwiony jak trzymał się torów, a sloggi sprawia
                    wrażenie trzeźwego.

Beata! A gdzie był Łazuka zanim Ci go stamtąd Palker wyjął?
                    • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 10:57
                      zdzicha napisał(a):

> Łazuka był mocno znietrzeźwiony jak trzymał się torów, a sloggi sprawia
                      > wrażenie trzeźwego.
                      >
                      > Beata! A gdzie był Łazuka zanim Ci go stamtąd Palker wyjął?

Toż powiedziałam, że mówić nie będę:-))) Patrz jakież pole dla wyobraźni:-)))

• zdzicha Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:03
                        beata_ napisał(a):

> Toż powiedziałam, że mówić nie będę:-))) Patrz jakież pole dla wyobraźni:-)))

Jak pisałam tego posta, to moja wyobraźnia dawno już spała...

• beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:08
                          zdzicha napisał(a):

> beata_ napisał(a):
                          >
                          > > Toż powiedziałam, że mówić nie będę:-))) Patrz jakież pole dla wyobraźni:-
                          > )))
                          >
                          > Jak pisałam tego posta, to moja wyobraźnia dawno już spała...
                          >
                          Nie smiałam przypuszczeń takich wysuwać, ale pora jak na ciebie nieco dziwna
                          była:-)))
                          • zdzicha Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:26
                            beata_ napisał(a):

> Nie smiałam przypuszczeń takich wysuwać, ale pora jak na ciebie nieco dziwna
                            > była:-)))

Każda pora jest dobra :))

• beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:28
                              Wiem - po sobie:-)))
                              • ogon123 Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:30
                                To co rozpoczął się już kolejny dzień?
                                • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:31
                                  Noooo, chyba juz jakiś czas temu...:-)) Przyznaję, ze dla mnie niedawno:-)))
                                  • ogon123 Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:33
                                    Czyżby trzeba było odespać nocne rozmowy?
                                    • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:41
                                      A co? Myślałeś, że ja już całkiem snu nie potrzebuję?? Aż tak wirtualna nie
                                      jestem:-)))
                                      • zdzicha Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:44
                                        beata_ napisał(a):

> A co? Myślałeś, że ja już całkiem snu nie potrzebuję?? Aż tak wirtualna nie
                                        > jestem:-)))

Nie chwal się, ja spałam szybciej niż Ty :)))
                                        • ogon123 Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:45
                                          Wszystko zależy od prędkości procesora i wielkości pamięci RAM i innych mniej
                                          lub bardziej wydumanych parametrów.
                                          • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:50
                                            ogon123 napisał(a):

> Wszystko zależy od prędkości procesora i wielkości pamięci RAM i innych mniej
                                            > lub bardziej wydumanych parametrów.

Na mój procesor nie narzekam, choć okres gwarancji ma już za sobą:-))
                                            Podejrzewam, że Zdzichy jest jednak nieco prędszy:-))
                                        • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:46
                                          Wcale się nie chwalę - widziałam,że wstałaś wcześniej:-)))
                                          • ogon123 Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:50
                                            Czujność Twoja widzę jest niezmierzona. Ale czuj duch, bo nie wiadomo co
                                            jeszcze ciekawego się może wydarzyć.
                                            • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:53
                                              ogon123 napisał(a):

> Czujność Twoja widzę jest niezmierzona. Ale czuj duch, bo nie wiadomo co
                                              > jeszcze ciekawego się może wydarzyć.

Mówię przecież, że procesor jeszcze całkiem całkiem:-))))
                                              • ogon123 Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:55
                                                Tak trzymać
                                                • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 11:58
                                                  Bez obaw, mam nadzieję że jeszcze jakis czas mi posłuży:-)))
                                                  • ogon123 Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 12:01
                                                    Nie twierdzę inaczej, ale rozbudowa jest zawsze wskazana
                                                  • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 12:02
                                                    Obawiam się, ze z tym moga byc trudności, niestety:-(
                                                  • ogon123 Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 12:09
                                                    W życiu wszystko jest możliwe. Nawet wymiana podzespołów które są niewymienialne
                                                  • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 12:11
                                                    ogon123 napisał(a):

> W życiu wszystko jest możliwe. Nawet wymiana podzespołów które są niewymienialn
                                                    > e

Miód na me serce lejesz - mam nadzieję, że koszty w razie czego nie przerosną
                                                    moich mozliwości. Chyba juz zacznę zbierać...
                                                  • zdzicha Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 12:16
                                                    Ja też bym sobie chętnie niektóre części wymieniła. Moga być lekko używane :)
                                                  • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 12:17
                                                    Zdzicha, masz jeszcze czas....:-))))
                                                  • ogon123 Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 12:19
                                                    No tak, cóż ja teraz mogę napisać, skoro wasze podzespoły są dobre to zostawcie
                                                    je w spokoju.
                                                  • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 12:21
                                                    Przynajmniej na razie, ale sam wspominasz (gdzie indziej), że przezorny zawsze
                                                    ubezpieczony:-)) A zwłaszcza przezornA:-))
                                                  • zdzicha Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 12:42
                                                    Niektóre podzespoły powinny być wymienialne jak bateryjki - zużyje się, to
                                                    wymieniasz na nowy i już. Na początek wątroba i zęby.
                                                  • ogon123 Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 12:46
                                                    zdzicha napisał(a):

> Niektóre podzespoły powinny być wymienialne jak bateryjki - zużyje się, to
                                                    > wymieniasz na nowy i już. Na początek wątroba i zęby.

Wątroba, hmm dlaczego zaraz wątroba?
                                                    Czy po świętach czy po świętach a potem po sylwestrze drugi raz?
                                                  • zdzicha Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 12:56
                                                    Po swiętach nie, ale Sylwester zapowiada się niekiepsko. Poza tym wątroba jest
                                                    organem delikatnym, wrażliwym na wstrząsy.
                                                  • ogon123 Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 12:57
                                                    To tak jak moja głowa. Wrażliwa na wstrząsy zwłaszacza po wypiciu piwa, albo
                                                    wina. Jakaś jest chyba ona felerna bo nie można nią wówczas szybko ruszać a
                                                    wzrok nie nadąża za obrotem głowy.
                                                  • zdzicha Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 13:02
                                                    To ja Ci mogę głowe pożyczyć, bo moja całkiem sprawna.
                                                  • ogon123 Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 13:09
                                                    Zdecydowanie jestem przyzwyczajony do swojej i nie oddam jej nikomu. W tym
                                                    temacie akurat jestem samolubem:)
                                                  • zdzicha Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 13:19
                                                    Ale to przecież ja chciałam Ci oddać swoją...
                                                  • ogon123 Re: Nie spać , pisać!!! 29.12.01, 12:20
                                                    zdzicha napisał(a):

> Ja też bym sobie chętnie niektóre części wymieniła. Moga być lekko używane :)

Zaraz tam używane :)

• Gość: vinc Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 00:37
      pobudka !!!
      • palker Re: Nie spać , pisać!!! 30.12.01, 00:58
        Gość portalu: vinc napisał(a):

> pobudka !!!

A czy ktoś tu mówił, ze śpi? :-))
        • Gość: vinc Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 01:01
          chyba jednak małe kimanie na klawiaturze było :)
          • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 30.12.01, 01:06
            Coś ci sie wydaje:-)))
            A może przysnąłeś?:-)))
          • palker Re: Nie spać , pisać!!! 30.12.01, 01:06

> chyba jednak małe kimanie na klawiaturze było :)

Skądże! Istnieją po prostu inne formy życia wirtualnego :-))
            • Gość: vinc Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 01:08
              może mnie uświadomisz jakie to formy, jeszcze z rodzicami o tym nie
              rozmawiałem ;))
              • palker Re: Nie spać , pisać!!! 30.12.01, 01:14

> może mnie uświadomisz jakie to formy, jeszcze z rodzicami o tym nie
                > rozmawiałem ;))

Istnieją ponoć trzy podstawowe formy życia: realne, pozagrobowe i w
                cyberprzestrzeni. To ostanie ma różne odmiany: forum, czat, GG i temu podobne
                oraz poczta elektroniczna :-))
    • Gość: vinc Re: Nie spać , pisać!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 01:14
      z powodu zachodzących okoliczności (młodszy brat) musze z przykrością
      stwierdzić że dziesiejsze postowanie dobiega końca, do jutra !!!
      • palker Re: Nie spać , pisać!!! 30.12.01, 01:16

> z powodu zachodzących okoliczności (młodszy brat) musze z przykrością
        > stwierdzić że dziesiejsze postowanie dobiega końca, do jutra !!!

A jednak się sypnąłeś ("młodszy brat") :-))
        • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 30.12.01, 01:17
          Palker, co sie pchasz?:-))))
          • palker Re: Nie spać , pisać!!! 30.12.01, 01:19
            beata_ napisał(a):

> Palker, co sie pchasz?:-))))

Dziwne pytanie, zważywszy wieczorową porę :-))
            • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 30.12.01, 01:21
              Pora jak pora, ja sie pytam dlaczego przede mnie sie wpychasz?:-))))
              • palker Re: Nie spać , pisać!!! 30.12.01, 01:24
                beata_ napisał(a):

> Pora jak pora, ja sie pytam dlaczego przede mnie sie wpychasz?:-))))

A ja miałem na myśli, że zwykle o tej porze na forum tłoku nie ma. To tak,
                jakbyśmy się przepychali u wejścia do pustego tramwaju :-))
                • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 30.12.01, 01:28
                  I ja o tym myślałam mówiąc, że się pchasz:-)))
      • beata_ Re: Nie spać , pisać!!! 30.12.01, 01:16
        Dobranoc zatem starszy bracie młodszego brata:-)))
      • eela Re: Nie spać , pisać!!! 31.12.01, 07:43

> z powodu zachodzących okoliczności (młodszy brat) musze z przykrością
        > stwierdzić że dziesiejsze postowanie dobiega końca, do jutra !!!

lepiej miec młodszego niz starszego, bo łatwiej bić ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka