yvonne133 25.04.06, 13:27 Witam, Chciałabym zamontować szafe z drzwiami przesuwnymi. MNie bardzo się na tym znam... Słyszałam że Komandor w M1 jest solidny. Czy mozecie polecić ich? Bede wdzieczna za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intruder2 Re: Szafa wnękowa 25.04.06, 15:23 Co do Komandora z M1 to mogę potwierdzić solidność, jeśli chodzi o ceny są drożsi o 20 % od Indeco, ale są profesjonalni, niestety mają długie terminy. Natmiast juz trzykrotnie skorzystałem z ich usłu, więc moim zdaniem są ok. Yvonne, jeśli masz czas i cierpliwość, można taką szafę zrobić z jakąś firemką bez nazwy ( ot chociażby jest ogłoszenie przy Albercie), i kosztuje to NAWET 30- 40% MNIEJ,ale nie nie ryzykowałbym. Pozdrawiam Intruder Odpowiedz Link Zgłoś
michal.basic Re: Szafa wnękowa 18.12.13, 10:23 Mamy dwie szafy od nich montowane 4-5 lat temu. Była jedna usterka z winy producenta kątowników, ale usunięta szybko i sprawnie (wymieniono wszystkie kątowniki). Jeżeli przewidujecie jakieś nietypowe rozwiązania upewnijcie się, że przyjmujący zlecenie dobrze zrozumiał o co chodzi. U nas jeden element został wykonany inaczej niż w projekcie (aczkolwiek nic poważnego). Generalnie firmę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś