Dodaj do ulubionych

Mieszkańcy osiedli Akacje

IP: *.acn.waw.pl 20.10.01, 15:00
Kto administruje wasze osiedla? Dom Development czy sami? Jakie są problemy?
Czy jesteście zadowoleni? Podzielcie się doświadczeniami ze świeżą
akacjowiczką, w końcu tych Akacji urosło jak... grzybów po deszczu, powinniśmy
się trzymac razem
Obserwuj wątek
    • Gość: beata Re: Mieszkańcy osiedli Akacje IP: *.waw.cdp.pl 20.10.01, 16:04
      A w których Akacjach mieszkasz - bo od tego wszystko zależy.
      Przez rok po oddaniu osiedli DD rezerwuje sobie prawo administrowania (tak było
      do tej pory w umowach przedwstępnych, czy jak to tam nazwać). Na Akacja II
      przedłużył się ten stan do ok 2 lat. Potem zawiązuje się wspólnota (po
      wydzieleniu wszystkich lokali aktami notarialnymi) i wybiera administartora np.
      firmę, albo sama sie z tym buja (ale to chyba rzadkość).

Pozdrawiam
      B.
      • Gość: Aga Re: Mieszkańcy osiedli Akacje IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 20.10.01, 17:13
        U nas jest grupa , ktora sama sie "buja"
        Chwala Im za to!
        • Gość: beata Re: Mieszkańcy osiedli Akacje IP: *.acn.waw.pl 20.10.01, 18:01
          Wszystko zależy od wielkości osiedla i zdolności "bujających się":-))))
          Pozdrawiam dzielnych/samodzielnych administratorów!!!!:-)))
      • dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 19:54
        Gość portalu: beata napisał(a):

> A w których Akacjach mieszkasz - bo od tego wszystko zależy.
        > Przez rok po oddaniu osiedli DD rezerwuje sobie prawo administrowania (tak było
        >
        > do tej pory w umowach przedwstępnych, czy jak to tam nazwać). Na Akacja II
        > przedłużył się ten stan do ok 2 lat.
        Czy Ty mieszkasz na Akacjach II??????????????????
        Potem zawiązuje się wspólnota (po
        > wydzieleniu wszystkich lokali aktami notarialnymi) i wybiera administartora np.
        >
        > firmę, albo sama sie z tym buja (ale to chyba rzadkość).
        >
        > Pozdrawiam
        > B.

• beata_ Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 22:04
          dok_33 napisał(a):

> Czy Ty mieszkasz na Akacjach II??????????????????

Mieszkam, a co??????????????
      • Gość: dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje IP: *.acn.waw.pl 22.10.01, 22:02
        Gość portalu: beata napisał(a):

> A w których Akacjach mieszkasz - bo od tego wszystko zależy.
        > Przez rok po oddaniu osiedli DD rezerwuje sobie prawo administrowania (tak było
        >
        > do tej pory w umowach przedwstępnych, czy jak to tam nazwać). Na Akacja II
        > przedłużył się ten stan do ok 2 lat.
        Czy Ty mieszkasz na Akacjach II??????????????????
        Potem zawiązuje się wspólnota (po
        > wydzieleniu wszystkich lokali aktami notarialnymi) i wybiera administartora np.
        >
        > firmę, albo sama sie z tym buja (ale to chyba rzadkość).
        >
        > Pozdrawiam
        > B.

• Gość: polo Re: Mieszkańcy osiedli Akacje IP: *.acn.waw.pl 20.10.01, 19:02
      A kto wie jak będzie na III ?? Ostatnio znowu chcą wyłudzić pieniądz od
      mieszkańców. III administruje jeszcze DD
      • beata_ Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 20.10.01, 19:10
        Spróbujcie się nie dać - dokładnie sprawdzajcie cyferki, oni sie lubią mylić:-)
        A już jak jest współwłasność, albo połączone lokale - to w ogóle przekracza ich
        mozliwosci pojmowania:-)))))))))
        A będzie tak, jak wspólnota zadecyduje, kiedy sie już stanie...
        • dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 20.10.01, 19:23
          to ja polo
          czy ty Beato tylko w forum siedzisz? dziś znalazłem forum o odkrytej i wszędzie
          Cię pełno??????????????
          nudzisz się, brak Ci ......?
        • dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 20.10.01, 19:29
          bez obrazy po kropkach ma być: zajecia i nie jest to przygana tylko ciekawość
          poznawania ludzi mieszkających w sąsiedztwie
          • beata_ Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 20.10.01, 19:51
            Zajęć mi nie brakuje, zwłaszcza w ciągu dnia - wieczorem czasem mam ochotę
            poszaleć, dla oddechu:-) Nie siedzę zresztą przed komputerem kamieniem
            (zdarzało mi sie juz nawet prasować on-line) Poza tym ruchliwą dość osobą
            jestem, może dlatego "wszędzie mnie pełno".
            • dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 19:22
              Gdzie tak szalejesz??;)
              Aby prasować online to chyba masz żelazko z procesorem-;)
              A tak wogóle to o co chodzi z tym forum, czy tu można poznawać ludzi?? próbować
              rozwiązywać nasze problemy, plotkować??
              Pozdrawiam
              • beata_ Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 19:44
                dok_33 napisał(a):

> Gdzie tak szalejesz??;)
                > Aby prasować online to chyba masz żelazko z procesorem-;)
                > A tak wogóle to o co chodzi z tym forum, czy tu można poznawać ludzi?? próbować
                >
                > rozwiązywać nasze problemy, plotkować??
                > Pozdrawiam

:-)Przeważnie na forum szaleję...(sam zauważyłeś, że podobno wszędzie mnie pełno).
                Procesor w moim żelazku całkiem niezły jest - robi ciepełko i parę:-)))
                Forum zaś służy wymianie poglądów, doświadczeń, pomysłów, żartów - poznawaniu
                ludzi właśnie i rozwiązywaniu problemów też - najprzeróżniejszych. Ploteczki też
                tu bywają:-)))
                Pozdrawiam również

• dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 19:52
                  W sobote dorwałem się całkiem przypadkowo do forum i znalazłem dużo tematów o
                  tarchominie i odkrytej z okolicami. Faktycznie najwiecej listów na forum jest
                  na białołece. Będę zaglądał regularnie do forum i szukał plotek i informacji.
                  • beata_ Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 21:50
                    Zapraszamy:-))) Na pewno znajdziesz coś cikawego dla siebie, a od siebie pewnie
                    też coś dodasz - wszak jesteś jednym z nas:-))
                    • Gość: dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje IP: *.acn.waw.pl 22.10.01, 22:05
                      Dzięki już korzystam z zaproszenia
                      • beata_ Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 22:06
                        :-)))
                        • dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 22:12
                          -:( To fakt zapomniałem o buźkach ;))))))
                          • beata_ Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 22:21
                            dok_33 napisał(a):

> -:( To fakt zapomniałem o buźkach ;))))))

Zawsze o nich należy pamiętać - o ileż łatwiej z nimi i słoneczniej:-)))

• dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 22:30
                              ~)) Dobranoc chyba spadam Jak przedstawić spiącą buźkę?? Czekam na propozycję

!)
                              • beata_ Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 22:32
                                =_= Może tak?
                            • Gość: dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje IP: *.acn.waw.pl 22.10.01, 22:33
                              ~)) Dobranoc chyba spadam Jak przedstawić spiącą buźkę?? Czekam na propozycję

!)
                              • dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 22:38
                                Czemuś nie wiedzieć czemu się wylogował.
                                Taaak to cenna inicjatywa =-=
                                A ziewanko =o= ??

Ale mam problemy, nie poznaje się, tak rozmawiać to ... śmiesznie (tzn Fajnie)
                                • beata_ Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 22:40
                                  Z czym masz problemy??? Przyzwyczaisz się tak rozmawiać (rzeczywiście fajnie
                                  tak)
                                  • dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 22:45
                                    Trochę wolna wymiana zdań. ;-))
                                    Jednak nie idę spać. Zaproponuj Beato temat. Obejżałem właśnie na dvd Miss
                                    Agent z Sandrą Bullock, śmieszniasty film.
                                    • beata_ Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 22:50
                                      dok_33 napisał(a):

> Trochę wolna wymiana zdań. ;-))
                                      > Jednak nie idę spać. Zaproponuj Beato temat. Obejżałem właśnie na dvd Miss
                                      > Agent z Sandrą Bullock, śmieszniasty film.

Są szybsze sposoby w necie:-)))
                                      Ja nie oglądałam:-(

• dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 22:53
                                        Tak są; bywasz na czacie (którym)
                                        W kwestii filmu, wpadaj mam go do jutra więc jeszcze noc młoda.
                                        Albo obejżyj ten film w inny sposób. Jakby co to polecam. :-))
                                        • beata_ Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 22:59
                                          dok_33 napisał(a):

> Tak są; bywasz na czacie (którym)
                                          > W kwestii filmu, wpadaj mam go do jutra więc jeszcze noc młoda.
                                          > Albo obejżyj ten film w inny sposób. Jakby co to polecam. :-))

Na czacie nie bywam - uzywam gg
                                          Co do wpadania, to może innym razem:-))), ale film postaram sie obejrzeć

• dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 23:04
                                            OK' wiedziałem. Ale co to takiego to tajemnicze jak Ty gg?
                                            • beata_ Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 23:09
                                              Czasem zasługuje na swój skrót, bo szwankuje - jest to programik do szybkiej
                                              rozmowy - www.gadu-gadu.pl
                                              • dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 23:20
                                                Zainstalowałem gg-tka, ale nic mi się nie pojawia na ekraniku.
                                                • beata_ Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 23:25
                                                  Musisz się zarejestrować, a potem szukać znajomych (opcje znajdziesz
                                                  w "Kontaktach"), a znajomych do szukania w swojej poczcie:-)
                                                  • beata_ Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 23:31
                                                    Pooooszło:-)))
                                                  • dok_33 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje 22.10.01, 23:41
                                                    Chyba jednak zostanę na forum. Idę spać muszę jutro odstać swoje w korku na
                                                    modlińskiej.
                                                  • Gość: beata Re: Mieszkańcy osiedli Akacje IP: *.acn.waw.pl 22.10.01, 23:52
                                                    Jak każdy:-)))
                                                  • Gość: tpi0 Re: Mieszkańcy osiedli Akacje IP: 10.48.22.* 31.10.01, 08:14
                                                    Ja też jestem z akacji III, jak ktoś chce poggadać to zapraszam: 1313563,
                                                    najlepiej w piątki po 22. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka