Gość: Stout IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 23:47 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_ Re: POszukuję ciekawych ludzi w okolicach Mehoffera?? 21.10.01, 04:14 W tych okolicach są wyłącznie ciekawi ludzie - przejrzyj choćby to forum:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrzej Re: POszukuję ciekawych ludzi w okolicach Mehoffera?? IP: 217.99.1.* 21.10.01, 19:48 Jestesmy najlepsi. Nasza cześć forum stałea się już fenomenem na skala stolicy. Naszych postów jest najwięcej i najczęściej jesteśmy cytowani w prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: POszukuję ciekawych ludzi w okolicach Mehoffera?? IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 21.10.01, 20:18 No jest nas tu kilka tysiecy osób , ale chyba gdzies wybyly na weekend Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: POszukuję ciekawych ludzi w okolicach Mehoffera?? 21.10.01, 20:20 I kto to mówi - milczysz jak zaklęta od wczoraj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: POszukuję ciekawych ludzi w okolicach Mehoffera?? IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 21.10.01, 20:27 Od rana czekam na info z Waszego wypadu a tu dwa posty przez caly dzien!Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: POszukuję ciekawych ludzi w okolicach Mehoffera?? 21.10.01, 20:52 Komu wstyd - komu nie:-)))) Było szantowo, gwarno i piwnie... Atmosfera niezapomniana, powrót baaaaardzo późny... Fajnie było!!!!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: POszukuję ciekawych ludzi w okolicach Mehoffera??...CD... 21.10.01, 20:55 Śpiewać nie będę...., może współuczestniczka, jeśli znajdzie chwilę bo trochę zajęta:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: POszukuję ciekawych ludzi w okolicach Mehoffera?? IP: *.acn.waw.pl 21.10.01, 20:37 Dzisiaj rano ok 7.00 jechałem autobusem z przystanku Swiatowida/Mehoffera i widziałem taka grupkę ciekawych ludzi pod sklepem "alkohole 24H". Polecam ich towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odi Re: POszukuję ciekawych ludzi w okolicach Mehoffera?? IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 22.10.01, 17:31 Ale zobacz jak bardzo grupa ludzi z tarchomina jest aktywna na tym forum. Chyba najbardziej aktywna w wawie. Mam nadzieje ze to nie tylko dzieki Aster Net Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: POszukuję ciekawych ludzi w okolicach Mehoffera?? 22.10.01, 21:57 Aster to tylko narzędzie - fakt, że wygodne, co zdecydowanie sprzyja chęci wypowiadania się. Są jednak i tacy, którzy męczą się z tepsą i wcale ich to nie powstrzymuje:-)! Prawdę mówiąc, szczerze ich podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: POszukuję ciekawych ludzi w okolicach Mehoffera?? 23.10.01, 09:13 Aaaa, macie sieć. To wiele tłumaczy. I to pewnie najtańszą w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: POszukuję ciekawych ludzi w okolicach Mehoffera?? 23.10.01, 20:49 Nie wiem czy najtańszą, ale masz ryczałt za nieograniczony dostęp (od listopada zdaje się 99 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrzej Re: POszukuję ciekawych ludzi w okolicach Mehoffera?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 22:25 beata_ napisał(a): > Aster to tylko narzędzie - fakt, że wygodne, co zdecydowanie sprzyja chęci > wypowiadania się. Są jednak i tacy, którzy męczą się z tepsą i wcale ich to nie > > powstrzymuje:-)! Prawdę mówiąc, szczerze ich podziwiam. Oj możesz możesz ja siedzę na TPsie i czekam na rachunek ale i trak wychodzi około 150 złotych na tą linię co kozystam z netu. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitana Re: POszukuję ciekawych ludzi w okolicach Mehoffera?? IP: 217.67.195.* 25.10.01, 13:54 No cóż, co tu dużo mówić, jeśli chodzi o częstotliwość autobusów jeżdżących z naszego kochanego Tachomina, to pozostawia ona wiele do życzenia. Dlaczego? Otóż tak się dziwnie dzieje, że zapełniają się one już po drugim przystanku (zwłaszcza w E-4), a na Ekspresowej to już wszyscy wciskają się "na chama", bo najzwyczajniej NIE MA MIEJSC. Przydałoby się załatwić częściej kursujące autobusy. I to jak najszybciej, bo powstaje coraz więcej bloków i będzie jeszcze gorzej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Aster IP: 195.117.110.* 26.10.01, 13:09 Ja mam astera i korzystam z modemu płacę 0,61 gr. za 15 minut a połaczenia szybsze niż na stałym Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Polecam Mehoffera 86 - Fka Mebli Giętych 25.10.01, 23:15 Tam poznasz najciekawsze meble z naszej gminy - nie tylko z Mehoffera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Polecam Mehoffera 86 - Fka Mebli Giętych IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 25.10.01, 23:21 A moze jakis fajny drajwer albo drajwerka? A bo kto wie na kogo sie pcha? Tak na pierwszy rzut oka to nie wiadomo czy to cham , czy nie cham! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Polecam Mehoffera 86 - Fka Mebli Giętych 25.10.01, 23:23 Profilaktycznie wymijamy go lewym łukiem, z kieunkowskazem na dachu, niech myśli że skręcamy w górę :) Odpowiedz Link Zgłoś