Dodaj do ulubionych

To niesprawiedliwe tarantulo

IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 17.05.06, 21:54
że pisząc na forum Polityczka trzeba się zalogować. To chyba trochę nierówne
traktowanie forumowiczów? JAk ktoś chce to sie loguje, a jak nie to pisze
jako gość. W końcu żyjemy w wolnym kraju (no może żyliśmy przed 25.09.2005)
Obserwuj wątek
    • beata_ Takie są zasady... 17.05.06, 22:45
      ... na forach prywatnych i nie Tarantula to wymyślił :-)
      Podforum Polityczka powstało, jako forum prywatne - Tarantula jest
      jego "właścicielem" (oficjalnie nazywa się to "założyciel forum"), a forum
      praskie jest forum publicznym, którym Tarantula się tylko opiekuje...

Zażalenia możesz składać do GW
      • Gość: kris Re: Takie są zasady... IP: *.acn.waw.pl 18.05.06, 07:55
        No i do Ciebie, że chcesz tam wyrzucać część tematów...
    • tarantula01 Re: To niesprawiedliwe tarantulo 18.05.06, 16:46
      Gdyby tylko było to możliwe, to nie miałbym nic przeciwko pisaniu bez potrzeby
      logowania. Ale nie jest.
      Patrząc na inne fora gazety, to również i fora publiczne wymagają logowania - u
      nas jeszcze na szczęście tak nie jest.
      • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxx Re: To niesprawiedliwe tarantulo IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 18.05.06, 22:39
        czyli i praskiej plityce będę pisał na forum publicznym - zresztą są to sprawy
        ogólnospołeczne
        • nasza_maggie Re: To niesprawiedliwe tarantulo 19.05.06, 00:07
          Nie, nie sa kiedy ciągle wklejacie te same linki i obrzuacie się błotem.
          Zaśmiecacie w ten sposób fajne forum.
          • Gość: gloria Re: To niesprawiedliwe tarantulo IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 19.05.06, 23:18
            zaśmiecasz forum ty swoją obecnością
            • tarantula01 Re: To niesprawiedliwe tarantulo 19.05.06, 23:35
              To już teraz nie jesteś xxxxxxxxxxxxxx? Dlaczego?
              • beata_ Pajączku, wciąż podziwiam Twoją cierpliwość... 19.05.06, 23:53
                ... ale chyba dałeś już z siebie wszystko.
                Teraz - za radą adminów GW, ślij wszystko no Oślą... może to wreszcie poskutuje.
                • nasza_maggie pająku, dlaczego trolle nie są jeszcze na oślej? 20.05.06, 11:01
                  na co czekasz???
                  • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxx [...] IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 20.05.06, 18:37
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • beata_ Bardzo to było głębokie... [n/t] 20.05.06, 19:37
                      • Gość: xxxxxxxxxxxx Re: Bardzo to było głębokie... [n/t] IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 20.05.06, 21:45
                        ty za to jestes plytka
                  • Gość: kris Re: pająku, dlaczego trolle nie są jeszcze na ośl IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 21:48
                    BEATO - MAM DOSYć TWOJEGO BEZSZCZELNEGO SZAROGęSIENIA NA FORUM - NIE BęDZIESZ
                    DECYDOWAć KTO I CO MA PISAć - NIE MASZ DO TEGO PRAWA!!!
                    • sztompel Re: pająku, dlaczego trolle nie są jeszcze na ośl 21.05.06, 00:19
                      Na 99% xxxxxxxxxxxxxxx i kasiade to ta sama osoba. Osoba nudna i raczej
                      niepełnosprawna na umyśle..... moim zdaniem
                      --------------------------------------------------------------------------------
                      Nie pchajta sie gdzie was nie chco :p
                    • beata_ A "szczelnie" mogę ? :-))))) 21.05.06, 00:42
                      I nie krzycz, na Boga!
                      Jak masz mnie dość, to pożegnaj się ładnie i nie wracaj tu... nie będę tęsknić
                      ani ja, ani nikt inny zapewne.

A używając twojej argumentacji - nie masz prawa decydować, co mam pisać na tym
                      forum, a poza tym nie jestem jedyną osobą, której nie zachwyca panoszenie się
                      tu "rozpolitykowanych" cudaków, nie potrafiących pojąć o co się ich prosi...

Stare przysłowie pszczół mówi: "jeśli już trzecia osoba mówi ci, że jesteś
                      pijany, to idź spać"
                      • skiela1 Re: A "szczelnie" mogę ? :-))))) 21.05.06, 01:44
                        Tyle halasu o jedna polityczke:-)))
                        Jakis taki uparty...
                        on chce tu i juz:P
                        ;-)
                        • beata_ Re: A "szczelnie" mogę ? :-))))) 21.05.06, 02:08
                          Bo tu nic i nikt mu nie ogranicza wolności, a tam by mu ograniczał... ciekawe
                          kto?
                          Ja na pewno nie :-)))
                          Obiecuję solennie, że na Polityczce nie będę się "szarogęsić", słowo! W ogóle
                          noga moja tam nie postanie, ani oko nie zawiśnie!

A może tu chodzi o te kilka skomplikowanych ruchów przy logowaniu? Tiaaaa, to
                          rzeczywiście ograniczenie wolności, wymagać czegoś takiego to po prostu
                          skandal! Do trybunału z tym... najlepiej Konstytucyjnego, albo od razu do
                          Strasburga!
                          :-)

ps
                          Boszszsz, ależ ja płytka jestem... taka, co się zacięła i wciąż to samo i to
                          samo :-)))
                          • skiela1 Re: A "szczelnie" mogę ? :-))))) 21.05.06, 02:45
                            ps
                            > Boszszsz, ależ ja płytka jestem... taka, co się zacięła i wciąż to samo i to
                            > samo :-)))

Noooo:-)
                            jak plyta dlugograjaca..:P

:-)
                      • Gość: kris Re: A "szczelnie" mogę ? :-))))) IP: *.pekao.com.pl 22.05.06, 15:54
                        o widzę, że krzyk boli? a przenoszenie wątków nie boli? Ależ Ty jesteś
                        wrażliwa na swoim punkcie. A może Ty się wyniesiesz - załóżcie sobie z
                        tarantulą i paroma tu wielbiecialami prywatne forum z logowaniem i będziecie
                        sobie pisać na wzajem jacy jesteście cudowni i wspaniali i polityka to be, i
                        nikt nie chce dać pieniędzy na remonty kamienic - i wszyscy są winni, ale
                        polityka to be, śmierdzi - ja nie dotykam - rządzą mną kosmici i oni są be
                        • beata_ Re: A "szczelnie" mogę ? :-))))) 22.05.06, 16:21
                          Krzyk nie tyle boli ile jest dowodem braku kultury - na każdym forum i tylko
                          tyle mam do powiedzenia.
                          Reszta tekstu się nie kwalifikuje do odpowiedzi, bo trudno dyskutować z
                          urojeniami...
                          • Gość: kris Re: A "szczelnie" mogę ? :-))))) IP: *.acn.waw.pl 24.05.06, 09:35
                            A Twoje wypowiedzi są oazą kultury. Po ten krzyk był, żeby do Ciebie dotarł...
                            I jakoś nie jestem wcale zdziwiony,że nie chcesz dyskutować - pasuje do Ciebie
                            idealnie...
                            • beata_ Ooooch! Jak Ty mnie świetnie znasz... 24.05.06, 20:06
                              ... tylko pogratulować! :-))))

Tak się jednak składa, że słuch mam dobry, wzrok jeszcze też nienajgorszy i na
                              prawdę możesz sobie darować krzyk, jako argument...
                              Hmmmmmm.... czyżbyś inaczej nie potrafił?
                              Bardzo Ci współczuję, bardzo...
                • Gość: mieszkaniec Re: Pajączku, wciąż podziwiam Twoją cierpliwość.. IP: *.chello.pl 21.05.06, 07:52
                  beata_ napisała:

> ... ale chyba dałeś już z siebie wszystko.
                  > Teraz - za radą adminów GW, ślij wszystko no Oślą... może to wreszcie poskutuje
                  > .

tarantulo, w/w uwagi i inne formy słownego nacisku na Ciebie jak to zamieszczona
                  powyżej wypadałoby przenieść na Forum o Moderacji.
                  Tylko w ten sposób zadowolisz czyściochów formuły praskiej, bo uwagi o
                  eksportowaniu czegoś na Ośla ławke nie nieszczą sie w szeroko, ani tym bardziej
                  wąsko, rozumianej tematyce praskiej.
                  • Gość: Tercet Re: Pajączku, wciąż podziwiam Twoją cierpliwość.. IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 27.05.06, 19:03
                    Dziecko czy ty wieszm co to jest tematyka praska?Chyba nie bo zawsze bzdury
                    piszesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka