Dodaj do ulubionych

Dlaczego tarantula przenosi moje posty na swoje pr

IP: *.chello.pl 20.05.06, 11:00
tarantula ma swoje prywatne forum Polityczka, na którym ja nie chcę raczej
pisywać. Mimo to tarantula przenosi tam moje posty.
A ja sobie tego nie życzę, i bardzo proszę, by brac moje zdanie pod uwagę.
Nalegam, by moje posty wróciły tam, gdzie ja, ich autor, zamieściłem je.
Obserwuj wątek
    • nasza_maggie Pzbywa się pyskówek i tyle. 20.05.06, 11:03
      To nie jest forum Polityka, ani Aquanet.

Ponieważ pojawia tu się dużo spamu oraz pyskówek politycznych, zostało
      stworzone nowe forum o Polityce lokalnej Pragi Północ i tam należy pisać na te
      tematy.

Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia napisz na forum o forum lub do jabbur@gazeta.pl

A przy okazji loguj się i przestań spamować.
      • Gość: mieszkaniec [...] IP: *.chello.pl 20.05.06, 11:07
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • palker Re: Pzbywa się pyskówek i tyle. 20.05.06, 11:12
          Te! Mieszaniec! mityguj swój dziób jak piszesz do kobiety. I spie..j stad z
          ta swoją polityką z magla
          • Gość: mieszkaniec Re: Pzbywa się pyskówek i tyle. IP: *.chello.pl 20.05.06, 11:19
            Panie palkerze! bardzo Pan sie wczuł w praskie klimaty, ale języka knajacki z
            rycerskościa wobec dam nie idzie w parze.

Kobieta (jesli to rzeczwista, nie wirtualna kobieta) na będzie pod urokiem
            Pańskich mocnych słów i pęści.

Ja jednak:
            - logować sie nie myślę (co mi nik masza maggie narzuca)
            - sprawy Pragi widzę szerzej niz Pan i mam do tego prawo

działania kilku osób, które chcą tutejsze forum przerobić na towarzyskie nie
            przeszkadzają mi - o ile nie ograniczaja mojej wolności
            • chaladia Re: Pzbywa się pyskówek i tyle. 20.05.06, 12:00
              Nie wiem, Mieszkańcze, czy jesteę "on" czy "ona", wiem, że dopóki polityczka
              nie zagościła na tym Forum, było tu miło i przyjemnie. Obecnie nie jest,
              właśnie z powodu takich, jak Ty. Nieczęsto tu pisuje, właśnie z tego powodu.
              Ale tym razem przemogę odrazę i napiszę.

Jeśli ktokolwiek zamierza wprowadzać politykę na forum, to Tarantula ma moje
              pełne poparcie dla eksterminacji jego postów. Zwracam się z prośbą do
              wszystkich "starych" Forumowiczów o wyp[owiedź w tej sprawie.
            • beata_ Re: Pozbywa się pyskówek i tyle. 20.05.06, 12:00
              Jeśli wolność polega na kłapaniu dziobem na tematy interesujące niewielką grupę
              miłośników magla, to uprawiaj ją łaskawie tam, gdzie nie będzie to przeszkadzać
              innym. I ciesz się raczej, że posty masz przenoszone, a nie usuwane
              bezpowrotnie...
          • skiela1 Re: Pzbywa się pyskówek i tyle. 20.05.06, 20:49
            palker napisał:

> Te! Mieszaniec! mityguj swój dziób jak piszesz do kobiety. I spie..j stad z
            > ta swoją polityką z magla

Oooo jak milo:-))))
            Palker is back:P:P
    • tarantula01 Wielka szkoda się dzieje 20.05.06, 19:29
      Gość portalu: mieszkaniec napisał(a):

> tarantula ma swoje prywatne forum Polityczka, na którym ja nie chcę raczej
      > pisywać.

A szkoda, bo tam miałbyś 100% pewności, że nikt Cię nie wytnie, ani nie
      ocenzuruje.
      • Gość: kris Re: Wielka szkoda się dzieje IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 21:53
        Posłuchajcie towarzystwo wzajemnej adoracji - jeżeli nie zaprzestaniecie
        przenosić tematów i szarogęsić się na tym forum to te osoby, które interesuje
        polityka na Pradze postarają się o pozbycie się administratota Tarantuli z tego
        forum. TO NIE JEST WASZE FORUM!!!
        • tarantula01 Re: Wielka szkoda się dzieje 20.05.06, 22:15
          Ooooooooooo.
        • sloggi Re: Wielka szkoda się dzieje 21.05.06, 00:07
          Gość portalu: kris napisał(a):

> Posłuchajcie towarzystwo wzajemnej adoracji - jeżeli nie zaprzestaniecie
          > przenosić tematów i szarogęsić się na tym forum to te osoby, które interesuje
          > polityka na Pradze postarają się o pozbycie się administratota Tarantuli z tego
          > forum. TO NIE JEST WASZE FORUM!!!

Twoje też nie.
        • Gość: antykris Re: Wielka szkoda się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:08
          hahhahaha, jakie strachy tu odchodzą, pozbycie się administratora.
          Mysle, ze wiekszosc osob na tym forum pozbyla by sie z checia ciebie.Wez sobie
          to do serca i zmykaj, do politykowania.
    • sloggi Re: Dlaczego tarantula przenosi moje posty na swo 20.05.06, 22:05
      Gość portalu: mieszkaniec napisał(a):

> tarantula ma swoje prywatne forum Polityczka, na którym ja nie chcę raczej
      > pisywać. Mimo to tarantula przenosi tam moje posty.
      > A ja sobie tego nie życzę, i bardzo proszę, by brac moje zdanie pod uwagę.
      > Nalegam, by moje posty wróciły tam, gdzie ja, ich autor, zamieściłem je.

Jeśli ktoś pisze, żeby tu nie umieszczać wypowiedzi politycznych, a tacy jak Ty
      nadal to robią, to jak to nazwiemy?
    • compet_pl Popieram Tarantulę 22.05.06, 11:10
      W pełni popieram działania Tarantuli. Powiem więcej. Wydaje mi się, że i tak
      jest zbyt pobłażliwy - część takich „politycznych” postów pozostaje na tym
      forum.

Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: prażka Re: Dlaczego tarantula przenosi moje posty na swo IP: 81.210.119.* 22.05.06, 12:31
      a ja zgadzam się z tym, że tarantula i jego poplecznicy (uważający się
      za "starych" - czytaj lepszych forumowiczów) za bardzo się szarogęszą. Nikt
      nie ma prawa przenosić innych postów na swoje prywatne forum o ile nie ma w
      nich treści obraźliwych
      • beata_ Re: Dlaczego tarantula przenosi moje posty na swo 22.05.06, 12:54
        Mylisz się - Tarantula ma takie prawo, bo jest opiekunem tego forum...
        Natomiast posty obraźliwe ma prawo wysłać "w kosmos", a nie zaśmiecać forum
        przeznaczone dla dyskusji politycznych.
        Nie bardzo mogę pojąć, dlaczego tak ciężko "polytykierom" zrozumieć, że
        Tarantula założył tamto forum nie dla siebie, tylko dla nich, a tym samym dla
        tych forumowiczów, którzy nie mają chęci natykać się na magiel na każdym kroku
        tutaj.

A "starzy" forumowicze tym róznią się od "nowych", że pamiętają, jakie było to
        forum przez kilka lat jego istnienia i zależy im, żeby takie pozostało...

Zrobić śmietnik i spieprzyć wszystko jest bardzo łatwo - tylko po co?

• nasza_maggie Re: Dlaczego tarantula przenosi moje posty na swo 22.05.06, 14:28
          Tu nie chodzi o dzielenie sie na nowych czy starych użytkowników.

NIkt nie ma nic przeciwko temu przy przychodziły tu nowe osoby, wręcż
          odwrotnie. Ale jak narazie, wygląda to na nalot naszych urzędników, którzy mają
          ZA DUŻO wolnego czasu, i używają to forum by prać tutaj swoje brudy.

Jeżeli piszą w pracy, to bardzo łatwo można sprawdzić. Bo chyba nie powinni się
          takimi bzdurami zajmować.

Można sobie pisać i dyskutowac o polityce, w odpowiednim miejscu. Ale też
          sposób w jaki to robią 3 lub 4 osoby na tym forum, jest poprostu żałosny.

Co chwila nowe posty, kolejne linki i obrzucanie się obelgami.

Forum polityczka, powstało właśnie po to, by przenieść w jedno miejsce takie
          dyskusje. Pają i tak jest bardzo pobłażliwy, że nie wyrzuca tego na oślą, ale
          jak widać nie jest to deocnione.

Na tym forum, pozostają dyskusje o lokalnych, bardziej przyziemnych i
          przedewszystkim chyba, kulturowych sprawach.

To co dzieje się między użytkownikami na Kłopotowskiego, nas nie interesuje.

ps> Palker, dziękuję:)
          • Gość: mieszkaniec Re: Dlaczego tarantula przenosi moje posty na swo IP: *.chello.pl 22.05.06, 14:54
            > To co dzieje się między użytkownikami na Kłopotowskiego, nas nie interesuje.

a nas interesuje, bo od tego zależy, czy będa rewitaliziwane kamienice, czy tez
            rozdrapywane między urzędników resztki mieszkań

a od słodzenia sobie nawzajem jest forum towarzyskie, które polecam wszystkim
            pragnącym flirtowac i szukać znajomości w sieci
            • Gość: pitek Re: Dlaczego tarantula przenosi moje posty na swo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 15:03
              Bzdura.

Jest 100 wątków o rewitalizacji i można się do nich dopisać.

A to jakie sprawy załatwił sobie burmistrz, czy jego zastępca czy żona, czy
              brat itp. nie ma nic wspólnego z rewitalizacją.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka