Gość: prager IP: 212.180.147.* 22.11.06, 22:04 Czy już działa? Słyszałem, że budynek stoi, ale nie wiem, kiedy otwierają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kszynka Re: kino Praha 23.11.06, 08:31 z tego co widziałem to jeszcze walczą z elewacją budynku jak znam życie gazeta poinformuje nas o otwarciu kina również nie mogę się doczekać pierwszego seansu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lynks80 Re: kino Praha 23.11.06, 08:41 Do pierwszego seansu to raczej jeszcze im daleko, a nawet jak otworzą to i tak tam nie zaglądnę bo mam uczulenie na multikina, klimat pewnie będzie podobny jak w każdym obiekcie tego typu czyli świat z plastiku i stali + 70% widowni uważającej że można się zachowywać tak samo jak w supermarkecie spożywczym. Szkoda starej Prahy ale cóż twarde prawa kapitalizmu upomniały się po swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotoju Re: kino Praha 23.11.06, 09:59 femina to też niby multipleks, a jednak atmosfera jest tam inna niż w cinema- city :) myślę, że w kinie praha nie będzie jak w multikinie albo innym dużym centrum. nie ten rozmiar, więc i problem wielkości z głowy. z tego co słyszałam, ma ruszyć wiosną 2007. obecnie są wstawiane okna i kończona elewacja, pozostało wykończenie wnętrz. trzymam kciuki za jak najszybsze zakończenie prac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: kino Praha IP: 217.11.129.* 23.11.06, 11:24 No to dobrze, że ktoś się cieszy. Ja ten koszmarek patrzeć nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś