Gość: Grenty IP: *.derbynet.pl 09.02.07, 23:03 Witam Czy ktoś organizował może tu przyjęcie, chrzciny, urodziny.. Albo nmoże był na takiej typu imprerzie w tym lokalu Jakie wrażenia i opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Restauracja Cafe Ulica IP: *.spray.net.pl 10.02.07, 13:41 poszperaj na forum Zielonego Zacisza nam było sporo opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Restauracja Cafe Ulica IP: *.spray.net.pl 10.02.07, 13:42 oczywiście zamiast "nam" wstaw "tam" Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Restauracja Cafe Ulica 11.02.07, 01:48 Gość portalu: Marta napisał(a): > poszperaj na forum Zielonego Zacisza nam było sporo opinii forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10541 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grenty Re: Restauracja Cafe Ulica IP: *.derbynet.pl 11.02.07, 19:18 Poszperałam i w zasadzie niczego konkretnego się nie dowiedziałam. Była jedna negatywna opinia na temat organizacji tego typu imprezy, a pozostałe to były sporadyczne pojedyńcze wizyty które mi nic nie dają. Potrzebuje info o wrażeniach z imprezy np. urodzinowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Restauracja Cafe Ulica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 10:34 Wystrój sali widzisz,menu i cenę ustalasz a nastrój czyli klimat przyjęcia tworzą goście a nie lokal. Odpowiedz Link Zgłoś