Dodaj do ulubionych

Liczymy Bez Granic 6280

24.06.02, 17:38
liczenie nie ma konca
cyfr ciagna sie szeregi
liczby sa nieskonczone
liczymy wiec ku nieskonczonosci i ku doskonalosci
i nie jest to koncowe odliczanie
to ciag dalszy...
;)
Obserwuj wątek
    • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6281 24.06.02, 17:45
      new edition mialam zagwarantowane jako zwyciezczyni 500-go post'a!
      ale jeszcze jakis bonus - taki maly, malutki - dostane, PRAWDA?!

ja wiem, ze Was juz dzisiaj nie ma.... :(
      ale jutro.....;)
      • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6282 24.06.02, 19:06
        oooo, sloneczko;)
        zobaczymy sie jutro, jak mniemam...
        • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6283 25.06.02, 08:08
          dzien dobry
          jako bonus to ja Ci moge dac kopa w tylek, chcesz??? za wczoraj Ci sie nalezy,
          wredna maupo!!!!;))
          jak moglas? :((((
          • motor Re: Liczymy Bez Granic 6284 25.06.02, 08:15
            Pozdrowienia od Henia
            • motor Re: Liczymy Bez Granic 6285 25.06.02, 08:37
              dziś będę tylko liczył na liczeniu 1
            • motor Re: Liczymy Bez Granic 6286 25.06.02, 08:37
              2
            • motor Re: Liczymy Bez Granic 6287 25.06.02, 08:38
              4 - korekta
            • motor Re: Liczymy Bez Granic 6288 25.06.02, 08:38
              5
            • motor Re: Liczymy Bez Granic 6289 25.06.02, 08:38
              6
              • motor Re: Liczymy Bez Granic 6290 25.06.02, 08:39
                7
                • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6291 25.06.02, 09:30
                  czy dobry to sie jeszcze okaze;P

Saqqara, jak Ty sie zwracasz do Menza?! coz za brak szacunku?!

Motor, pliiiiz, nie dobijaj mojej edycji tym smetnym 1...2...3....itp!!! wiecej
                  wyobrazni;)
                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6292 25.06.02, 10:10
                    Menzu
                    jaki szacunek co??? powiedzialam, ze mam te dni i co?? i nic!!! zostalam
                    potraktowana jak powietrze!!! dzisiaj uniose sie duma i powiem ze mnie glowa
                    boli! o!
                    • Gość: motor Re: Liczymy Bez Granic 6293 IP: *.pkobp.pl 25.06.02, 10:50
                      Z tymi napadami globusa to nie przesadzajcie Drogie Panie
                      • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6294 25.06.02, 11:13
                        kupie ci globulke i bol minie jak reka odjal;)
                        • motor Re: Liczymy Bez Granic 6295 25.06.02, 11:48
                          A ja myślę, że proch nie są wyjściem z sytuacji - lekomanii mówimy NIE
                          • motor Re: Liczymy Bez Granic 6296 25.06.02, 12:33
                            na wszystkie zmartwienia Ty
                            • rayoff Re: Liczymy Bez Granic 6297 25.06.02, 12:52
                              Przynajmniej pogoda ladna, a ze sie baby kloca to zwyczajne ;)
                              • motor Re: Liczymy Bez Granic 6298 25.06.02, 13:05
                                Miło Cię widzieć - pozdrawiam
                                • motor Re: Liczymy Bez Granic 6299 25.06.02, 14:40
                                  Oj Mati - nie jesteś dobrą matką
                                  • motor Re: Liczymy Bez Granic 6300 25.06.02, 14:49
                                    a ja jestem wierny sprawie
                                    • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6301 25.06.02, 14:53
                                      z poczucia obowiazku to robie

za globulke podziekuje, sama sie tym zajme, o!
                                      • motor Re: Liczymy Bez Granic 6302 25.06.02, 15:01
                                        Miło, że nie jestem sam
                                        • ja_nek Re: Liczymy Bez Granic 6303 25.06.02, 15:44
                                          możesz na nas liczyć w liczeniu
                                          • Gość: iwo Re: Liczymy Bez Granic 6304 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 15:48
                                            POLICZĘ SIĘ Z TYMI LICZBAMI!!!
      • _._o_._ ChuyWamWszystkimWDupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.03.03, 17:38
        @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
        @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6281 26.06.02, 08:32
      juz....
      • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6306 26.06.02, 08:33
        chyba jeszcze nie...
        • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6307 26.06.02, 12:08
          co juz?
          co chyba?
          czemu jeszcze nie?

zaspana jestem;)
          • motor Re: Liczymy Bez Granic 6308 26.06.02, 12:13
            Hej
            • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6309 26.06.02, 12:28
              wszyyystko jasne!
              naprawde!;PPPPP
              • motor Re: Liczymy Bez Granic 6310 26.06.02, 12:35
                ale ja tłumok jestem nic mi nie przychodzi do głowy jak patrzę na ten
                tajemniczy PPPPP
                • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6311 26.06.02, 12:39
                  oswiecenie przyjdzie poczta;)
                  • motor Re: Liczymy Bez Granic 6312 26.06.02, 12:46
                    i stanie się jasność?
                    • motor Re: Liczymy Bez Granic 6313 26.06.02, 13:29
                      13 - wiedziałem, że nie mam szczęścia - ale choć Wy je miejcie
                      • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6313bis 26.06.02, 13:36
                        ale przeciez:

13-go - wszystko zdarzyc sie moze;)
                        13-go - swiat w rozowym kolorze;)
                        13-go - piekniejsze mam sny;)
                        • motor Re: Liczymy Bez Granic 6315 26.06.02, 13:48
                          Wyrazy wdzięczności za wsparcie - ale to już nie to samo
                        • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6315 26.06.02, 13:53
                          Moja Luba, a gdzie Ty chcesz jechac? (watek tow. odn. ustosunkowania sie;)))
                          • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6317 26.06.02, 14:31
                            zuczki, robaczki, liczenie nie boli!
                            :)
                            • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6318 26.06.02, 15:14
                              jak bedzie bolalo, to .... cos sie poradzi;*)
                              poza tym to sama rozkosz!
                              • Gość: motor Re: Liczymy Bez Granic 6319 IP: *.pkobp.pl 26.06.02, 15:53
                                Na całych jeziorach Ty
                                • motor Re: Liczymy Bez Granic 6320 27.06.02, 08:15
                                  cześć
                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6321 27.06.02, 08:18
                                    co za dzien
                                    • motor Re: Liczymy Bez Granic 6322 27.06.02, 08:35
                                      A co się stało?
                                      • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6323 27.06.02, 10:19
                                        Saqqara, jeszcze tylko dzisiejszy dzien, a juz jutro.... obaczymy sie;)
                                        • Gość: motor Re: Liczymy Bez Granic 6324 IP: *.pkobp.pl 27.06.02, 11:06
                                          Jaka to miła perspektywa, że już od jutra laba - jak ja się cieszę
                                          • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6325 27.06.02, 11:48
                                            fju fju.....gwizdze sobie.
                                            • motor Re: Liczymy Bez Granic 6326 27.06.02, 12:26
                                              cyraneczka nie ptok, dziewczyna nie ludzie
                                              • motor Re: Liczymy Bez Granic 6327 27.06.02, 12:49
                                                licze se
                                                • motor Re: Liczymy Bez Granic 6328 27.06.02, 13:38
                                                  tojestniedopomyśleniajaktakmożnabycałydzieńnieliczyć?
                                                  • motor Re: Liczymy Bez Granic 6329 27.06.02, 13:52
                                                    To mi uwłacza - sam broniacy dobrego imienia Pań liczących - a tak myślałem, że
                                                    o własne dzieci bedziecie dbaly
                                                  • motor Re: Liczymy Bez Granic 6330 27.06.02, 14:38
                                                    samotny biały żagiel
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6331 27.06.02, 15:04
                                                    cisza na morzu
                                                  • Gość: motor Re: Liczymy Bez Granic 6332 IP: *.pkobp.pl 27.06.02, 15:07
                                                    Kto se zabierze 333?
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6333 27.06.02, 15:31
                                                    moze ja se wezme..
                                                  • Gość: motor Re: Liczymy Bez Granic 6334 IP: *.pkobp.pl 27.06.02, 15:40
                                                    farciara
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6335 28.06.02, 07:55
                                                    Jezu, jak wczesnie....
                                                  • motor Re: Liczymy Bez Granic 6336 28.06.02, 08:10
                                                    Szacuneczek
                                                  • Gość: motor Re: Liczymy Bez Granic 6337 IP: *.pkobp.pl 28.06.02, 09:06
                                                    jeszcze 7 godz.
                                                  • Gość: motor Re: Liczymy Bez Granic 6338 IP: *.pkobp.pl 28.06.02, 09:33
                                                    Czy jest coś o czym nie wiem?
                                                    Ktoś mi tu robi i nie tylko mi jakąś złą propagandę
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6339 28.06.02, 10:01
                                                    dzien w kolorze blue...
                                                  • Gość: Pndzelek Re: Liczymy Bez Granic 6339 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 10:03
                                                    Kretynka!!!
                                                    I cała reszta was w tym wątku!!!

>>>---
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6341 28.06.02, 10:07
                                                    uwaga, uwaga! oglasza sie, co nastepuje:

Pan Kretyn (vel Pndzelek vel Fustrat) szuka Pani Kretynki w celu rozmnazania
                                                    sie!
                                                    ktokolwiek zobaczy jedno lub drugie nie strzela w serce i dla pewnosci w glowe!
                                                    ;)))
                                                  • Gość: Pndzelek Re: Liczymy Bez Granic 6321 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 10:13
                                                    mathildae napisał(a):

> uwaga, uwaga! oglasza sie, co nastepuje:
                                                    > Pan Pndzelek szuka Pani Kretynki w celu rozmnazania
                                                    > sie!
                                                    TO CHYBA ZNALAZŁEM SKRETYNIAŁA SPAMERKO!!!

>>>---
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6342 28.06.02, 10:14
                                                    nie bede do niego strzelac, szkoda kuli, ale moge mu bombke ziemia-pensrelek
                                                    podeslac;))
                                                    witaj Menzu:))
                                                  • motor Re: Liczymy Bez Granic 6343 28.06.02, 11:04
                                                    A czułem, że śmierdzi w okolicy - ale to już przesada
                                                  • motor Re: Liczymy Bez Granic 6345 28.06.02, 11:06
                                                    Żeby tak z gównem na butach przychodzić w gości - to trzeba być ćwokiem
                                                  • Gość: Pndzelek Re: Liczymy Bez Granic 6323 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 11:06
                                                    Wypad spamerze
                                                  • Gość: motor Re: Liczymy Bez Granic 6347 IP: *.pkobp.pl 28.06.02, 12:37
                                                    Ćwok
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6348 28.06.02, 13:32
                                                    Pndzelkowi juz dziekujemy!
                                                    sprawdz, czy Cie nie ma po drugiej stronie 'drzwi'
                                                    ;PPPPPPPP
                                                  • motor Re: Liczymy Bez Granic 6349 28.06.02, 13:40
                                                    buziak
                                                  • Gość: motor Re: Liczymy Bez Granic 6350 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 13:43
                                                    Mathildae coś dla Ciebie i buziaki:

www.satkabel.com.pl/~hammer/
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6351 28.06.02, 14:21
                                                    zaraz zaczne wirowac jak derwisz;)

a bylo mi tak robic, co?!#@$@@!*&^!
                                                  • motor Re: Liczymy Bez Granic 6352 28.06.02, 14:51
                                                    No to powtarzamy te ekscesy
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6353 28.06.02, 15:26
                                                    dzien jakis senny i rozmazany
                                                    a pracy roboty huk!

i kiedy człowiek pracujący ma wypocząć?
                                                    wieczorem!:)))
    • saqqara Liczymy Bez Granic 6354 01.07.02, 08:18
      i znowu poniedzialek....:((
      • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6355 01.07.02, 10:06
        nie poddaj sie, bierz zycie jakim jest
        i pomysl, ze na drugie nie masz szans;)))
        • woland? Re: Liczymy Bez Granic 6356 01.07.02, 12:06
          niniejszym ogłaszam, że żyję, choć co to za życie <?>. tak więc skoro żyję i
          ogłaszam to i liczę, bo zapewne jest wam wiadomo, że liczenie ma wielką
          przyszłość, a co do tych, co to im się liszenie nie podoba, to niech się sami
          pendzlują, bo mi na nich nawet literek szkoda a cyferek to już na pewno, nie
          mówiąc już o liczbach :)))

pa!
          • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6357 01.07.02, 12:12
            poniedzialek - prawie taki sam dzien jak kazdy inny;)
            • woland? Re: Liczymy Bez Granic 6358 01.07.02, 12:15
              nadrabiam zaległości .... :))))
              • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6359 01.07.02, 14:11
                ciagne do góóóóóóóryyyyyyyyyyyy.....
                • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6360 01.07.02, 16:19
                  ech, zycie.... a liczyc trzeba;)
                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6361 01.07.02, 16:48
                    wyrodny tworca ze mnie - zaniedbuje swoje dziecko, znaczy sie dzielo:P
                    • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6362 02.07.02, 07:55
                      dziendoberek:))
                      • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6363 02.07.02, 07:55
                        ladny numerek dzidzia ma:))
                        • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6364 02.07.02, 10:41
                          mam lizaka dla Dzidzi;P
                          • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6365 02.07.02, 10:54
                            tiistai;)
                            • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6366 02.07.02, 11:49
                              Dzidzia lubi lizaczki:)))
                              • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6367 02.07.02, 14:25
                                ale nie lubi jak ktos obiecuje i nie daje:((
                                • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6368 02.07.02, 17:21
                                  trzeba bylo najpierw zaplacic za lizak
                                  a zeby miec czym zaplacic trzeba bylo najpierw wydrukowac troche biletow;)
                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6369 02.07.02, 17:23
                                    jestesmy jak te dwa samotne biale zagle na wielkiej forumowej glebi...

bylebysmy tylko nie osiadly na mieliznie!
                                    ;)
                                    • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6370 02.07.02, 17:25
                                      Ty masz jedno skrzydlo - to prawie tak jak aniol
                                      a Ja mam skrzydlo drugie - rosnie u moich ramion

odlatujemy jutro o .....
                                      • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6371 03.07.02, 08:34
                                        dziendoberek:)))
                                        jak tam? wyspana???:)))
                                        • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6372 03.07.02, 08:35
                                          aha, a Dzidziom sie nalezy lizaczek za darmo!!natomiast namawianie dzieci do
                                          zlego jest karalne, uprzedzam:))
                                          • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6373 03.07.02, 09:45
                                            wyspana, wyspana!
                                            nawet lekko za dlugo sie spalo;)

ps. sliczna koncoweczka numerka, nieprawdaz?:)
                                            • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6374 03.07.02, 10:15
                                              a cukierek zamiast lizaka moze byc?

lepiej nie draznic wscieklej Dzidzi;)
                                              • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6375 03.07.02, 11:21
                                                moze byc, ugodowa jestem:))

lepiej nie draznic, utulic i ucalowac trzeba:))
                                                • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6376 03.07.02, 11:39
                                                  Młenzusiu
                                                  jak łobiecałam, tak złobiłam,
                                                  włontek dla Ciebie załozylam:))
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6377 03.07.02, 12:15
                                                    jus siem balam, zes lo mnie zapomniala;)
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6378 03.07.02, 12:16
                                                    i pamietaj; nie badz zazdrosna o reniferki;)
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6379 03.07.02, 12:17
                                                    ha...
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6380 03.07.02, 12:19
                                                    moj Ci on jest, moj!

100-ny post;)))
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6381 03.07.02, 14:41
                                                    w bonusie masz moja milosc do ostatniej deski tego plotka w ogrodku obok:))
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6382 03.07.02, 14:41
                                                    i nawet o jedna deske dalej:))
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6383 03.07.02, 14:42
                                                    o renifery nie bede zazdrosna, podobno wszystkie przeniosly sie na polnoc:)))))
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6384 03.07.02, 14:42
                                                    bardzo, bardzo daleko.... na polnoc:)))
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6385 03.07.02, 15:08
                                                    buuu!......buuuu!!....refinera chcem!

pojade, pojade prawie na biegun tylko sobie czapeczke udziergam;)
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6386 03.07.02, 15:10
                                                    nie mam szczescia w kartach, wiec moze... renifera w centrum miasta spotkam?
                                                    najlepiej o dwunastej w poludnie!:)
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6387 03.07.02, 15:11
                                                    a jak mie sie spodoba, to go sobie wezme na troche do kraju!

w walizce go przemyce, o!
                                                    :)))
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6388 03.07.02, 17:15
                                                    i bedzie sie nazywac Deflet;)
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6389 04.07.02, 07:58
                                                    jak ja sie za niego zabiore to sie bedzie nazywal Def flet, czyli gluchy flet;)
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6390 04.07.02, 09:47
                                                    morning kisses;)

i prosze mi sie tu nie zasadzac na Defleta, no!
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6391 04.07.02, 10:20
                                                    cmoki cukierkowe:))

a wlasnie ze sie zasadze:)) nie raz...
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6392 04.07.02, 10:41
                                                    i nie dwa:))
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6393 04.07.02, 10:43
                                                    a moze nawet i nie trzy razy...:))
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6394 04.07.02, 12:01
                                                    zalepie Ci mordke cukierkami na maxa i juz nic nie powiesz;)
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6395 04.07.02, 12:15
                                                    błede błulgotac i sie... i sie... i siem... zasładzem na łeniferka :))
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6396 04.07.02, 14:05
                                                    Twoje uczucie mnie powala;)

bum! i leze!
                                                    kto poda pomocna dlon?
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6397 04.07.02, 17:54
                                                    szczescie mnie powalilo, rzeczywistosc podniosla;(

siedze i planuje
                                                    i bynajmniej nie sa to buziaki od reniferkow;P

• mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6398 04.07.02, 17:56
                                                    jutro trzeba bedzie wyznaczyc opiekuna watku liczeniowego...
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6399 04.07.02, 17:57
                                                    ciekawe, kto sie da wrobic, tzn. skusic;)
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6400 04.07.02, 17:58
                                                    moze jakas nagroda dla najwytrwalej liczacego podczas moich wakacji sie
                                                    znajdzie...........
                                                    ;)
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6401 05.07.02, 08:03
                                                    dzienodberek:))

na mnie nie patrz!;))))
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6402 05.07.02, 09:18
                                                    a wogole to kiedy jedziesz?? juz tesknie....
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6403 05.07.02, 09:43
                                                    juz mi fmutno:((
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6404 05.07.02, 10:44
                                                    wtorkowym popoludniem odlatuje;)
                                                    i zaraz za tydzien wracam;)
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6405 05.07.02, 10:58
                                                    tez bede tesknic - troszeczke;)
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6405 05.07.02, 12:54
                                                    wstretna maupa jestes..:))
                                                  • mathildae Re: Liczymy Bez Granic 6407 05.07.02, 19:00
                                                    ale Cie lubie;)))

opiekuj sie watkiem - kto jak nie Ty!
                                                    buziaki i do szybkiego:*)
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6408 08.07.02, 08:32
                                                    no i pieknie, zostalam sama, jak ten palec.... ech..
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6409 08.07.02, 14:42
                                                    inteligentna rozmowa sama ze soba? hm.... ;))
                                                  • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6410 08.07.02, 15:48
                                                    ja chyba umre....
    • Gość: Krzyżak Re: Liczymy Bez Granic 6280 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 20:12
      czy wiecie ,że to juz straciło sens?
      NIE MA LICZNIKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • laelia Re: Liczymy Bez Granic 6280 09.07.02, 08:07
        Saqqara, umrzesz od inteligencji własnej? Z szoku? buziaczki poranne i dzięki
        za zaproszenie, choć widzę, że to bardziej ratunek w ostatniej chwili :)
        • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6413 09.07.02, 08:36
          Dziendoberek:))

Laelia, dzieki ze wpadlas i czescej zapraszam:)))) od wlasnej inteligencji,
          jesli jest tak wybujala jak moja, mozna kopytka wyciagnac:))

Panie Krzyzak
          Panu to przeszkadza? a dlaczego? grzecznie pytam.
          • laelia Re: Liczymy Bez Granic 6413 09.07.02, 09:19
            ja mam liczniki wody, prądu i inne, nie chcą zniknąć za nic :)
            • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6415 09.07.02, 09:54
              to samo u mnie! jakies sie takie cholerstwa przyczepily i nie chca zniknac!
              to ja tez porobie za licznik, a co mi tam!:))
              • laelia Re: Liczymy Bez Granic 6415 09.07.02, 10:04
                lepiej nie, liczniki są wredne, złośliwe i zwykle oszukują :)
                • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6417 09.07.02, 11:05
                  wszystko oszukuje, taki ten swiat:))
                  wiesz ile ma lat? 25. ale sie dziecko pieklilo, jak zapytalam, hehe;)))
                  • laelia Re: Liczymy Bez Granic 6417 09.07.02, 15:37
                    no pewnie, na matkę się mu nadajesz, taaaaka różnica wieku :)))))
                    • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6419 09.07.02, 15:38
                      ja i matka? chyba wyrodna:)))
                      • nowy78 Re: Liczymy Bez Granic 6419 09.07.02, 19:17
                        Przepraszam, że się wtrącam - ale o co z tym całym liczeniem chodzi?

N.
                        • ja_nek Re: Liczymy Bez Granic 6420 09.07.02, 19:30
                          Wyjaśnię to w sposób naukowy: w liczeniu chodzi o utrzymanie więzi międzyludzkich
                          w stopniu określanym przez każdego z osobna.
                          Uffff, długo nad tym dumałem.

Janek czasem liczący
                          • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6422 10.07.02, 08:21
                            dziendoberek!
                            o co chodzi w liczeniu? a kto to wie? i czy to wazne? liczenie jest wazne i juz!
                            pozdrawiam wszystkich w piekny srodowy poranek:))
                            • ja_nek Re: Liczymy Bez Granic 6422 10.07.02, 11:21
                              O co chodzi w liczeniu, tego nie wiedzieli nawet starozytni.
                              • laelia Re: Liczymy Bez Granic 6422 10.07.02, 11:39

to trochę sztuka dla sztuki, trochę bicie rekordów, trochę przyzwyczajenie,
                                trochę zabawa i trochę pańszczyzna
                                takie są moje wnioski :))))))))
                                • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6425 10.07.02, 11:43
                                  torturami tez bedzie jak nie bedziecie zmieniac numerkow w temacie! do kazdego
                                  posta dodajemy plus 1:)))
                                  • laelia Re: Liczymy Bez Granic 6426 10.07.02, 13:32

dobrze, już dobrze :)
                                    • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6427 10.07.02, 14:28
                                      oooo, a juz sie nastawialam na male torturki:)))
                                      • saqqara Re: Liczymy Bez Granic 6428 10.07.02, 15:19
                                        i tortury beda, jesli sie bedziecie tak lenic w liczeniu!!!:)