chaladia 13.05.03, 08:56 Proponuję się przyłączyć do wyprawy organizowanej przez Draconessę, oczywiście jeśli pogoda pozwoli. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=286&w=5996515 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Do Palkera z Rodziną, Sloggiego z Salonem i i 13.05.03, 12:55 Dziękuję za zaproszenie - czas pokaże :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Jako ta inna.... 13.05.03, 21:19 ...uprzejmie donoszę, że pilnie trenuję w InnymWrocławiu, żeby się przyłączyć do wyprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia No, z Wrocławia do Głogów rowerem... 13.05.03, 21:25 ... to będzie niezły wyczyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: No, z Wrocławia do Głogów rowerem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 19:31 chaladia napisał: > ... to będzie niezły wyczyn! > To jest INNYWrocław, a więc nieco bliżej...:-) Aż tak pilna, coby stamtąd rowerem jechać, to ja nie jestem - do domu przyjadę samochodem, a 31.05 udział w wycieczce wezmę już zrowerowana. Z rodziną... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: No, z Wrocławia do Głogów rowerem... 19.05.03, 20:39 Chaladia i beata_ - czy ja muszę drałować na Zamkowy, żeby się przyłączyć? A może gdziesik po drodze? Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: No, z Wrocławia do Głogów rowerem... 19.05.03, 21:09 Najlepiej jedź rowerem prosto z domu. Rozumiem, że mieszkasz już przy b. Urzędzie Gminy T. Jedziesz do wiaduktu na Głębockiej, potem przed Agromanem i Vikingiem do Ostródzkiej, Ostródzką do Warzelniczej, Warzelniczą do ścieżki rowerowej wzdłuż Kanału Żerańskiego i gdzieś w okolicach Kobiałki się spotykamy. Po drodze powinienneś wpaść na liczne zastępy podobnych Tobie cyklistów- pierogożerców, bo Pomponka, Palker z Rodziną i jeszcze parę osób będzie podążać tą samą trasą. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: No, z Wrocławia do Głogów rowerem... 19.05.03, 21:26 Sam to ja jeżdzę na co dzień - jak mam jechać sam aż do Nieporętu, to ja dziękuję. Nie w pierogach rzecz - bo ja pierogi mam w domu najpyszniejsze na świecie - dla mnie atrakcją jest jazda z grupą ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: No, z Wrocławia do Głogów rowerem... 19.05.03, 21:30 sloggi napisał: > Sam to ja jeżdzę na co dzień - jak mam jechać sam aż do Nieporętu, to ja > dziękuję. Nie w pierogach rzecz - bo ja pierogi mam w domu najpyszniejsze na > świecie - dla mnie atrakcją jest jazda z grupą ludzi. To jedź z Palkerami! Oni powinni jechać po trasie zbliżonej do Twojej... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: No, z Wrocławia do Głogów rowerem... 19.05.03, 21:46 Hm - Chaladia - to jest podróż dla podróży, czy podróż na pierogi ? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: No, z Wrocławia do Głogów rowerem... 20.05.03, 00:15 O ile nic się nie zmieni, startujemy 31.05 z parkingu pod domem Beaty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: No, z Wrocławia do Głogów rowerem... 20.05.03, 11:15 palker napisał: > O ile nic się nie zmieni, startujemy 31.05 z parkingu pod domem Beaty :-) O której jeśli można spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Do Palkera z Rodziną, Sloggiego z Salonem i i 13.05.03, 21:37 Namówiłem się z Muszką i jesteśmy gotowi do wyprawy 31.05. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Do Palkera z Rodziną, Sloggiego z Salonem i i 14.05.03, 08:27 Również zarezerwowałem czas - ciekawe, kto jeszcze będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kurwiki_begerowej Re: Do Palkera z Rodziną, Sloggiego z Salonem i i 19.05.03, 01:26 chaladia napisał: > Proponuję się przyłączyć do wyprawy organizowanej przez Draconessę, > oczywiście jeśli pogoda pozwoli. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=286&w=5996515 > Sądzimy rze ty niedasz rady bo nam muwiły rzaby rze jesteś jósz po menopałzie Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Do Palkera z Rodziną, Sloggiego z Salonem i i 19.05.03, 08:05 A czymże się menopauza przejawia u męszczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Chaladia odpuść 19.05.03, 12:11 Nie warto ciągnąć tę gałąź wątku. Swoją drogą dotknąłeś ciekawej sprawy. Myślę, że menopauza u mężczyzn powodować może to co andropuza u kobiet, a więc stwardnienie rozsiane, bądź wodogłowie, co wyraźnie u "kurwików_..' wystąpiło niezależnie, czy one są K, czy M. Na szczęście jesteś szczepiony. Odpowiedz Link Zgłoś
miko_ Re: Chaladia odpuść 19.05.03, 21:31 lelu napisał: > Nie warto ciągnąć tę gałąź wątku. Ani tej gałęzi, ani wątków na forum warszawskim. Nie da się bowiem, ani dwa razy wejść do tej samej rzeki, ani zainstalować Omara w Dziupli. Sorry:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurwiki_begerowej Re: Chaladia odpuść 20.05.03, 02:33 miko_ napisał: > lelu napisał: > > > Nie warto ciągnąć tę gałąź wątku. > Ani tej gałęzi, ani wątków na forum warszawskim. Nie da się bowiem, ani dwa > razy wejść do tej samej rzeki, ani zainstalować Omara w Dziupli. Sorry:-) Co ma do gałenzi rzeka albo Omar to kurwiki niewiedzom wcale. Ale powiemy jedno rze nie lóbimy jak ktoś zaczepia i szczójeby był nie ład. Haladia oraz slogi kłamiom i zaczepiajom nie winnyh ludzi. Mówiom że żaba mała jest gópia a dóża ze jest Eela niom. To fogle niejest rzadna prawda i dlatego my teras mścimy żaby nasze ukohane i bendziemy ókrucać intrygi Haladji oras slogi. Nocusz. Takie jusz jesteśmy my kurwiki. Do lelka nic nie mielim i do miko tesz, ale sógeracje naszych pałs i wodnych łbuf oras jaieś żeki i Omary nas wóżyły no to siem teras bezórazy awantórujemy. kurwiki Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Do Lela... 20.05.03, 07:10 A vto Ty nie widzisz, że Kurwiki to albo sama Eela, albo ktoś z Dziuplan działający z jej polecenia? Metoda ta sama, co Żabki... Zresztą raz to było nawet śmieszna, a odgrzewanego nawet czytać się nie chce - zwłaszcza z tą udawaną dysleksją.... Odpowiedz Link Zgłoś
kurwiki_begerowej Stary trepie 21.05.03, 02:10 chaladia napisał: > A vto Ty nie widzisz, że Kurwiki to albo sama Eela, albo ktoś z Dziuplan > działający z jej polecenia? Metoda ta sama, co Żabki... Zresztą raz to było > nawet śmieszna, a odgrzewanego nawet czytać się nie chce - zwłaszcza z tą > udawaną dysleksją.... > Stego co muwisz wynikarze nigdy nie znaleś Eeli skoro morzesz jom posondzać o takie same sprafki jakie wyczyniała zdzicha , slogi, ty. Eela nigdy nikomu nic nie karze i dawno ma w dópie was szczójoncych. Tyle rze wy, slogi, ty, nie umiecie mieć jej w dópie. A dyslekcjii to my niemamy, co widać bardzo wyraźnie, tak, jak wyraźnie widaćrze jedynie bawimy siem literkami. Jakbysmy hcieli dyslektykuf udawac to zrobilibysmy to takrze nigdy w rzyció nie poznałbys kolego rze ktos cos ódaje. Jesteś za mało spostrzegawczy co widac potym o co oskarrzasz Eele. To wrencz śmieszne tak jak te twoje wylewy nienawisci do owej dziewczyniny. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Trafiony - zatopiony 21.05.03, 08:09 Z tego, co piszesz, widać wyraźnie - mam rację! Odpowiedz Link Zgłoś
kurwiki_begerowej Re: Chaladia odpuść 20.05.03, 02:27 lelu napisał: > Nie warto ciągnąć tę gałąź wątku. > Swoją drogą dotknąłeś ciekawej sprawy. Myślę, że menopauza u mężczyzn powodować > > może to co andropuza u kobiet, a więc stwardnienie rozsiane, bądź wodogłowie, > co wyraźnie u "kurwików_..' wystąpiło niezależnie, czy one są K, czy M. > Na szczęście jesteś szczepiony. Iiiiii tam ! Ciongniesz te gałonź a muwisz zara zem rze nie warto ? Morze tesz masz meno-, nawet nie andro-, jak na hłopa pszystało, pałzę ? Kurwiki, co wie nawet Begerowa a Ty jakoś nie, fogle nie som ani hłopem , ani babom i nie majom dlatego pałz oraz wodnegogłowia czy SM z powodu pałz tych gópi warjacie jeden lelku. Wcale by nie ciongnełyśmy tej gałenzi ale ześ Ty lelek jom pociongnoł to i my teraz bendziemy ciongać jom w teinazad. kurwiki Odpowiedz Link Zgłoś