27.05.03, 09:49
z uwagi na trudny dostęp do kalendarza letnich imprez (wstęp wolny, na
świezym powietrzu, bezalkoholowe) proponuję wątek informacyjny:
jeśli wiecie coś o miejscu gdzie będzie coś ciekawego - napiszcie
gazetowo-telewizyjne informacje na ogół ukazują się po !
obiło mi się o uszy : Dzień Dziecka w Parku Bródnowskim (turniej rycerski?
pokazy?)
Obserwuj wątek
    • Gość: ma Re: imprezy IP: *.chello.pl 27.05.03, 23:42
      bedzie cos na pewno 1.06. ale dokladnie nie wiem gdzie. jakis bieg europejski-
      tak to sie chyba ma nazywać. jutro postaram sie czegos dowiedziec to dopisze, a
      moze ktos z urzedu dzielnicy mnie wyreczy bo to oni organiują, wiec pewnie
      znają wiecej szczegolów.
      a poza tym u mnie na klatce jeszcze wczoraj wisial jakis plakat (dzis juz go
      jakiś "kulturalny" podarł i rzucił na ziemie)z info o imprezie 3o.05 w parku
      Brodnowskim. ale nic szczegolnego w ramach tej impezy nie rzucilo mi sie w
      oczy. to bedzie imoreza organizowana prze SM"Bródno"
      pozdrawiam
      • Gość: mieszkaniec Re: imprezy IP: *.chello.pl 28.05.03, 09:55
        Jeśli liczycie że będzie to co do tej pory /za b. Kamińskiego/, tzn. występy
        znanych zespołów, sztuczne ognie, pokazy, itd. to nie macie się co łudzić.
        Jestem przekonany że nic takiego nie będzie, albo zostanie w szczątkowej
        formie /tylko ci co się zgodzą występować za darmo/. Skoro nie będzie olimpiady
        dla dzieci niepełnosprawnych, którą organizowano do tej pory co roku to o czym
        tu mówić. Ręce opadają.
        • mooj Re: imprezy 28.05.03, 10:07
          absolutnie na to nie liczę!
          szlag mnie trafiał znając sytuację finansową (zadłuzenie) jak widziałerm te
          sztuczne ognie:) więc bardzo się cieszę że (teraz Warszawa) nie będzie
          sponsorować "gwiazd muzyki"
          natomiast wiem ze wiele rzeczy można zrobić za darmo bądź prawie darmo
          (pokrycie kosztów ochrony- czyli nadgodziny straży miesjskiej) korzystając z
          energii ludzkiej
          bardzo mnie Twoje zdanie ucieszyło - jetses pewien że koniec z przejadaniem
          budżetów na masówki czy to wnioskowanie pośrednie?
          • Gość: mieszkaniec Re: imprezy IP: *.chello.pl 28.05.03, 10:17
            mooj napisał:

> absolutnie na to nie liczę!
            > szlag mnie trafiał znając sytuację finansową (zadłuzenie) jak widziałerm te
            > sztuczne ognie:) więc bardzo się cieszę że (teraz Warszawa) nie będzie
            > sponsorować "gwiazd muzyki"
            > natomiast wiem ze wiele rzeczy można zrobić za darmo bądź prawie darmo
            > (pokrycie kosztów ochrony- czyli nadgodziny straży miesjskiej) korzystając z
            > energii ludzkiej
            > bardzo mnie Twoje zdanie ucieszyło - jetses pewien że koniec z przejadaniem
            > budżetów na masówki czy to wnioskowanie pośrednie?
            Większość środków na organizację tych imprez w minionych latach pokrywali
            sponsorzy, których bannery wisiały zawsze na scenie. To za te pieniądze
            zapraszano te jak piszesz "gwiazdy muzyki" /dla przypomnienia m.in. Republika,
            Perfect, Lombard, IRA, itd./. Nie wydawano na to pieniędzy
            podatników /przynajmniej z tego co wiem/. Teraz nikt nie chce sponsorów, nie ma
            pieniędzy, a za darmo to trudno zorganizować nawet pieczenie kiełbasek w Parku
            Bródnowskim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka