kotoju 16.01.08, 15:30 trwają odbiory techniczne mieszkań. zaczęły się od klatki D, w przyszłym tygodniu odbierana jest klatka B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazyl_f Re: odbiory techniczne 23.01.08, 15:05 Ktoś już odebrał? Ciekawi mnie jakość budynku. Wogóle jakoś pusto na tym forum - czyżby wszystkie mieszkania były na sprzedaż:)? Odpowiedz Link Zgłoś
w1kt0rn Re: odbiory techniczne 02.02.08, 18:37 No ja już odebrałem (znając życie, byłem na końcu kolejki :>) i generalnie nie było się do czego przypiąć specjalnie :) Więc wygląda na to, że wszystko całkiem nieźle. Zobaczymy oczywiście w praniu :) No cisza straszna :) Ja swojego nie zamierzam sprzedawać :) Pozdrawiam, Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
bazyl_f Re: odbiory techniczne 03.02.08, 14:48 Moje też bez uwag. Trochę mmnie to nawet zaskoczyło (pozytywnie oczywiście). No to przynajmniej trzy lokale będą zamieszkane :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ale_ksandra1 Re: odbiory techniczne 08.02.08, 10:29 hej ja też już po odbiorze. Zero uwag. Jak rozmawiałam z panią Agnieszką to już kończą odbiory. I mają już pozwolenie na użytkowanie. Więc tylko czekać jak beda zapraszać na Akty Noariale. Ja już prosiłam aby mnie uwzględnili jako pierwszą :) Mam pytanie: czy ktoś z was odwiedzał te sklepiki z Jagielońskiej (wykończeniówka)? Odpowiedz Link Zgłoś
mucholapek Re: odbiory techniczne 14.03.08, 11:24 świetny jest sklepik z glazurą tuż przy wjeździe do naszego garażu. (przesmyk tego bloku za naszym. facet z wąsem:). Pomagał mi i zaopatrzył przy wykańczaniu mojego poprzedniego mieszkania. Facet nieźle doradza. Teraz też z niego bede korzystał. Odpowiedz Link Zgłoś
mucholapek Re: odbiory techniczne 14.03.08, 11:27 mucholapek napisał: > świetny jest sklepik z glazurą tuż przy wjeździe do naszego garażu. (przesmyk > tego bloku za naszym. facet z wąsem:). maps.google.pl/maps?f=d&hl=pl&geocode=&saddr=52.249198,21.037236&daddr=&mra=mi&mrsp=0&sz=18&sll=52.249106,21.037477&sspn=0.002778,0.006738&ie=UTF8&t=h&z=18 Odpowiedz Link Zgłoś
neiber Re: odbiory techniczne 14.02.08, 13:36 na koncu to chyba jednak nie jestes:):)... bo ja dopiero jutro odbieram:) ale mnie zaskoczyliscie ze nie ma sie do czego przyczepic... z czego sie ciesze ha ha :) Odpowiedz Link Zgłoś
gryf80 Re: odbiory techniczne 16.02.08, 13:31 WItam, Z tego co mi wiadomo to nie sprzedanych jest jeszcze 7 mieszkań, więc jest nas trochę już "sąsiedzi". Podczas odbioru uwag też u mnie nie było. Akty napewno bedą od połowy marca. A i od 18.02 mamy już zarządce i zmienia się firma ochroniarska. Pozdr, Adam Odpowiedz Link Zgłoś
w1kt0rn Re: odbiory techniczne 16.02.08, 16:59 No ja jakieś uwagi mimo wszystko miałem (parę szyb do wymiany). No to wygląda na to, że akty zaczną w okolicach świąt. Miły prezent od zająca :-) No ja dziś odebrałem wyniki obmiarów mieszkania a oporócz tego - podsumowanie wpłat. Czy ktoś próbował walczyć z bankiem, by oddał kasę za to, że spóźnił się z przelaniem pieniędzy do developera? Pozdrawiam, Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
bazyl_f Re: odbiory techniczne 23.02.08, 18:09 zając - czyżby Sąsiad z Wielkopolski? :) Odpowiedz Link Zgłoś
w1kt0rn Re: odbiory techniczne 24.02.08, 12:48 Hej, Odnosząc się do: pl.wikipedia.org/wiki/Wielkopolska_(prowincja_Korony_Polskiej) Ale wtedy generalnie wychodzi, że pól Polski to Wielkopolska :-) Generalnie to pochodzę z Warmii :) Odpowiedz Link Zgłoś
aagaa11 Re: odbiory techniczne 20.02.08, 19:30 zaskoczylo mnie że taki wąski chodnik od frontu Odpowiedz Link Zgłoś
bazyl_f Re: odbiory techniczne 26.02.08, 13:14 Od frontu ma być w przyszłości ulica, więc ten chodnik to tak, żeby coś było. W przyszłości, więc pewnie na razie będzie samorodna trawka :) Odpowiedz Link Zgłoś