Gość: DAR IP: *.chello.pl 15.08.03, 23:07 ZAJEBISCIE!! STRASZNIE FAJNIE. UWIELBIAM OGLADAC FILMY W KINIE WIEC JUZ NIE BEDE MUSIAL WRACAC Z KINA TEKSOWKA. DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kika Re: Na Targówku powstaje multipleks IP: *.chello.pl 17.08.03, 04:13 A dokładniejszy adres to nie łaska? Targówek to duża dzielnica (choć nie moja). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Słyszał ktoś o nowych filmach? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 09:22 Ja też lubię oglądzć filmy w kinie. Nie wiem tylko po kiego nowe kino, wtedy kiedy nie są produkowane FILMY? Kitu made in USA nijak filmem nazwać nie mizna! Opowieści z życia urodzonych morderców mogą se oglądać tylko czerwonoskórzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rua Re: Na Targówku powstaje multipleks IP: *.acn.pl / 10.66.1.* 18.08.03, 16:13 rewelacja! wszak najblizsze kino to na bemowie i w srodmiesciu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo A co w Białołęce IP: *.pzuzycie.com.pl 19.08.03, 12:03 Ludzie,zróbcie coś na Białołęce tam jest pustynia pod każdym względem.Przecież skorzystałaby nie tylko Białołęka ale również Legionów,Jabłonna.Mam znajomych w tych okolicach i wiem że dojechanie z Legionowa do kina to całodzienna wyprawa zresztą z Białołeki również.W tak ogromnej dzielnicy brak jakiegoś miejsca rozrywki-kino, kręgielnie itp. przecież to też jest dzielnica Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelm11 ?? IP: 143.97.123.* 19.08.03, 13:16 Mnie tez to bardzo dziwi ze Targofek i Brodno byly tak zaniedbane pod wzgledem inwestycyjnym. Chociaz McD jest bardzo udana inwestycja pod wzgledem finansowym to nie bylo zbyt wiele tutaj pomyslow na budowe czegos a wizyta obcokrajowcow bardzo zle nastrajala do inwestowania forsy w te rejony. Ale sie zmienia i powstaly centra troche nowych osiedli (Zielone, Budimex i Agroman) i okazalo sie ze mozna tu zainwestowac zdecydowanie wiecej i lepiej niz w Slupsku czy w Jeleniej Gorze nie mowiac juz o Suwalkach Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Na Targówku powstaje multipleks IP: 195.94.205.* 30.09.03, 22:06 Juz ponoc w listopadzie maja otworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joosta Re: Na Targówku powstaje multipleks IP: *.kosson.com 31.10.03, 12:14 Oszalałam na wieść o kiniie do, któego będe mogła chodzić na piechotę! W końcu coś po naszej stronie Wisły, gratulacje! Mam nadzieje, że Silver Screen spełni moje oczekiwania i mój entuzjazm nie będzie daremny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Na Targówku powstaje multipleks IP: 195.205.152.* 05.11.03, 09:03 WIELKIE OTWARCIE 7.11.2003 SUUUUUUPER!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś