Dodaj do ulubionych

Widzieliście?

12.01.02, 21:11
Lelu był w TV! :)
Obserwuj wątek
    • beata_ Re: Widzieliście? 12.01.02, 21:15
      I tak bym go nie poznała, tak szybko sie ostatnio ewakuował:)))
    • kuleczka Re: Widzieliście? 12.01.02, 21:18
      Niemoże być?!!!! Na jaikm kanale.
      Będzie w domu zwierucha, bo rodziciela nie widziałam. Opowiadać mi tu ze
      szczegółami proszę!!!
      • zdzicha Re: Widzieliście? 12.01.02, 21:25
        No stał i mówił.
        O monecie z bursztynem.
        Miał na sobie ciemnopopielaty garnitur, wąsa nie miał. Był przystojny jak
        zwykle i sprawiał wrażenie jakby w TV występował przynajmniej raz na tydzień.
    • kuleczka Re: Widzieliście?GWIAZDOREK 12.01.02, 21:20
      Oczywiście Lelu nie jest pod ręką. Ale zadzwoniłam do niego. Pozdrawia
      wszystkich, a w sprawie autografów to od poniedziałku.
      PS. Jutro tez będzie po 16-tej. OGLĄDAJCIE!!!!!!!!!
      :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • zdzicha Znowu??? 12.01.02, 21:27
        :)))
        • kuleczka Re: Znowu??? 12.01.02, 21:35
          No sama powiedziałaś, że wyglądał jakby w telewizji wustępowaj raz w tygodniu...
          :)))
    • Gość: kuleczka Re: Widzieliście? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 17:13
      Lelu był przed chwilą u Owsiaka!!!!!
      • lelu Re: Widzieliście? 13.01.02, 20:32
        To ja. Mam teraz taki dostęp do TV, że chyba dam sobie spokój z FORUM. Tam
        tylko kłapie się dziobem, tu bolą paluchy, a Bellissima i tak nie poznaje
        człowieka ani po charakterze pisma, ani po facjacie. Autografy mogę przesyłać
        za zaliczeniem pocztowym + porto.
        Pragnę koleżeństwu zwrócić uwagę, że my- północniki zawłaszczamy nie tylko
        forum warszawskie, ale też prasę (obszerne cytaty ze Zdzichy w GW- Świątynia
        Opatrzności).
        Ściskam Was po długiej nieobecności, ale byłem na Zakaukaziu, skąd jednak udało
        mi się wrócić.
        • zdzicha Re: Widzieliście? 14.01.02, 00:06
          Cześć!
          Masz dostęp do TV z tej czy z tamtej strony kamery?
          Że Bellisima nie poznaje, nie oznacza, ze północniki nie trzymają ręki na pulsie.
          Po autgorafy zgłosimy się osobiście w odpowiednim czasie.
          Zamierzamy opanować też radio, a później inne media - prąd, gaz itp.
          Czy na Zakaukaziu mieszkają owczarki zakaukaskie?

• Gość: kuleczka Re: Widzieliście? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 01:05
            Radyjo też mamy już opanowane...
            • beata_ Re: Widzieliście? 14.01.02, 01:07
              Powiedz coś bliżej z łaski swojej:-)
              • Gość: kuleczka Re: Widzieliście? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 01:25
                Tato musi Ci to wyjaśnić ale on już łapie ósmy sen i szesnaste chrapnięcie. :)))
                Bywa w radio: PRP1.
                • Gość: beata_ Re: Widzieliście? IP: *.acn.waw.pl 14.01.02, 01:35
                  No to wyjaśni przy okazji:-))
                  Chociaż czy zechce....
                • lelu Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:18
                  Protestuję. Ja nie chrapię- przcież coś bym o tym słyszał. Jest to kolejny cios
                  k_kuli poniżej pasa.
          • lelu Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:13
            Na Zakaukaziu robi się tylko tę tylną cześć owczarka kaukaskiego. Pysk na
            Przedkaukaziu i dopiero wszystko łączy się wysoko w Kaukazie w normalnego
            owczarka. Technologia jest złożona, pracochłonna i długotrwała, stąd owczarki
            kaukaskie takie złe.
        • Gość: beata_ Re: Widzieliście? IP: *.acn.waw.pl 14.01.02, 00:45
          lelu napisał(a):

> To ja. Mam teraz taki dostęp do TV, że chyba dam sobie spokój z FORUM. Tam
          > tylko kłapie się dziobem, tu bolą paluchy, a Bellissima i tak nie poznaje
          > człowieka ani po charakterze pisma, ani po facjacie.

Po charakterze pisma z pewnością bym poznała, po twarzy gorzej - nire miałam
          okazji sie przyjrzeć:-)))
          • lelu Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:15
            Bellu. Pysk mam, jak sugerowała Zdzicha, podobny do owczarka kukaskiego.
            • beata_ Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:23
              lelu napisał(a):

> Bellu. Pysk mam, jak sugerowała Zdzicha, podobny do owczarka kukaskiego.

Wszyscyście tacy mądrzy, bo wiecie o czym mówicie...Po pierwsze naoglądaliście
              się twojego, jak mówisz, 'pyska'. Po wtóre - wiecie jak owczarek kaukaski
              wygląda... Qurcze, czy ja zawsze muszę być pokrzywdzona?:(

• lelu Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:31
                Pysk owczarka kaukaskiego wygląda jak przód samochodu (mocno użwanego, który
                walnął z prędkością 50 km/h w betonową ścianę.
                • beata_ Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:45
                  lelu napisał(a):

> Pysk owczarka kaukaskiego wygląda jak przód samochodu (mocno użwanego, który
                  > walnął z prędkością 50 km/h w betonową ścianę.

Lelu, to na nic...opis nigdy nie będzie wystarczający... Wyobrazić sobie mogę,
                  ale furt poznać w tłumie nie poznam. I co - mam latać i nachalnie przyglądać się
                  każdemu człowiekowi wyglądającemu jak po kontakcie ze ścianą???? A co, jeśli
                  niesprawiedliwy dla siebie jesteś...?
            • zdzicha Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:51
              Nic nie sugerowałam, pytałam tylko o owczarki, bo mi troche owieczek uciekło z
              zagrody i chciałam sobie jednego takiego owczarka zaimportować.
              A Wy tu już przyprawiliście Lelu gębę w stylu iscie gombrowiczowskim.
              • beata_ Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:54
                zdzicha napisał(a):

> Nic nie sugerowałam, pytałam tylko o owczarki, bo mi troche owieczek uciekło z
                > zagrody i chciałam sobie jednego takiego owczarka zaimportować.
                > A Wy tu już przyprawiliście Lelu gębę w stylu iscie gombrowiczowskim.

Zaraz, jakie WY?! Ja niczego nikomu nie przyprawiałam...Usiłuję się tylko czegoś
                konkretnego dowiedzieć, choc cały czas widzę że opisy to na nic!

• zdzicha Re: Widzieliście? 14.01.02, 21:24
                  Tego trzeba doświadczyć zmysłowo - zmysłem wzroku czyli oczami. Opisy są dobre w
                  poematach i innych dygresjach. Przydają się też opisy na butelkach, z których
                  spożywam napoje.
                  • beata_ Re: Widzieliście? 14.01.02, 21:30
                    zdzicha napisał(a):

> Tego trzeba doświadczyć zmysłowo - zmysłem wzroku czyli oczami. Opisy są dobre
                    > w
                    > poematach i innych dygresjach. Przydają się też opisy na butelkach, z których
                    > spożywam napoje.

No, wreszcie do kogoś dotarło!:-)) Toz cały czas mówie, że Lelu zwiał jak
                    pasikonik, kiedy tylko przyszłam i wole nie mysleć o czym to świadczy....

Ps.
                    Uprasza się o niewyrażanie krytycznych opinii na mój temat, jako przypuszczalnych
                    przyczynach rejterady Lelu
                    • zdzicha Re: Widzieliście? 14.01.02, 21:37
                      beata_ napisał(a):

> Ps.
                      > Uprasza się o niewyrażanie krytycznych opinii na mój temat, jako
                      > przypuszczalnych przyczynach rejterady Lelu

Lelu swiatowy człowiek jest, toteż wyszedł po angielsku.
                  • beata_ Re: Widzieliście?_CD_Ps 14.01.02, 21:37
                    Ps do Ps:
                    Uprasza sie również o niezwracanie uwagi na pewną niegramatyczność poprzedniego
                    Ps-a. Z przyczyn całkowicie ode mnie zależnych, trochę mi się nie udał...
    • palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 21:35
      TV i PR: opanowane;
      prasa : częściowo nasza (początki zawsze są trudne);
      Cablowa TV Bialoleka - Special Pay Exlusive Canal: po wyborach będzie nasza;
      Uważam, że spoko możemy zorganizować następne ...PSI w celu podsumowania
      dotychczasowych osiągnięć. Na spotkanie mogę przyprowadzić znajomego owczarka
      kaukaskiego, co by nikt się w przyszłości nie pomylił. Sam mogę robić za
      pinczera z gatunku Targoowek Demi Sec. Mój psi węch wskazuje, że tropy mogą
      biec tylko na Ząbkowską.
      PS
      Nie tylko ja mam ptaszka. Lelu pokazał swojego na monecie i nazywa się Upupa
      epops. Śliczności. Mój ma nazwę bardziej skomplikowaną (bo kto powiedział, że
      ptaszki to rzecz prosta) i zwie się Chloebia gouldiae, czyli amadyna wspaniała.
      Bez technik emalierskich nie da się go pokazać w całej okazałości. W razie
      czego, służę modelem do sportretowania.
      • e-mania Re: Widzieliście? 14.01.02, 22:35
        O rany, o czym ta konwersacja..?
        Wskoczylam na chwile, wygryzajac od kompa te (no wiecie...) i, przyznaje bez
        bicia, nic nie rozumiem!
        Bylo o Lelu, ktory w telewizji jest tak samo ladny jak w naturze (nie wszystkim
        ta sztuka wychodzi, cos wiem o tym), potem o psach, a teraz o ptaszkach...
        A moze Lelu to nie Lelu, a na przyklad lelek... Tez ptaszek...
        • palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 22:45
          e-mania napisał(a):

> O rany, o czym ta konwersacja..?
          > Wskoczylam na chwile, wygryzajac od kompa te (no wiecie...) i, przyznaje bez
          > bicia, nic nie rozumiem!
          > Bylo o Lelu, ktory w telewizji jest tak samo ladny jak w naturze (nie wszystkim
          >
          > ta sztuka wychodzi, cos wiem o tym), potem o psach, a teraz o ptaszkach...
          > A moze Lelu to nie Lelu, a na przyklad lelek... Tez ptaszek...

Pisałem o ptaszku, który lelu kazał wybić na monecie i o sukcesach forumowiczów,
          wśród ktorych lelu gwiazdorsko nam błyszczy :-)
          PS
          Ostrzegam lojalnie, że postanowiłem pokazać Z. swojego ptaszka w całej
          okazałości. Zapakowałem go w kopertę (dużą) i przepuściłem przez pocztę emaliowaną

• Gość: e-mania Re: Widzieliście? IP: *.acn.waw.pl 14.01.02, 22:55
            palker napisał(a):
            > Pisałem o ptaszku, który lelu kazał wybić na monecie i o sukcesach forumowiczów
            > ,
            > wśród ktorych lelu gwiazdorsko nam błyszczy :-)
            > PS
            > Ostrzegam lojalnie, że postanowiłem pokazać Z. swojego ptaszka w całej
            > okazałości. Zapakowałem go w kopertę (dużą) i przepuściłem przez pocztę emaliow
            > aną

Chwalipieta!
            A tego wyslanego to Z. mi pokazala z wlasnej, nieprzymuszonej, jeszcze zanim
            przeczytalysmy Twojego posta na forum.
            Ladny jest, szkoda, ze tylko malowany....

• palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 22:58
              Gość portalu: e-mania napisał(a):

> palker napisał(a):
              > > Pisałem o ptaszku, który lelu kazał wybić na monecie i o sukcesach forumow
              > iczów
              > > ,
              > > wśród ktorych lelu gwiazdorsko nam błyszczy :-)
              > > PS
              > > Ostrzegam lojalnie, że postanowiłem pokazać Z. swojego ptaszka w całej
              > > okazałości. Zapakowałem go w kopertę (dużą) i przepuściłem przez pocztę em
              > aliow
              > > aną
              >
              > Chwalipieta!
              > A tego wyslanego to Z. mi pokazala z wlasnej, nieprzymuszonej, jeszcze zanim
              > przeczytalysmy Twojego posta na forum.
              > Ladny jest, szkoda, ze tylko malowany....
              >

Aby dać szansę Lelu, przesyłam link do jego ptaszka, o którym było wcześniej:

www.mennica.com.pl/polski/zakl_mon/monety_kolekcjonerskie_20zl_dudek.html
            • Gość: beata_ Re: Widzieliście? IP: *.acn.waw.pl 14.01.02, 23:14
              Gość portalu: e-mania napisał(a):

> palker napisał(a):
              > > Pisałem o ptaszku, który lelu kazał wybić na monecie i o sukcesach forumow
              > iczów
              > > ,
              > > wśród ktorych lelu gwiazdorsko nam błyszczy :-)
              > > PS
              > > Ostrzegam lojalnie, że postanowiłem pokazać Z. swojego ptaszka w całej
              > > okazałości. Zapakowałem go w kopertę (dużą) i przepuściłem przez pocztę em
              > aliow
              > > aną
              >
              > Chwalipieta!
              > A tego wyslanego to Z. mi pokazala z wlasnej, nieprzymuszonej, jeszcze zanim
              > przeczytalysmy Twojego posta na forum.
              > Ladny jest, szkoda, ze tylko malowany....
              >
              Powiedziałabym, że nie taki on malowany jak go malują, ten ptaszek - a w naturze
              jeszcze lepszy. I je z ręki...

• Gość: beata_ Re: Widzieliście? IP: *.acn.waw.pl 14.01.02, 22:57
            palker napisał(a):

> e-mania napisał(a):
            >
            > > O rany, o czym ta konwersacja..?
            > > Wskoczylam na chwile, wygryzajac od kompa te (no wiecie...) i, przyznaje b
            > ez
            > > bicia, nic nie rozumiem!
            > > Bylo o Lelu, ktory w telewizji jest tak samo ladny jak w naturze (nie wszy
            > stkim
            > >
            > > ta sztuka wychodzi, cos wiem o tym), potem o psach, a teraz o ptaszkach...
            > > A moze Lelu to nie Lelu, a na przyklad lelek... Tez ptaszek...
            >
            > Pisałem o ptaszku, który lelu kazał wybić na monecie i o sukcesach forumowiczów
            > ,
            > wśród ktorych lelu gwiazdorsko nam błyszczy :-)
            > PS
            > Ostrzegam lojalnie, że postanowiłem pokazać Z. swojego ptaszka w całej
            > okazałości. Zapakowałem go w kopertę (dużą) i przepuściłem przez pocztę emaliow
            > aną
            >

Ostrzeżenie zbyteczne - widziałam juz tegoż ptaszka w całej okazałości i , nie
            powiem, jest na co popatrzeć!!:-)) A pomysł to chwalebny, że takiego okazu Palker
            nie trzyma w ukryciu - ma sie czym pochwalić, to pewne!
            • palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:05
              Gość portalu: beata_ napisał(a):

> Ostrzeżenie zbyteczne - widziałam juz tegoż ptaszka w całej okazałości i , nie
              > powiem, jest na co popatrzeć!!:-)) A pomysł to chwalebny, że takiego okazu Palk
              > er
              > nie trzyma w ukryciu - ma sie czym pochwalić, to pewne!

Zawstydzasz mnie....
              • precious Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:09
                chce tylko powiedziec, ze jesli ktos sie wlaczyl ot tak nagle i niekoniecznie
                czyta od poczatku wciagajace poniekad dialogi, to te wasze ptaszki to sa
                calkiem niezle ptaszki :-))) ale co sie ubawilam to moje. huhuha :-))) oj
                chlopcy ... i dziewczyny :-)
                • palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:11
                  precious napisał(a):

> chce tylko powiedziec, ze jesli ktos sie wlaczyl ot tak nagle i niekoniecznie
                  > czyta od poczatku wciagajace poniekad dialogi, to te wasze ptaszki to sa
                  > calkiem niezle ptaszki :-))) ale co sie ubawilam to moje. huhuha :-))) oj
                  > chlopcy ... i dziewczyny :-)

Tobie też mogę pokazać, bo jesteś równa dziewczyna :-)
              • zdzicha Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:13
                Zawstydzone konwersacją w dwóch poprzednich postach, dla ochłonięcia przykładamy
                do skroni metalowego ptaszka firmowanego przez Lelu.
                Musimy przyznać, że obejrzałyśmy całą kolekcję najnowszych polskich monet
                korzystając z linka przesłanego przez Palkera.
                Niniejszym ogłaszamy, ze nie ma to jak twarda moneta!
                • kuleczka Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:19
                  Jeszcze będzie keramik i elektryczność między innymi oczywiście. Ta o
                  elektryczności ma świecić.
                  • palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:28
                    kuleczka napisał(a):

> Jeszcze będzie keramik i elektryczność między innymi oczywiście. Ta o
                    > elektryczności ma świecić.

Wiem. Już wiem! Na twoją cześć będzie miała zamontowana taka malutką czerwoną
                    kulistą diodę:-))
                    • kuleczka Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:33
                      ha ha ha :)))))))
                    • precious Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:37
                      moze to godzina, moze to fakt, ze taka rowna mieszkam na Rownej, ale
                      skojarzenia mam jednoznaczne, choc nie smiem (hi, hi :-) kolejnosci wlasciwej
                      ustawic (bo jeszcze sie okaze, ze rowna ale moze nieprzyzwoita :-) Zdzicha - to
                      przez ciebie - nie ma to jak twardy pieniadz z ptaszkiem??? :-)))

ps. bo czy na forum chodza czasem takie milutkie nieprzyzwoitosci???
                      • zdzicha Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:39
                        precious napisał(a):

> Zdzicha - to przez ciebie - nie ma to jak twardy pieniadz z ptaszkiem??? :-)))

Święte słowa. Powaga. Jakem zdzicha. Już Cię lubię :)

• kuleczka Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:40
                        Chodzą, chodzą i czasem żyją własnym życiem...
                        • precious Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:42
                          ptaszki tez chodza? same? wlasnym zyciem ? :-)
                          • kuleczka Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:45
                            A nie mogą???
                          • palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:47
                            precious napisał(a):

> ptaszki tez chodza? same? wlasnym zyciem ? :-)

Jedna pani, to miała nawet pecha, bo widziała tylko orła cień.
                      • palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:41
                        precious napisał(a):

> moze to godzina, moze to fakt, ze taka rowna mieszkam na Rownej, ale
                        > skojarzenia mam jednoznaczne, choc nie smiem (hi, hi :-) kolejnosci wlasciwej
                        > ustawic (bo jeszcze sie okaze, ze rowna ale moze nieprzyzwoita :-) Zdzicha - to
                        >
                        > przez ciebie - nie ma to jak twardy pieniadz z ptaszkiem??? :-)))
                        >
                        > ps. bo czy na forum chodza czasem takie milutkie nieprzyzwoitosci???

Jakie nieprzyzwoitości? Wszak o całkiem porządnych ptaszkach gawędzimy:-)
                        Jak nie wierzysz zajrzyj do skrzynki pocztowej:-) Sama dojdziesz do wniosku, że
                        niezły z niego ptaszek.

• precious Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:49
                          palker dziekuje. piekny ptaszek, a czy spiewa?
                          • palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:54
                            precious napisał(a):

> palker dziekuje. piekny ptaszek, a czy spiewa?

Właśnie go słyszę. Jego miłosny trel jest niebywały. Może go nagram i
                            upowszechnię w formacie mp3:-)
                            • kuleczka Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:56
                              A ja znowu jestem pokrzywdzona przez los.
                              • palker Re: Widzieliście? 15.01.02, 00:01
                                kuleczka napisał(a):

> A ja znowu jestem pokrzywdzona przez los.

Nie przez los, tylko przez onet, który mi ptaszka dla ciebie juz trzeci raz
                                wypluwa. Ale oni podobno tam wszystko cenzurują, na tym onecie :-))
                            • precious Re: Widzieliście? 15.01.02, 00:00
                              koniecznie w mp3 i do tego zdjecie i wtedy i kuleczka nie bedzie pokrzywdzona.

strasznie chcialbym miec w domu jakies mile zwierze, ale przy lekko
                              niesharmonizowanym trybie zycie ostatnio nawet kwiatek mi nie chce rosnac.
                              chyba za malo z nim rozmawiam :-(
                              • zdzicha Re: Widzieliście? 15.01.02, 09:48
                                precious napisał(a):

> strasznie chcialbym miec w domu jakies mile zwierze, ale przy lekko
                                > niesharmonizowanym trybie zycie ostatnio nawet kwiatek mi nie chce rosnac.
                                > chyba za malo z nim rozmawiam :-(

Kup temu kwiatkowi ptaszka - będzie mu śpiewał.
                                • precious Re: Widzieliście? 15.01.02, 11:36
                                  moze rozmnozymy amadynka, albo amadynke?
                                  palker - to on czy ona?
                                  • sloggi Oczy - wiście 15.01.02, 11:38
                                    Zdecydowanie On. Nie rób z naszego guru góralki :)
                                    Bardzo go lubię, musisz go kiedyś poznać, też się zafascynujesz.
                                • Gość: precious Re: Widzieliście? IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 15.01.02, 13:51
                                  moze rozmnozymy amadynka, albo amadynke?
                                  palker - to on czy ona?
                                  • Gość: precious Re: Widzieliście? IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 15.01.02, 13:53
                                    sie zduplikowalam, sorry.

amadynek, ptaszek piekny, i do tego treluje, czy mozna chciec wiecej?
    • Gość: lelu Re: Protest IP: 195.117.174.* 15.01.02, 15:28
      Ja, kurczę, protestuję. To miał być temat o mnie, a Wy albo o ptaszkach, albo o
      innych świństwach.
      Ja wiem, że uroda moja jest dyskretna, dla niektórych niezauważalna, ale
      przecież można zmyślać.
      Wszystkim, którzy wspomnieli o mnie, choć przez nieuwagę serdecznie dziękuję.
      Darz Bródno.
      PS. Cieszę się, że Palker wrócił.Myślałem, że wciąż na wyjeździe.
      • precious Re: Protest 15.01.02, 15:52
        jako kurcze mozesz protestowac, bo to tez ptak choc ani piekny, ani nie treluje.
        bede wiec sobie wyobrazac twa urode dyskretna. tylko czy uroda moze byc
        dyskretna :-)
        milego dnia lelu i wszystkim
      • palker Re: Protest 15.01.02, 22:42
        Gość portalu: lelu napisał(a):

> Ja, kurczę, protestuję. To miał być temat o mnie, a Wy albo o ptaszkach, albo o
        >
        > innych świństwach.
        > Ja wiem, że uroda moja jest dyskretna, dla niektórych niezauważalna, ale
        > przecież można zmyślać.
        > Wszystkim, którzy wspomnieli o mnie, choć przez nieuwagę serdecznie dziękuję.
        > Darz Bródno.
        > PS. Cieszę się, że Palker wrócił.Myślałem, że wciąż na wyjeździe.

I ja się cieszę widząc cię w dobrym humorze na naszym forum.
        Zauważ Lelu, że wątek o tobie na psy zaczął schodzić. Nic więc dziwnego, że dla
        ratowania sytuacji najpierw pochwaliłem się twoim ptaszkiem monetarnym aby,
        przyznam podstępnie, również i swojego ptaszka pokazać szerszej publiczności.
        I tobie się opłacało, boś się w sławie umocnił i ja skorzystałem, bo jedna ładna
        pani w rewanżu pokazała mi swoją myszkę. Żal, że tylko wirtualnie. Jak będziemy
        kiedyś tylko w męskim gronie, to ci na tą myszkę też dam popatrzeć, bo fotka jest
        przedniej jakości. :-)
        • sloggi Re: Protest strong 16.01.02, 08:09
          O matko, ja też ostatnio otarłem się o myszkę. Koleżance w pracy musiałem ją
          ostro wyczyścić, bo była brudna i nie reagowała. Szkoda, że to czyszczenie tak
          szybko idzie. :)
          • zdzicha Re: Protest light 16.01.02, 12:43
            A czy koleżanka była zadowolona? Jak teraz myszka reaguje?

• Gość: precious Re: Powrót na prostą! IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 16.01.02, 16:16
              ja protestuje i nawoluje siostry do zjednoczenia i powrotu do tematu o
              ptaszkach !
              o myszkach mi tu beda głupoty jakieś opowiadać ...
              naprostujmy te dyskusję siostry!
              • palker Re: Powrót na prostą! 16.01.02, 20:05
                Gość portalu: precious napisał(a):

> ja protestuje i nawoluje siostry do zjednoczenia i powrotu do tematu o
                > ptaszkach !
                > o myszkach mi tu beda głupoty jakieś opowiadać ...
                > naprostujmy te dyskusję siostry!

Nie wiem, jak siostra sloggi, ale siostra palker nie ma nic przeciwko temu :-)
                • Gość: precious Re: Powrót na prostą! IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 16.01.02, 20:22
                  siostry męskie warunkowo mogą sie przyłączyć, pod warunkiem, że nie będą
                  mieszać w laboratorium :-)
                  • Gość: lelu Re: Powrót na prostą! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 20:38
                    Żądam wyjaśnień. Czy Majteczki są dwojga imion, czy są schizofrenikiem, czy też
                    mają dodatkowy pseudonim jeszcze z okupacji, czy też faktycznie mailujemy z
                    rodzeństwem. Coś tu zalatuje nieprzyjemnie.
                    • Gość: precious Re: Powrót na prostą! IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 16.01.02, 20:59
                      to ja też się przyłączam, bo nie wiem o jakie Majteczki chodzi???
                      • Gość: lelu Re: Powrót na prostą! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 21:15
                        Tylko proszę bez jajców. Sloggi to firma co robi gacie, czyli majteczki.
                        • Gość: precious Re: Powrót na prostą! IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 16.01.02, 21:32
                          ale sie porobilo :-)
                          hi hi hi

ps. o ile pamietam to siostry nie nosily zadnej bielizny
                          • e-mania Re: Powrót na prostą! 16.01.02, 22:07
                            Cos mi sie wydaje, ze nieporozumienie wzielo sie stad, iz Palker nie chcial
                            pozostac poza nawiasem damskiej, czyli siostrzanej czesci forumowego
                            towarzystwa i na te okolicznosc mianowal sie siostra (hi, hi, a nie wyglada).
                            Ladniescie nas urzadzily, siostry...!
                            • palker Re: Powrót na prostą! 17.01.02, 00:14
                              e-mania napisał(a):

> Cos mi sie wydaje, ze nieporozumienie wzielo sie stad, iz Palker nie chcial
                              > pozostac poza nawiasem damskiej, czyli siostrzanej czesci forumowego
                              > towarzystwa i na te okolicznosc mianowal sie siostra (hi, hi, a nie wyglada).
                              > Ladniescie nas urzadzily, siostry...!

(palker) palker
                              Aż musiałem zobaczyć, jak wygladam w nawiasie i po za.
                          • palker Re: Powrót na prostą! 17.01.02, 00:03
                            Gość portalu: precious napisał(a):

> ale sie porobilo :-)
                            > hi hi hi
                            >
                            > ps. o ile pamietam to siostry nie nosily zadnej bielizny

Że też ja nie mam takich wspomnień....
                • sloggi Re: Powrót na prostą! 17.01.02, 09:00
                  Siostra sloggi optuje za opcją siostry palker.Co do joty.
                  • Gość: precious Re: Powrót na prostą! IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 17.01.02, 13:04
                    z bielizną czy bez - siostry ... Witajcie!
                    Niech was mróz nie szczypie w ... nosy :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka