beata_ Re: Widzieliście? 12.01.02, 21:15 I tak bym go nie poznała, tak szybko sie ostatnio ewakuował:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Widzieliście? 12.01.02, 21:18 Niemoże być?!!!! Na jaikm kanale. Będzie w domu zwierucha, bo rodziciela nie widziałam. Opowiadać mi tu ze szczegółami proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Widzieliście? 12.01.02, 21:25 No stał i mówił. O monecie z bursztynem. Miał na sobie ciemnopopielaty garnitur, wąsa nie miał. Był przystojny jak zwykle i sprawiał wrażenie jakby w TV występował przynajmniej raz na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Widzieliście?GWIAZDOREK 12.01.02, 21:20 Oczywiście Lelu nie jest pod ręką. Ale zadzwoniłam do niego. Pozdrawia wszystkich, a w sprawie autografów to od poniedziałku. PS. Jutro tez będzie po 16-tej. OGLĄDAJCIE!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Znowu??? 12.01.02, 21:35 No sama powiedziałaś, że wyglądał jakby w telewizji wustępowaj raz w tygodniu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Widzieliście? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 17:13 Lelu był przed chwilą u Owsiaka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Widzieliście? 13.01.02, 20:32 To ja. Mam teraz taki dostęp do TV, że chyba dam sobie spokój z FORUM. Tam tylko kłapie się dziobem, tu bolą paluchy, a Bellissima i tak nie poznaje człowieka ani po charakterze pisma, ani po facjacie. Autografy mogę przesyłać za zaliczeniem pocztowym + porto. Pragnę koleżeństwu zwrócić uwagę, że my- północniki zawłaszczamy nie tylko forum warszawskie, ale też prasę (obszerne cytaty ze Zdzichy w GW- Świątynia Opatrzności). Ściskam Was po długiej nieobecności, ale byłem na Zakaukaziu, skąd jednak udało mi się wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Widzieliście? 14.01.02, 00:06 Cześć! Masz dostęp do TV z tej czy z tamtej strony kamery? Że Bellisima nie poznaje, nie oznacza, ze północniki nie trzymają ręki na pulsie. Po autgorafy zgłosimy się osobiście w odpowiednim czasie. Zamierzamy opanować też radio, a później inne media - prąd, gaz itp. Czy na Zakaukaziu mieszkają owczarki zakaukaskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Widzieliście? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 01:05 Radyjo też mamy już opanowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Widzieliście? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 01:25 Tato musi Ci to wyjaśnić ale on już łapie ósmy sen i szesnaste chrapnięcie. :))) Bywa w radio: PRP1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Widzieliście? IP: *.acn.waw.pl 14.01.02, 01:35 No to wyjaśni przy okazji:-)) Chociaż czy zechce.... Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:18 Protestuję. Ja nie chrapię- przcież coś bym o tym słyszał. Jest to kolejny cios k_kuli poniżej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:13 Na Zakaukaziu robi się tylko tę tylną cześć owczarka kaukaskiego. Pysk na Przedkaukaziu i dopiero wszystko łączy się wysoko w Kaukazie w normalnego owczarka. Technologia jest złożona, pracochłonna i długotrwała, stąd owczarki kaukaskie takie złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Widzieliście? IP: *.acn.waw.pl 14.01.02, 00:45 lelu napisał(a): > To ja. Mam teraz taki dostęp do TV, że chyba dam sobie spokój z FORUM. Tam > tylko kłapie się dziobem, tu bolą paluchy, a Bellissima i tak nie poznaje > człowieka ani po charakterze pisma, ani po facjacie. Po charakterze pisma z pewnością bym poznała, po twarzy gorzej - nire miałam okazji sie przyjrzeć:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:15 Bellu. Pysk mam, jak sugerowała Zdzicha, podobny do owczarka kukaskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:23 lelu napisał(a): > Bellu. Pysk mam, jak sugerowała Zdzicha, podobny do owczarka kukaskiego. Wszyscyście tacy mądrzy, bo wiecie o czym mówicie...Po pierwsze naoglądaliście się twojego, jak mówisz, 'pyska'. Po wtóre - wiecie jak owczarek kaukaski wygląda... Qurcze, czy ja zawsze muszę być pokrzywdzona?:( Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:31 Pysk owczarka kaukaskiego wygląda jak przód samochodu (mocno użwanego, który walnął z prędkością 50 km/h w betonową ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:45 lelu napisał(a): > Pysk owczarka kaukaskiego wygląda jak przód samochodu (mocno użwanego, który > walnął z prędkością 50 km/h w betonową ścianę. Lelu, to na nic...opis nigdy nie będzie wystarczający... Wyobrazić sobie mogę, ale furt poznać w tłumie nie poznam. I co - mam latać i nachalnie przyglądać się każdemu człowiekowi wyglądającemu jak po kontakcie ze ścianą???? A co, jeśli niesprawiedliwy dla siebie jesteś...? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:51 Nic nie sugerowałam, pytałam tylko o owczarki, bo mi troche owieczek uciekło z zagrody i chciałam sobie jednego takiego owczarka zaimportować. A Wy tu już przyprawiliście Lelu gębę w stylu iscie gombrowiczowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Widzieliście? 14.01.02, 20:54 zdzicha napisał(a): > Nic nie sugerowałam, pytałam tylko o owczarki, bo mi troche owieczek uciekło z > zagrody i chciałam sobie jednego takiego owczarka zaimportować. > A Wy tu już przyprawiliście Lelu gębę w stylu iscie gombrowiczowskim. Zaraz, jakie WY?! Ja niczego nikomu nie przyprawiałam...Usiłuję się tylko czegoś konkretnego dowiedzieć, choc cały czas widzę że opisy to na nic! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Widzieliście? 14.01.02, 21:24 Tego trzeba doświadczyć zmysłowo - zmysłem wzroku czyli oczami. Opisy są dobre w poematach i innych dygresjach. Przydają się też opisy na butelkach, z których spożywam napoje. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Widzieliście? 14.01.02, 21:30 zdzicha napisał(a): > Tego trzeba doświadczyć zmysłowo - zmysłem wzroku czyli oczami. Opisy są dobre > w > poematach i innych dygresjach. Przydają się też opisy na butelkach, z których > spożywam napoje. No, wreszcie do kogoś dotarło!:-)) Toz cały czas mówie, że Lelu zwiał jak pasikonik, kiedy tylko przyszłam i wole nie mysleć o czym to świadczy.... Ps. Uprasza się o niewyrażanie krytycznych opinii na mój temat, jako przypuszczalnych przyczynach rejterady Lelu Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Widzieliście? 14.01.02, 21:37 beata_ napisał(a): > Ps. > Uprasza się o niewyrażanie krytycznych opinii na mój temat, jako > przypuszczalnych przyczynach rejterady Lelu Lelu swiatowy człowiek jest, toteż wyszedł po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Widzieliście?_CD_Ps 14.01.02, 21:37 Ps do Ps: Uprasza sie również o niezwracanie uwagi na pewną niegramatyczność poprzedniego Ps-a. Z przyczyn całkowicie ode mnie zależnych, trochę mi się nie udał... Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 21:35 TV i PR: opanowane; prasa : częściowo nasza (początki zawsze są trudne); Cablowa TV Bialoleka - Special Pay Exlusive Canal: po wyborach będzie nasza; Uważam, że spoko możemy zorganizować następne ...PSI w celu podsumowania dotychczasowych osiągnięć. Na spotkanie mogę przyprowadzić znajomego owczarka kaukaskiego, co by nikt się w przyszłości nie pomylił. Sam mogę robić za pinczera z gatunku Targoowek Demi Sec. Mój psi węch wskazuje, że tropy mogą biec tylko na Ząbkowską. PS Nie tylko ja mam ptaszka. Lelu pokazał swojego na monecie i nazywa się Upupa epops. Śliczności. Mój ma nazwę bardziej skomplikowaną (bo kto powiedział, że ptaszki to rzecz prosta) i zwie się Chloebia gouldiae, czyli amadyna wspaniała. Bez technik emalierskich nie da się go pokazać w całej okazałości. W razie czego, służę modelem do sportretowania. Odpowiedz Link Zgłoś
e-mania Re: Widzieliście? 14.01.02, 22:35 O rany, o czym ta konwersacja..? Wskoczylam na chwile, wygryzajac od kompa te (no wiecie...) i, przyznaje bez bicia, nic nie rozumiem! Bylo o Lelu, ktory w telewizji jest tak samo ladny jak w naturze (nie wszystkim ta sztuka wychodzi, cos wiem o tym), potem o psach, a teraz o ptaszkach... A moze Lelu to nie Lelu, a na przyklad lelek... Tez ptaszek... Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 22:45 e-mania napisał(a): > O rany, o czym ta konwersacja..? > Wskoczylam na chwile, wygryzajac od kompa te (no wiecie...) i, przyznaje bez > bicia, nic nie rozumiem! > Bylo o Lelu, ktory w telewizji jest tak samo ladny jak w naturze (nie wszystkim > > ta sztuka wychodzi, cos wiem o tym), potem o psach, a teraz o ptaszkach... > A moze Lelu to nie Lelu, a na przyklad lelek... Tez ptaszek... Pisałem o ptaszku, który lelu kazał wybić na monecie i o sukcesach forumowiczów, wśród ktorych lelu gwiazdorsko nam błyszczy :-) PS Ostrzegam lojalnie, że postanowiłem pokazać Z. swojego ptaszka w całej okazałości. Zapakowałem go w kopertę (dużą) i przepuściłem przez pocztę emaliowaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-mania Re: Widzieliście? IP: *.acn.waw.pl 14.01.02, 22:55 palker napisał(a): > Pisałem o ptaszku, który lelu kazał wybić na monecie i o sukcesach forumowiczów > , > wśród ktorych lelu gwiazdorsko nam błyszczy :-) > PS > Ostrzegam lojalnie, że postanowiłem pokazać Z. swojego ptaszka w całej > okazałości. Zapakowałem go w kopertę (dużą) i przepuściłem przez pocztę emaliow > aną Chwalipieta! A tego wyslanego to Z. mi pokazala z wlasnej, nieprzymuszonej, jeszcze zanim przeczytalysmy Twojego posta na forum. Ladny jest, szkoda, ze tylko malowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 22:58 Gość portalu: e-mania napisał(a): > palker napisał(a): > > Pisałem o ptaszku, który lelu kazał wybić na monecie i o sukcesach forumow > iczów > > , > > wśród ktorych lelu gwiazdorsko nam błyszczy :-) > > PS > > Ostrzegam lojalnie, że postanowiłem pokazać Z. swojego ptaszka w całej > > okazałości. Zapakowałem go w kopertę (dużą) i przepuściłem przez pocztę em > aliow > > aną > > Chwalipieta! > A tego wyslanego to Z. mi pokazala z wlasnej, nieprzymuszonej, jeszcze zanim > przeczytalysmy Twojego posta na forum. > Ladny jest, szkoda, ze tylko malowany.... > Aby dać szansę Lelu, przesyłam link do jego ptaszka, o którym było wcześniej: www.mennica.com.pl/polski/zakl_mon/monety_kolekcjonerskie_20zl_dudek.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Widzieliście? IP: *.acn.waw.pl 14.01.02, 23:14 Gość portalu: e-mania napisał(a): > palker napisał(a): > > Pisałem o ptaszku, który lelu kazał wybić na monecie i o sukcesach forumow > iczów > > , > > wśród ktorych lelu gwiazdorsko nam błyszczy :-) > > PS > > Ostrzegam lojalnie, że postanowiłem pokazać Z. swojego ptaszka w całej > > okazałości. Zapakowałem go w kopertę (dużą) i przepuściłem przez pocztę em > aliow > > aną > > Chwalipieta! > A tego wyslanego to Z. mi pokazala z wlasnej, nieprzymuszonej, jeszcze zanim > przeczytalysmy Twojego posta na forum. > Ladny jest, szkoda, ze tylko malowany.... > Powiedziałabym, że nie taki on malowany jak go malują, ten ptaszek - a w naturze jeszcze lepszy. I je z ręki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Widzieliście? IP: *.acn.waw.pl 14.01.02, 22:57 palker napisał(a): > e-mania napisał(a): > > > O rany, o czym ta konwersacja..? > > Wskoczylam na chwile, wygryzajac od kompa te (no wiecie...) i, przyznaje b > ez > > bicia, nic nie rozumiem! > > Bylo o Lelu, ktory w telewizji jest tak samo ladny jak w naturze (nie wszy > stkim > > > > ta sztuka wychodzi, cos wiem o tym), potem o psach, a teraz o ptaszkach... > > A moze Lelu to nie Lelu, a na przyklad lelek... Tez ptaszek... > > Pisałem o ptaszku, który lelu kazał wybić na monecie i o sukcesach forumowiczów > , > wśród ktorych lelu gwiazdorsko nam błyszczy :-) > PS > Ostrzegam lojalnie, że postanowiłem pokazać Z. swojego ptaszka w całej > okazałości. Zapakowałem go w kopertę (dużą) i przepuściłem przez pocztę emaliow > aną > Ostrzeżenie zbyteczne - widziałam juz tegoż ptaszka w całej okazałości i , nie powiem, jest na co popatrzeć!!:-)) A pomysł to chwalebny, że takiego okazu Palker nie trzyma w ukryciu - ma sie czym pochwalić, to pewne! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:05 Gość portalu: beata_ napisał(a): > Ostrzeżenie zbyteczne - widziałam juz tegoż ptaszka w całej okazałości i , nie > powiem, jest na co popatrzeć!!:-)) A pomysł to chwalebny, że takiego okazu Palk > er > nie trzyma w ukryciu - ma sie czym pochwalić, to pewne! Zawstydzasz mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:09 chce tylko powiedziec, ze jesli ktos sie wlaczyl ot tak nagle i niekoniecznie czyta od poczatku wciagajace poniekad dialogi, to te wasze ptaszki to sa calkiem niezle ptaszki :-))) ale co sie ubawilam to moje. huhuha :-))) oj chlopcy ... i dziewczyny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:11 precious napisał(a): > chce tylko powiedziec, ze jesli ktos sie wlaczyl ot tak nagle i niekoniecznie > czyta od poczatku wciagajace poniekad dialogi, to te wasze ptaszki to sa > calkiem niezle ptaszki :-))) ale co sie ubawilam to moje. huhuha :-))) oj > chlopcy ... i dziewczyny :-) Tobie też mogę pokazać, bo jesteś równa dziewczyna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:13 Zawstydzone konwersacją w dwóch poprzednich postach, dla ochłonięcia przykładamy do skroni metalowego ptaszka firmowanego przez Lelu. Musimy przyznać, że obejrzałyśmy całą kolekcję najnowszych polskich monet korzystając z linka przesłanego przez Palkera. Niniejszym ogłaszamy, ze nie ma to jak twarda moneta! Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:19 Jeszcze będzie keramik i elektryczność między innymi oczywiście. Ta o elektryczności ma świecić. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:28 kuleczka napisał(a): > Jeszcze będzie keramik i elektryczność między innymi oczywiście. Ta o > elektryczności ma świecić. Wiem. Już wiem! Na twoją cześć będzie miała zamontowana taka malutką czerwoną kulistą diodę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:37 moze to godzina, moze to fakt, ze taka rowna mieszkam na Rownej, ale skojarzenia mam jednoznaczne, choc nie smiem (hi, hi :-) kolejnosci wlasciwej ustawic (bo jeszcze sie okaze, ze rowna ale moze nieprzyzwoita :-) Zdzicha - to przez ciebie - nie ma to jak twardy pieniadz z ptaszkiem??? :-))) ps. bo czy na forum chodza czasem takie milutkie nieprzyzwoitosci??? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:39 precious napisał(a): > Zdzicha - to przez ciebie - nie ma to jak twardy pieniadz z ptaszkiem??? :-))) Święte słowa. Powaga. Jakem zdzicha. Już Cię lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:40 Chodzą, chodzą i czasem żyją własnym życiem... Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:42 ptaszki tez chodza? same? wlasnym zyciem ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:47 precious napisał(a): > ptaszki tez chodza? same? wlasnym zyciem ? :-) Jedna pani, to miała nawet pecha, bo widziała tylko orła cień. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:41 precious napisał(a): > moze to godzina, moze to fakt, ze taka rowna mieszkam na Rownej, ale > skojarzenia mam jednoznaczne, choc nie smiem (hi, hi :-) kolejnosci wlasciwej > ustawic (bo jeszcze sie okaze, ze rowna ale moze nieprzyzwoita :-) Zdzicha - to > > przez ciebie - nie ma to jak twardy pieniadz z ptaszkiem??? :-))) > > ps. bo czy na forum chodza czasem takie milutkie nieprzyzwoitosci??? Jakie nieprzyzwoitości? Wszak o całkiem porządnych ptaszkach gawędzimy:-) Jak nie wierzysz zajrzyj do skrzynki pocztowej:-) Sama dojdziesz do wniosku, że niezły z niego ptaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:49 palker dziekuje. piekny ptaszek, a czy spiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:54 precious napisał(a): > palker dziekuje. piekny ptaszek, a czy spiewa? Właśnie go słyszę. Jego miłosny trel jest niebywały. Może go nagram i upowszechnię w formacie mp3:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Widzieliście? 14.01.02, 23:56 A ja znowu jestem pokrzywdzona przez los. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Widzieliście? 15.01.02, 00:01 kuleczka napisał(a): > A ja znowu jestem pokrzywdzona przez los. Nie przez los, tylko przez onet, który mi ptaszka dla ciebie juz trzeci raz wypluwa. Ale oni podobno tam wszystko cenzurują, na tym onecie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: Widzieliście? 15.01.02, 00:00 koniecznie w mp3 i do tego zdjecie i wtedy i kuleczka nie bedzie pokrzywdzona. strasznie chcialbym miec w domu jakies mile zwierze, ale przy lekko niesharmonizowanym trybie zycie ostatnio nawet kwiatek mi nie chce rosnac. chyba za malo z nim rozmawiam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Widzieliście? 15.01.02, 09:48 precious napisał(a): > strasznie chcialbym miec w domu jakies mile zwierze, ale przy lekko > niesharmonizowanym trybie zycie ostatnio nawet kwiatek mi nie chce rosnac. > chyba za malo z nim rozmawiam :-( Kup temu kwiatkowi ptaszka - będzie mu śpiewał. Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: Widzieliście? 15.01.02, 11:36 moze rozmnozymy amadynka, albo amadynke? palker - to on czy ona? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Oczy - wiście 15.01.02, 11:38 Zdecydowanie On. Nie rób z naszego guru góralki :) Bardzo go lubię, musisz go kiedyś poznać, też się zafascynujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precious Re: Widzieliście? IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 15.01.02, 13:51 moze rozmnozymy amadynka, albo amadynke? palker - to on czy ona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precious Re: Widzieliście? IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 15.01.02, 13:53 sie zduplikowalam, sorry. amadynek, ptaszek piekny, i do tego treluje, czy mozna chciec wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: Protest IP: 195.117.174.* 15.01.02, 15:28 Ja, kurczę, protestuję. To miał być temat o mnie, a Wy albo o ptaszkach, albo o innych świństwach. Ja wiem, że uroda moja jest dyskretna, dla niektórych niezauważalna, ale przecież można zmyślać. Wszystkim, którzy wspomnieli o mnie, choć przez nieuwagę serdecznie dziękuję. Darz Bródno. PS. Cieszę się, że Palker wrócił.Myślałem, że wciąż na wyjeździe. Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: Protest 15.01.02, 15:52 jako kurcze mozesz protestowac, bo to tez ptak choc ani piekny, ani nie treluje. bede wiec sobie wyobrazac twa urode dyskretna. tylko czy uroda moze byc dyskretna :-) milego dnia lelu i wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Protest 15.01.02, 22:42 Gość portalu: lelu napisał(a): > Ja, kurczę, protestuję. To miał być temat o mnie, a Wy albo o ptaszkach, albo o > > innych świństwach. > Ja wiem, że uroda moja jest dyskretna, dla niektórych niezauważalna, ale > przecież można zmyślać. > Wszystkim, którzy wspomnieli o mnie, choć przez nieuwagę serdecznie dziękuję. > Darz Bródno. > PS. Cieszę się, że Palker wrócił.Myślałem, że wciąż na wyjeździe. I ja się cieszę widząc cię w dobrym humorze na naszym forum. Zauważ Lelu, że wątek o tobie na psy zaczął schodzić. Nic więc dziwnego, że dla ratowania sytuacji najpierw pochwaliłem się twoim ptaszkiem monetarnym aby, przyznam podstępnie, również i swojego ptaszka pokazać szerszej publiczności. I tobie się opłacało, boś się w sławie umocnił i ja skorzystałem, bo jedna ładna pani w rewanżu pokazała mi swoją myszkę. Żal, że tylko wirtualnie. Jak będziemy kiedyś tylko w męskim gronie, to ci na tą myszkę też dam popatrzeć, bo fotka jest przedniej jakości. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Protest strong 16.01.02, 08:09 O matko, ja też ostatnio otarłem się o myszkę. Koleżance w pracy musiałem ją ostro wyczyścić, bo była brudna i nie reagowała. Szkoda, że to czyszczenie tak szybko idzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Protest light 16.01.02, 12:43 A czy koleżanka była zadowolona? Jak teraz myszka reaguje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precious Re: Powrót na prostą! IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 16.01.02, 16:16 ja protestuje i nawoluje siostry do zjednoczenia i powrotu do tematu o ptaszkach ! o myszkach mi tu beda głupoty jakieś opowiadać ... naprostujmy te dyskusję siostry! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Powrót na prostą! 16.01.02, 20:05 Gość portalu: precious napisał(a): > ja protestuje i nawoluje siostry do zjednoczenia i powrotu do tematu o > ptaszkach ! > o myszkach mi tu beda głupoty jakieś opowiadać ... > naprostujmy te dyskusję siostry! Nie wiem, jak siostra sloggi, ale siostra palker nie ma nic przeciwko temu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precious Re: Powrót na prostą! IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 16.01.02, 20:22 siostry męskie warunkowo mogą sie przyłączyć, pod warunkiem, że nie będą mieszać w laboratorium :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: Powrót na prostą! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 20:38 Żądam wyjaśnień. Czy Majteczki są dwojga imion, czy są schizofrenikiem, czy też mają dodatkowy pseudonim jeszcze z okupacji, czy też faktycznie mailujemy z rodzeństwem. Coś tu zalatuje nieprzyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precious Re: Powrót na prostą! IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 16.01.02, 20:59 to ja też się przyłączam, bo nie wiem o jakie Majteczki chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: Powrót na prostą! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 21:15 Tylko proszę bez jajców. Sloggi to firma co robi gacie, czyli majteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precious Re: Powrót na prostą! IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 16.01.02, 21:32 ale sie porobilo :-) hi hi hi ps. o ile pamietam to siostry nie nosily zadnej bielizny Odpowiedz Link Zgłoś
e-mania Re: Powrót na prostą! 16.01.02, 22:07 Cos mi sie wydaje, ze nieporozumienie wzielo sie stad, iz Palker nie chcial pozostac poza nawiasem damskiej, czyli siostrzanej czesci forumowego towarzystwa i na te okolicznosc mianowal sie siostra (hi, hi, a nie wyglada). Ladniescie nas urzadzily, siostry...! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Powrót na prostą! 17.01.02, 00:14 e-mania napisał(a): > Cos mi sie wydaje, ze nieporozumienie wzielo sie stad, iz Palker nie chcial > pozostac poza nawiasem damskiej, czyli siostrzanej czesci forumowego > towarzystwa i na te okolicznosc mianowal sie siostra (hi, hi, a nie wyglada). > Ladniescie nas urzadzily, siostry...! (palker) palker Aż musiałem zobaczyć, jak wygladam w nawiasie i po za. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Powrót na prostą! 17.01.02, 00:03 Gość portalu: precious napisał(a): > ale sie porobilo :-) > hi hi hi > > ps. o ile pamietam to siostry nie nosily zadnej bielizny Że też ja nie mam takich wspomnień.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Powrót na prostą! 17.01.02, 09:00 Siostra sloggi optuje za opcją siostry palker.Co do joty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precious Re: Powrót na prostą! IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 17.01.02, 13:04 z bielizną czy bez - siostry ... Witajcie! Niech was mróz nie szczypie w ... nosy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś