Dodaj do ulubionych

Adminie: dlaczego zniknęły posty!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17.01.02, 02:11
Przed chwilą napisałem posty w paru wątkach, polazłem sprawdzić pocztę a po
powrocie okazało się, że moich postów nie ma!!! Co jest grane?
Obserwuj wątek
    • Gość: palker Re: Adminie: dlaczego zniknęły posty!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 02:17
      Napisałem je w wątkach : o nowej gazecie praskiej, strefie mroku i moście na
      Modlińskiej. Proszę mi je zwrócić!
      • Gość: palker Re: Adminie: dlaczego zniknęły posty!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 02:22
        To już drugi taki przypadek w ostatnim czasie. Czyżby nocą komuś się w gazecie
        nudziło i robi głupie kawały?
        • sloggi Re: Adminie: dlaczego zniknęły posty!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.02, 09:02
          Twoje posty zniknęły, widocznie gazeta dba o Twój organizm. Trzeba było iść
          spać.
          • palker Re: Adminie: dlaczego zniknęły posty!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.02, 21:33
            sloggi napisał(a):

>> Twoje posty zniknęły, widocznie gazeta dba o Twój organizm.
            Jakoś ten punkt widzenia umknął mej uwadze :-))

>> Trzeba było iść spać.
            Nic nie poradzę, że po omacku pisze mi się najlepiej :-))
    • zawad Re: palker 17.01.02, 02:26
      palker widzę że niśpisz jakbyś mógł wpisać się w mój tekst o rewitalizacji,to
      będę wdzięczny. tytuł do wszystkich itd.
    • maas Re: Adminie: dlaczego zniknęły posty!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.02, 17:06
      Witam,

niestety byla to awaria serwera, ktorej skutkiem bylo skasowanie postow z
      pewnej godziny. Przepraszamy!
      • beata_ Re: Adminie: dlaczego zniknęły posty!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.02, 20:23
        Lepiej późno niż wcale...szkoda, że przepadły bezpowrotnie, pewnie niezłe były
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka