Dodaj do ulubionych

Latający kuferek...

IP: 213.17.165.* 04.02.02, 09:47
Czy ktoś już zaglądał do tej knajpki??? Ul Grójecka 70 wejście od ul.
Baśnniowej? Miłe miejsce otoczone pewną przestrzennością wnętrza przez lustra i
co ciekawe opowieść czarnymi literami na szkle. Opowieść oczywiście o latającym
k... Musicie odwiedzić, by dowiedzieć się dlaczego ta knajpka własnie tak się
nazywa.
Wielu doznań ;o)
Obserwuj wątek
    • adaro Re: Latający kuferek... 05.02.02, 19:46
      A czy mógłbyś zdradzić tajemnicę jak wyglądają tam ceny? No wiesz czy mogę się
      tam wybrać z kobietą i nie paść trupem po obejrzeniu rachunku.
      • Gość: sawa55 Re: Latający kuferek... IP: 213.17.165.* 06.02.02, 12:18
        Wiesz jakoś nie przypomianam sobie bym jakoś cierpiał finansowo po wyjściu z
        tej knjpki. Nie pamiętam jednak cen więc nie mogę Ci podać przykładowej ceny
        nawet browca... Przy następnej sesji posiedzeniowej na 100% zapamiętam chociaż
        kilka cen drinów... ;o)
        Pozdrawiam.
        • adaro Re: Latający kuferek... 06.02.02, 14:14
          Byłbym Ci bardzo wdzięczny, chociaż jeżeli nie ucierpiałeś to chyba nie jest
          tragicznie :)
          • Gość: okęciak Re: Latający kuferek... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 12:56
            mnie tez interesuja ceny w tej knajpce bo z zewnatrz wyglada calkiem calkiem.A
            czy byl ktos z was w drewutni naprzeciwko?.Ciekawi mnie czy to nie jest jakias
            spelunka i czy mozna tam milo spedzic czas przy piwku.Aha ostatnio jechalem
            ul.Sabaly i tam tez jest drewutnia czy to poczatek sieci takich pubow?Jak ktos
            co wie niech napisze.Pzdr dla mieszkancow Ochoty
            • Gość: sawa55 Re: Latający kuferek... IP: 213.17.165.* 11.02.02, 14:30
              Wielkie sorry, ale nie miałem czasy sprawdzić jeszcze cen. Co do Drewutni II to
              jedna wielka ściema. Szyld wisi od jakiegoś miesiąca i jakiś tydzień po
              zawieszeniu go chciałem zajrzeć do nowo otwartej knajpki. Z przykrością muszę
              zawiadomić, że tam jeszcze nic nie było. Nie wiem jak teraz, ale wydaje mi się,
              że będzie to jedna z tych knajpek powstałych w byłych szaletach miejskich... z
              widocznymi elementami byłych ustawień lokalu... ;o)
              • Gość: adaro Re: Latający kuferek... IP: 212.160.130.* 23.02.02, 21:33
                Więc dalej cierpliwie czekam na wieści.
                • Gość: sawa55 Re: Latający kuferek... IP: 213.17.165.* 25.02.02, 13:38
                  Gość portalu: adaro napisał(a):

> Więc dalej cierpliwie czekam na wieści.

Przepraszam zapomniałem. Wiesz, proponuje wejść na stronę restauracji w Warszawie
                  i vinc opisał już ten lokal, jak zwykle profesjonalnie. Piwo jest po 7zł.

Pozdrawiam ;o)
    • Gość: c Re: Latający kuferek... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 15:58
      Gość portalu: sawa55 napisał(a):

> Czy ktoś już zaglądał do tej knajpki??? Ul Grójecka 70 wejście od ul.
      > Baśnniowej? Miłe miejsce otoczone pewną przestrzennością wnętrza przez lustra i
      >
      > co ciekawe opowieść czarnymi literami na szkle. Opowieść oczywiście o latającym
      >
      > k... Musicie odwiedzić, by dowiedzieć się dlaczego ta knajpka własnie tak się
      > nazywa.
      > Wielu doznań ;o)

• Gość: bart Re: Latający kuferek... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:17
      fajna, byłem wczoraj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka