Gość: sawa55 IP: 213.17.165.* 04.02.02, 12:50 Wow. to juz nie tak daleko i będzie 1000. A tak mało person tu zaglądało jeszcze dwa miesiące temu. Pozdrowienia dla Wszystkich zamieszkujących piękniejszą częśc Warszawy. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grovan Re: 700 IP: *.pl 04.02.02, 21:46 Gość portalu: sawa55 napisał(a): > Wow. to juz nie tak daleko i będzie 1000. A tak mało person tu zaglądało > jeszcze dwa miesiące temu. Pozdrowienia dla Wszystkich zamieszkujących > piękniejszą częśc Warszawy. ;o) Podgonił nam niejaki "p". Ale nie jest źle. Tylko coś ostatnio cicho. Sloggi, Gosiacze - żyjecie? Znowu ma się coś zawalić, żebyście się odezwali??? Blisko było bo dzisiaj pociągi jeździły z jakimiś opóźnieniami. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiacze Re: 700 IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.02.02, 23:23 No przecież że żyję. Pociągi się dziś spóźniały bo bezdomni zaprószyli ogień na stacji Śródmieście. A swoją drogą to my tu tak gadamy i gadamy, a i tak nic z tego nie wynika. Nie zbudują nam porządnego wiaduktu, to tureckie okropieństwo przy rondzie Zesłańców będzie blokowało przejazd jeszcze przez najbliższe 2 lata, a samo rondo... aż sie pisać nie chce. Od objazdu po wertepach (tereny kolejowe - Odolańska) za chwilę rozwali mi się samochód. Czy ktoś może napisać cos pozytywnego, bo mi się już płakać chce. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: 700 05.02.02, 15:02 Byłem chory, a póżniej zdechł mi eksplorer w firmie - ale już jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa55 Re: 700 IP: 213.17.165.* 06.02.02, 12:15 A jakie piłeś "lekarstwa"??? Czy oby to nie właśnie prze znie powstała Twoja choroba? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
stolek Re: 700 07.02.02, 12:29 > Podgonił nam niejaki "p". Ale nie jest źle. Tylko coś ostatnio cicho. Sloggi, > Gosiacze - żyjecie? Znowu ma się coś zawalić, żebyście się odezwali??? Blisko > było bo dzisiaj pociągi jeździły z jakimiś opóźnieniami. Niejaki p został wycięty, a jego posty nie podkręcają już licznika. Licznik nabijacie na własne konto ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emhyr Re: 700 IP: *.stacje.agora.pl 22.02.02, 14:13 > jak to wycięty?????????????????? Ano tak, że wszyskie posty, które niczego nie zawierały poza literka ?p? zostały wycięte. Jestem przeciwnikiem bzdurnego, niepotrzebnego nabijania licznika. Niektórzy mają w domu wolne modemy i ściąganie wszyskich niepotrzebnych postów ?p? zajmuje u nich zbyt duż czasu i zbyt dużo kosztuje. Mam nadzieję, że OSOBA, która wie, o kim mówię opanuje się wreszcie i będzie uczestniczyła w rozmowach na Forum w sposób normalny, a nie biła rekordy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emhyr Re: 700 IP: *.stacje.agora.pl 22.02.02, 14:21 Przy okazji: wątek ?Ognia? spotkało to samo... Pozdrawiam dowcipnisia Odpowiedz Link Zgłoś