gregjpl 08.02.02, 09:48 Pomóżcie wybrać dobrą szkołę podstawową dla młodej mieszkanki Ochoty... Chcę wysłać córkę do 81 (społeczna, obok Staszica). Macie jakieś doświadczenia? dzięki, Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biedronk Re: szkoły podstawowe na Ochocie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 12:13 Czy naprawdę nikt nie ma żadnej wiedzy na temat szkół podstawowych na Ochocie?! Też chcę zapisać dziecko na 4 klasy, ale nie mam pojęcia gdzie. A jakieś fajne zajęcia dodatkowe? Na razie chodzi do Warsaw Study Center na angielski, ale może jest jeszcze w okolicy coś ciekawego - chodziłoby mi o jakiś sport np. judo. Jeśli ktoś wie coś o dobrej szkole w okolicy, niech się ujawni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 16latek Re: szkoły podstawowe na Ochocie IP: *.chello.pl 25.09.02, 22:01 skonczylem bardzo fajna szkole na siemienskiego 228 teraz gimnazjum nr 16 Nauczyciele mili , klimat całkiem całkiem, spoko towarzycho i zajecia dodatkowe umila czas....niedawny remont , łazienki sale ładnie zrobione...POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
gregjpl 81 jest OK 26.09.02, 10:13 > Chcę wysłać córkę do 81 (społeczna, obok Staszica). Macie jakieś doświadczenia? No i już jest rok szkolny. Córa chodzi do tej szkoły i jest w niej zakochana. Okazało się też w miedzyczasie, że to najlepsza podstawówka w Wa-wie. (na podstawie rankingu Życia Warszawy, bazującego na zeszłorocznym teście) pozdrawiam, Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: szkoły podstawowe na Ochocie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.09.02, 10:19 Moja córka tez chodzi do tej szkoły, największą wadą są warunki lokalowe, poziom wyrównany ze wszystkich przedmiotów, dzieci na prawdę muszą dużo pracować. Odpowiedz Link Zgłoś