Dodaj do ulubionych

parking na weekend

IP: *.soplicowo.net 16.03.15, 13:29
Hej, gdzie mogę zostawić samochód na weekend w okolicy Pl. Zawiszy? Widziałem w okolicy 2 parkingi (Dell Parking na Grojeckiej i strzeżony zaraz obok na Alejach Jerozolimskich), czy ktoś zna ceny? Wolałbym nie stracić opon, bo samochód mam na pomorskich blachach :/
Obserwuj wątek
    • Gość: Warszawianin Re: parking na weekend IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.03.15, 19:42
      "...nie stracić opon..."? A to na Pomorzu kradną opony? Bo Warszawianie dawno z tego wyrośli.
      • Gość: hind Re: parking na weekend IP: *.soplicowo.net 17.03.15, 09:05
        Jeszcze 2 lata temu sytuacja wyglądała tak -> tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,sasiedzka-wojna-na-ochocie-przebijaja-opony-przyjezdnym,66879.html , nie wiem ile się zmieniło, dlatego pytam.
        • anel_ma Re: parking na weekend 17.03.15, 22:55
          Wiślicka to Rakowiec, od pl. Zawiszy daleko ;)
      • Gość: gosc Re: parking na weekend IP: *.static.chello.pl 17.03.15, 15:24
        glupi mieszkancy w imie swojej frustracji przebijaja opony samochodom, ktore nie sa na "warsiawskich" rejestracjach, gorszego chamstwa nie widzialem, jezdzac po kraju i swiecie. Tylko u nas w stolycy taka goscinnosc, wiec nie dziwie sie panu ze obawia sie o auto.
        • Gość: qwe Re: parking na weekend IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.15, 17:02
          Przecież nas Warszawiaków prawie już tu nie ma.To słoiki sami sobie przebijają.Przyzwyczajenia ze wsi "pod moją stodołą będę stał ja i nikt inny"
          • rock-1 Re: parking na weekend 18.03.15, 09:11
            Warszawiak wie, że jest warszawiakiem. To słoik dowartościowuje się wielka literą...Wydało się :)
            • Gość: gosc Re: parking na weekend IP: *.static.chello.pl 18.03.15, 12:38
              pochodzenie neistety nie ma znaczenia, jest tylko kultura, albo sie ją ma albo nie i wszystko na ten temat, wnioski jak potraficie wyciagnijcie sobie sami :) milego dnia wszystkim zgorzknialym ludziom zycze :)
        • taki-sobie-nick Rodowitych jest podobno kilka tysięcy? 15.05.15, 22:52
          To nie my, to wy. Wcześniejsi przyjezdni przebijają przyjezdnym późniejszym. :-P

UWAGA! PONIŻSZE NIE ODNOSI SIĘ DO PRZEDMÓWCY, TYLKO WYBRANYCH UWAG NIEKTÓRYCH PRZYJEZDNYCH WOBEC WARSZAWIAKÓW.

Wy też oczekujecie (przynajmniej niektórzy), że odstąpimy wam miejsca pracy, macie pretensje, że dziedziczymy mieszkania (a co? powinniśmy je oddać wam?) i w ogóle sugerujecie, że jesteśmy lenie i nieroby, bo całe życie siedzimy w jednym mieście i zapewne na socjalu, nie to co wy, zdobywcy. :-PPPP

Nie pyskować, bo gdyby nie nasi rodzice i dziadkowie, toby tu były ruiny dawno lasem porośnięte z miejscami pracy co najwyżej dla dzików. :-P

ps. Ja doskonale rozumiem, że w kraju nie ma pracy. Ale to nie nasza wina. Ceny też nie myśmy wywindowali wam na złość. :-PPP
    • Gość: hind Re: parking na weekend IP: *.soplicowo.net 30.03.15, 09:11
      To odpowiem tak na przyszłość, jeśli ktoś by szukał... Parking przy Al. Jerozolimskich jest płatny 20 zł / dobę. Tam też zostawiłem auto.
    • Gość: skaskaa Re: parking na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.15, 14:04
      Wejdź sobie na stronkę iParkomat tam możesz od osoby prywatnej użyczyć miejsca parkingowego, bardzo fajna usługa. Warto się tam zarejestrować, sami też możemy to zrobić, jeśli nasze miejsce stoi na czas naszej pracy puste to dlaczego nie pożyczyć je komuś, wiadomo, że i zarobimy na tym ;)
      • Gość: krixxxa Re: parking na weekend IP: *.nycmny.fios.verizon.net 09.07.15, 20:54
        iParkomat jest bardzo przydatną stroną, sama skorzystałam i cieszę się, że ktoś wpadł na taki pomysł. Jest to duża wygoda, oszczędność czasu i zero nerwów jadąc do pracy :)
        • Gość: maria Re: parking na weekend IP: *.231.3.169.koba.pl 28.07.15, 09:08
          To prawda, ja mam dzięki tej usłudze miejsce obok mojego biura, a wcześniej musiałam kręcić się po okolicy i wyjeżdżać około 20 minut wcześniej żeby zaparkować bez stresu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka