altu 16.11.05, 13:23 Gdzie jest sklep z materiałami, tkaninami itp na Ursusie? może coś w rodzaju pasmanterii, tak żeby rózne dodatki krawieckie, podszewki i same materiały móc kupić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yggdrassill Re: [Ursus] 16.11.05, 18:47 jest na tzw osiedlu "Mis" na ul Warszawskiej i bodajze na placu Tysiąclecia sklep nazywa sie "Atłasek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzerwonyBaron Re: [Ursus] IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.05, 08:37 tee yggdrassill ☺ ze skoroszy jestes ? jak tak to trzymaj sie tam i nie pokazuj sie na naszym osiedlu!! Dodam tyle ze nie nazywa sie moje osiedle Mis!! tylko Niedzwiadek!!!!!!!!!!!!! os. Niedzwiadek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrassill Re: [Ursus] 22.11.05, 18:05 ja? z niedzwiadka ;-) zawsze myślałem ze przy warszawskiej to jest mis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Re: [Ursus] IP: *.org / 82.96.100.* 16.12.05, 15:35 Widać, żeś jakiś... Od 15 lat mieszkam na osiedlu Miś. To są takei cztery wiezowce, ktore upodobali sobie narokomani do sprzedawania swojego gówna. A przynajmniej 5-u qważneijszych dealerów spod młodego Pruszkowa tam mieszka. Dlatego jest osiedle Miś, chociaż to tylko część Niedźwiadka. Odpowiedz Link Zgłoś