rubeus 12.07.05, 20:42 Pproszę o wpisywanie się tu osób, które w miarę regularnie bywają na tym forum. Pomoże mi to utworzyć listę wysyłkową na potrzeby powiadomień o spotkaniach forumowych... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewe_oko Re: Spis powszechny forumowiczów 12.07.05, 20:56 obecna (ursynów pn na wystepach gościnnych) Odpowiedz Link
malgosia75 Re: Spis powszechny forumowiczów 12.07.05, 20:58 Jeszcze nie byłam na spotkaniu ale chętnie przyszłabym jak czas i rózne takie pozwolą...kabaty Odpowiedz Link
rubeus Re: Spis powszechny forumowiczów 12.07.05, 21:03 Serdecznie zapraszam... Ci co byli choć raz, przekonali się, że warto przyjść i pogadać na różne tematy... a przy okazji wspomóc lokalną incjatywę gospodarczą ))) Odpowiedz Link
fuzzy7 Re: Spis powszechny forumowiczów 13.07.05, 15:20 rubeus napisał: > Serdecznie zapraszam... Ci co byli choć raz, przekonali się, że warto > przyjść i pogadać na różne tematy... a przy okazji wspomóc lokalną > incjatywę gospodarczą ))) Podobno Moczydlo zmienilo swoja nazwe na Natolin - Zachodni, a wiec stalem sie Natolinczykiem bez przeprowadzki, hehehehehe..., gdyby nie to forum, nawet o tym bym nie wiedzial..., miejsce, w którym mieszkam jest tak fajne, ze nie mam zamiaru tego robic. Czy moge Cie Rubeus zapytac tutaj co to za inicjatywa gospodarcza? Moze bede na spotkaniu jak czas mi pozwoli, albo na rowerze za daleko nie pojade... Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link
rubeus Re: Spis powszechny forumowiczów 13.07.05, 19:07 Osiedle Moczydło Wschód nadal istnieje - a kombinowania z nazwami historycznymi jakoś nie przyjmuję do wiadomości. Moczydło było, jest i będzie )))) Odpowiedz Link
rubeus Re: Spis powszechny forumowiczów 13.07.05, 19:14 > Czy moge Cie Rubeus zapytac tutaj co to za inicjatywa gospodarcza? Jak to jaka ???? Kabackie bary, barki i restauracje Wszystkim życzę aby przetrwały, rozwinęły się i zdobywały nowych klientów... Którzy, odwiedzaliby je w miarę swoich możliwości )) > Pzdr, > Fuzzy Odpowiedz Link
jaa_ga Re: puk...puk..:) 12.07.05, 22:19 Pólnocna ursynowianka od lat ...a może i jeszcze dłużej ) PS. Stara, ale JARY(a) Odpowiedz Link
deszczowa.dziewczyna Re: Spis powszechny forumowiczów 19.07.05, 19:50 Witam. Pozdrawiam (ale nie deszczowo) wszystkich mieszkańców Kabat i okolic. Byłam na dwóch forumowych spotkaniach, może tym razem też sie uda.... Odpowiedz Link
jansierp Re: Spis powszechny forumowiczów 10.04.06, 10:21 Jestem częstym gościem na forum Kabaty. pozdrawiam Jan Odpowiedz Link
wozimek Re: Spis powszechny forumowiczów 12.07.05, 22:33 Zgłaszam się. Od dwóch lat Kabatczyk. "Spadochroniarz" z Bielan Dotychczas nie udało mi się na rzadne ze spotkań dotrzeć, może w końcu się uda... Odpowiedz Link
garden2005 Re: Spis powszechny forumowiczów 13.07.05, 00:16 Nie wypada mi często pisać ...ale zaglądam na forum regularnie. Fajnie że istnieje. Ja Was czytam i serdecznie do nas na najbliższe tj. 21.07 o 20-tej spotkanie zapraszam. Prawie setka ludzi też się zmieści. Jest to niewątpliwie największy metrażowo lokal gastronomiczny w okolicy. Proszę śmiało nacierać i się wzajemnie poznawać ))) No bo jak się ludzie znają to i częściej szanują się wzajemnie. Rubeus, poproszę o wpis do naszej kabackiej powszechności Odpowiedz Link
rubeus Re: Spis powszechny forumowiczów 13.07.05, 19:09 Wirtualnie li tylko W-wie, czy się gdzieś byczysz Odpowiedz Link
mac242 Re: Spis powszechny forumowiczów 13.07.05, 07:34 Czytam regularnie, czsami piszę Pozdrawiam Odpowiedz Link
malgoska4 Re: Spis powszechny forumowiczów 13.07.05, 08:18 To ja też się dopisuję. Na Kabatach mieszkam od czterech lat. Odpowiedz Link
clair_de_lune Re: Spis powszechny forumowiczów 13.07.05, 09:18 Ja chcialabym wszystkich serdecznie powitac. Zagladam tu dosc czesto, ale jak do tej pory nic nie napisalam, tak wiec wykorzystuje ten watek by sie przedstawic.Mieszkam na Kabatach od niecalego roku. Wczesniej - Wolominianka Odpowiedz Link
limones Re: Spis powszechny forumowiczów 13.07.05, 09:55 codziennie czytam (z przyjemnoscia), bardzo rzadko pisze bom niesmiala a jak juz napisze to tak jakbym kula w plot... Odpowiedz Link
piripiri Re: Spis powszechny forumowiczów 13.07.05, 12:38 ja też się zgłaszam Piri Piri Odpowiedz Link
jareczek5 Re: Spis powszechny forumowiczów 13.07.05, 13:22 Ja też czytam prawie codziennie... Ale "ujawniam się" po raz pierwszy A na Kabatach mieszkam już od prawie półtora roku. Odpowiedz Link
modeka75 Re: Spis powszechny forumowiczów 13.07.05, 14:07 pozdrawiam i czekam na info dla forumowiczów Odpowiedz Link
bart_ar Re: Spis powszechny forumowiczów 13.07.05, 16:46 witam serdecznie, bywam tu prawie codziennie. pozdrawiam sasiadow - bart_ar Odpowiedz Link
czarna_a Re: Spis powszechny forumowiczów 14.07.05, 00:05 Z przyjemnością się dopisuję - na Kabatach mieszkam już od czterech lat! Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link
volta2 Re: Spis powszechny forumowiczów 14.07.05, 09:52 no to jeszcze i ja się dopiszę, bywam tu codziennie, a na kabatach mieszkam od 4 lat! Odpowiedz Link
mami7 Re: Spis powszechny forumowiczów 14.07.05, 22:42 Forum zdecydowanie przęgladam codziennie, nawet wkleiłam już do ulubionych. Ale z udzielaniem się juz gorzej Odpowiedz Link
aga_wa1 Re: Spis powszechny forumowiczów 15.07.05, 13:37 i ja, i ja-)))))))))))))))))0 Odpowiedz Link
anima a ja juz nie... 16.07.05, 06:20 a ja juz nie... buuuuu ((( ale pozdrawiam wszystkich forumowiczow-sasiadow jeszcze kilka miesiecy temu. bawcie sie dobrze i wspierajcie lokalne inicjatywy gospodarcze ))) Odpowiedz Link
malgosiaf Re: Spis powszechny forumowiczów 17.07.05, 13:11 Zgłaszam się na wezwanie Na Kabatach już 6 lat ! Poprzednio 3 lata na Dembego , obecnie KEN Odpowiedz Link
shnupke Re: Spis powszechny forumowiczów 19.07.05, 15:54 to jeszcze ja zwłaszcza, że jest tu już piripiri ) Odpowiedz Link
gargaluch Re: Spis powszechny forumowiczów 20.07.05, 13:01 Obowiązkowo. Pozdrawiam i do jutra. Odpowiedz Link
peterg4 Re: Spis powszechny forumowiczów 20.07.05, 13:22 Melduje sie, moze w koncu mi sie tez uda dotrzec na spotkanie, poprzednie wypadaly zawsze w czasie kiedy pracowalem . Odpowiedz Link
ak6 Re: Spis powszechny forumowiczów 20.07.05, 13:28 Czytam regularnie, piszę po raz pierwszy, mieszkam w (?) Moczydle(Telekiego) od sierpnia 2001. Pozdrawiam Ak Odpowiedz Link
rubeus Re: Spis powszechny forumowiczów 20.07.05, 19:32 ak6 napisał: > Czytam regularnie, piszę po raz pierwszy, Witamy, witamy... I na spotkanie zapraszamy... >mieszkam w (?) Moczydle(Telekiego) od sierpnia 2001. Pozdrawiam Ak Hmmm... Na Moczydle )) Odpowiedz Link
basienka26 Re: Spis powszechny forumowiczów 20.07.05, 20:23 To ja też Pozdrwiam wszystkich którzy wierzą, że jeszcze można zmienić nasz świat (zwłaszcza zaczynając od naszych małych światków) Odpowiedz Link
mikskw Re: Spis powszechny forumowiczów 21.07.05, 08:58 Witam po wakacjach Dodaje pozdrowienia z Polnej Róży Może dzisaj uda mi się wpaść. PZDR Odpowiedz Link
agatkaros Re: Spis powszechny forumowiczów 01.08.05, 12:19 Ja odkryłam to forum wczoraj, będąc na obiedzie w Garden Club. Co prawda jedzenie mają tam fatalne, ale miejsce całkiem miło urządzone. Pozdrawiam z Zaruby Odpowiedz Link
amlutka Re: Spis powszechny forumowiczów 01.08.05, 15:30 Witam, Z chęcią przyszłabym na spotkanie gdyż mieszkam na Zaruby od 5 lat a nie znam tu nikogo Pozdrawiam amlutka Odpowiedz Link
pauli7 Re: Spis powszechny forumowiczów 01.08.05, 22:03 to i ja sie dopisze po wakacyjnej przerwie Pauli Odpowiedz Link
chiara76 Re: Spis powszechny forumowiczów 02.08.05, 14:13 jak przyjdziesz, to nas poznaszJa mieszkam na ulicy równoległej do Twojej. Pozdrawiam Odpowiedz Link