aggula79 07.02.06, 20:49 Od września zamierzam posłac dwójke dzieci do przedszkola. Czy ktoś z Was zna przedszkola integracyjne na ochocie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikewazowski Re: przedszkole integracyjne 08.02.06, 10:39 witam ,mój syn chodzil do przedszkola integracyjnego przy Bitwy Warszawskiej ,bardzo sobie chwalę tę placówkę , bardzo dobrze przygotowują do szkoły,małe grupy ,dobra opieka ,wiele zajęc dodatkowych.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kibic102 Re: przedszkole integracyjne 08.02.06, 11:52 przedszkole integracyjne przy 1 sierpnia mieści się w pięknym, nowym budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
niewolnica_isaura Re: przedszkole integracyjne 11.02.06, 17:09 ja również polecam szczerze przeszkole integracyjne przy Białobrzeskiej (404) małe grupy,bardzo miły i profesjonalny personel,moje dziecko chodzi z zapałem od samego początku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: przedszkole integracyjne IP: 82.210.133.* 15.02.06, 16:15 Witam. Znam takowe przedszkole,posyłalam swoje corki do przedszkola z oddziałami integracyjnymi przy ulicy Rokosowskiej 2. Poprostu jest super. Jestem w ciazy z następnym dzieckiem i mam nadzieje ze i to dziecko bedzie mi dane tam oddac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania (inna) Re: przedszkole integracyjne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 22:16 Zgadzam się. Fantastyczne miejsce, naprawdę godne polecenia. Tylko jedno sprostowanie, to nie jest przedszkole integracyjne, a z grupami integracyjnymi, tzn. że nie dla każdej grupy wiekowej jest utworzona grupa integracyjna. Moje dzieci akurat są w takiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: przedszkole integracyjne IP: *.chello.pl 18.02.06, 11:06 przedszkola integracyjne na Ochocie są na ulicach : Rokosowskiej, Białobrzeskiej, Siewierskiej i Okińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedynka Re: przedszkole integracyjne IP: *.acn.waw.pl 20.02.06, 12:47 w Ursusie jest sympatyczne przedszkole integracyjne przy ul.Zagłoby na osiedlu Niedźwiadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: przedszkole integracyjne IP: 82.210.133.* 27.03.06, 22:13 Owszem jak integracyjne to tylko Przedszkole nr 70 na rokosowskiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka23sia Re: przedszkole integracyjne IP: *.imppubl.com 28.03.06, 08:56 A Iza i Ania to dwie osoby? Czy też jedna o dwóch imionach ;-) Nieładnie ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: przedszkole integracyjne IP: 82.210.133.* 29.03.06, 22:28 Wypraszam sobie mam tylko jedno imie i napewno jestem zalogowana pod swoim imieniem.Iza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: przedszkole integracyjne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.06, 23:25 Hihi, kasia racja. Dużo reklamy tego przedszkola tu na forum. Osoba o "jednym" imieniu, podpisuje się raz iza, raz ania - a IP wciąż to samo. Poza tym - osobo o jednym imieniem - nie logujesz się, tylko występujesz, jako gość :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka23sia Re: przedszkole integracyjne IP: *.imppubl.com 30.03.06, 17:07 Tak, tak, wypraszaj sobie Izo - Aniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: przedszkole integracyjne IP: *.chello.pl 01.04.06, 11:48 Chyba faktycznie jakas mama z rokosowkiej wzięłą się za reklamę tego przedszkola i w dodatku nie potrzebnie, bo to przedszkole nie potrzebuje reklamy! Zresztą nie wiem czy dzieje się to z korzyścią dla przedszkola, a dokładniej dla pani dyrektor ( pozdrawiam, bo wiem że czasami czyta forum gazety - przyznała się kiedyś na zebraniu ). w czwartek jak zapytałam dyrektorki jak tam podania na przyszly rok, to machnęła ręką z bezsilności i stwierdziłam, ze bardzo dużo i jak tu dokonać wyboru jak prawie wszystkie z Ochoty i rodzice pracują. Tak więc jak prawdziwa cnota krytyki sie nie boi, to i dobre placówki reklamy nie potrzebują bo reklamują je rodzice na podwórkach, w kolejkach i na placach zabaw... Ale miło droga Aniu, czy Izo ( jak ci tam jest naprawdę ), że zalezy Ci na losach przedszkola swojego dziecka. Pozdrawiam i pewnie czasami mijamy się w szatni odbierając swoje szczęścia z przedszkola. A tak na marginesie to ciekawe jak wypadnie rekrutacja w tym roku. Trzymam kciuki za nowicjuszy. Odpowiedz Link Zgłoś