algierka 29.01.07, 18:36 Pomóżcie mi proszę, czy znacie DOBRE, SPRADWDZONE prywatne przedszkole na SO? Czy możecie mi coś polecić? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chinique Chyba nie na SO 29.01.07, 18:56 SO ma nieprzedszkolną strukturę demograficzną, zatem zostają placówki na Ochocie Z, ale nie jestem w stanie żadnej z nich polecić. Przedszkole Niepubliczne "Piotruś Pan" - Filipinki 6 Przedszkole Niepubliczne "Motylek" - Włodarzewska 71a Może lepiej poszukać czegoś z francuskim na Saskiej Kępie? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: Chyba nie na SO 29.01.07, 21:42 Na SO to Meridian kiedyś się reklamowało, że prowadzi też zerówkę i chyba grupy dla młodszych dzieci. Zapewne po angielsku. Ale nie wiem, czy dobrze. Zapytaj tam: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=587 Odpowiedz Link Zgłoś
k724 Re: Przedszkola niepubliczne Ochota - Piotruś Pan? 06.07.07, 14:42 Prośba o informację o przedszkolu Piotruś Pan na Ochocie (ul. Filipinki). Jesteście z niego zadowoleni? Jak moja mała nie dostanie się do publicznego chcę ją tam posłać. Dzięki za info.... Odpowiedz Link Zgłoś
gerda5 Re: Przedszkola niepubliczne Ochota - Piotruś Pan 06.07.07, 14:47 moj synek tam chodzi i to uwielbia! jak on jest zadowolony to i ja :) ale jesli nie masz tam zrobionej 'rezerwacji', to male szanse na dostanie sie od wrzesnia, obawiam sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborga Re: Przedszkola niepubliczne Ochota - Piotruś Pan 26.07.07, 17:44 Raczej nie powinno byc problemu z dostaniem sie na SO (a nie np. na Bialobrzeskiej), struktura demograficzna raczej malow dzieciowa, ja moja corke zapislam na Ladyslawa w srodku roku. Odpowiedz Link Zgłoś
exbooba Re: prywatne przedszkole na SO 18.04.16, 14:10 Chętnie wznowię zapytanie. Stara Ochota/Szczęśliwice. Sprawdzone miejsce dla 3 latka to...? Z góry wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś