Gość: pete2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 10:31 czy wymiana chodnika na Popularnej to wstęp do wylania nowego asfaltu czy na tym sie tylko skończy? wie ktoś??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolotwor Re: remont na Popularnej??? 23.04.07, 11:15 na tym sie skończy. Bo to robi nie ZDM ale biedna gmina wlochy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: remont na Popularnej??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:12 będzie asfalt , a potem wiadukt Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: remont na Popularnej??? 23.04.07, 14:42 wlasnie stamtąd wróciłam. Popularna przejezdna (oczywiście zależy to od sprytu kierowców) a z nowinek: zwijają trawę z pasa zieleni na Jerozolimskich, przy skrzyżowaniu (rondzie?) z Popularną. chyba robią pierwsze przymiarki do prac związanych z budową wiaduktu.. uff. będzie ciężko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete2 Re: remont na Popularnej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 15:21 bedzie cięzko, trzeba bedzie jakiegos objazdu na Włochy poszukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aviator Re: remont na Popularnej??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 09:36 doczepic skrzydla do samochodu :@ Odpowiedz Link Zgłoś
kolotwor Re: remont na Popularnej??? 25.04.07, 12:29 Bedzie asfalt ale w Alejach. Popularna bedzie miala tylko nowy chodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: remont na Popularnej??? IP: *.chello.pl 28.04.07, 23:50 Szkoda że nie poszerzą Popularnej. Jak ostatnio jechałam tą ulica miałam wrażenie że będzie węższ;(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek a dlaczego niby poszerzac Popularna ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 11:27 dlaczego Popularna ma byc tranzytowa dla polowy Warszawy ??? juz dzis nie mozna wlaczyc sie do ruchu - a niby jak ma byc przy poszerzeniu ??? czy mamy byc wiezniami we wlasnych domach ?? wiele razy zdarzylo mi sie ze korporacje taksowkowe odmawiaja postawienia taksowki - bo nie mozna mozna dojechac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek k Re: a dlaczego niby poszerzac Popularna ???? IP: *.aster.pl 11.05.07, 21:30 tranzyt przede wszystkim dla ursusa gyż jak widac od wielu lat tamtejsi włodarze kłócą się między sobą, ale działają razem. Nasi tylko się kłócą Odpowiedz Link Zgłoś
bubysz Re: remont na Popularnej??? 01.05.07, 19:09 Gość portalu: karolina napisał(a): > będzie asfalt , a potem wiadukt Wiadukt do nieba? Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: remont na Popularnej??? 11.05.07, 18:21 Jerozolimskie, mimo że rozkopane, to przejezdne (nie mówię o godzinach szczytu..). nawet sprytnie im to idzie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: italiano Re: remont na Popularnej??? IP: *.bphleasing.pl 22.05.07, 12:28 ze strony ZDM: Uprzejmie informujemy, że od dnia 2007-05-25 do dnia 2007-05-27 z powodu wymiany nawierzchni przez cała dobę wystepować będą utrudnienia w ruchu na ulicy Popularna na odcinku od Chrobrego do Naukowa. Zamknięte dla ruchu będą 2 pasy/ów - strony jezdni -. Proponowany objazd prowadzi ulicami:Ulica zamknięta dla ruchu, objazd Chrobrego, Kleszczową i Alejami Jerozolimskimi Odpowiedz Link Zgłoś