Gość: paula IP: *.aster.pl 01.06.07, 12:07 jakie macie zdnaie na temat Planety Urody w ursusie..? warto isc tam do kosmetyczki..? prosze o podpowiedz.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Viola S. Re: planeta urody IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.07, 19:20 Polecam, polecam... Nie znam bardziej profesjonalnego podejscia do tematu pielegnacji i leczenia skóry. Fachowość w każdym calu (szczególnie Pani Ania Kurasz, właścicielka), cenne porady i rzeczowe propozycje zabiegów. Na prawde warto tam zajrzeć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sigma31 Re: planeta urody 05.06.07, 22:46 A gdzie to jest? Chetnie zapoznam sie z oferta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vero Re: planeta urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 00:43 chyba mają za duzo klientek..ostatnio chciałam sie zapisac..pan w recpecji nie wiedzial czy kosmeytczka ma czas w terminie mi odpowiadajacym, w godzinach otwarcia salonu.powiedzial ze zapyta sie kosmetyczki i dodzwonina telefon z odpowiedzia czy znajdzie sie czas dla mnie-tzn czy pani kosmetyczka przyjmie mnie w godzinach swojej pracy ..czekalam 7 godzin i nikt nie zadzownil..sama zadzwonilam po tych kilku godz zrezygnowac z wizyty-musialam juz dokonac innych rezerwacji-zawodowych..niestety na wizyte w koncu nie poszlam..chyba niechec mi zostala.mimo to przyznaje ze do kolezanki slyszalam dobra opinie-chyab ja mialam pecha ze tak zostalam "zapomniana".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: planeta urody IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.08, 22:54 Szczerze odradzam, masa naciągaczy i krętaczy. Patrzą jak by tu wyłudzić trochę pieniędzy i oferują jedynie drogie zabiegi a o tanich równie skutecznych nic nie wspominają. Odpowiedz Link Zgłoś
moccia1 Re: planeta urody 03.04.08, 19:52 Bylam tuz po otwarciu salonu - ze 2 lata temu. Regulacja brwi ok, ale konsultacja dotyczaca cery byla beznadziejna. Liczylam na profesjonalną konsultację, a bylo nachalne wciskanie kosmetykow. Wyszlam zniesmaczona. Jakos nie mam ochoty na sprawdzanie ich innych zabiegow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościnnie Re: planeta urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 10:26 skarbie ta planeta jest zupełnie inna od tamtej.Jedyne co je łączy to nazwa i nie to w pełni Odpowiedz Link Zgłoś
moccia1 Re: planeta urody 20.05.08, 19:01 mialam okazje ostatnio sprawdzic faktycznie sie sporo zmienilo (oprocz lokalizacji) choc do pelnego profesjonalizmu troche brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
annszc Re: planeta urody 30.11.08, 16:54 totalna porażka, brak fachowości i uprawnien do wykonywanych zabiegów, ceny z innej PLanety , generalnie oddradzam i polecam trzymać sie z daleka. Ponad rok temu moja znajmoma będac tam miała zrobiony 70 % kwas glikolowy przez właścieilkę która jest kosmetyczką a nie lekarzem, powikłania leczy do dzis. Mi na szczescie nikt krzywdy nie zdązył tam zrobić.... Odpowiedz Link Zgłoś
egaw Re: planeta urody 16.12.08, 21:18 Cóż moje doświadecznia z PU wyglądają zgoła odmiennie od Twoich. Jestem ZACHWYCONA! Pani Ania prowadzi mnie od lat i dzięki niej unikam wielu wpadek zarówno związanych z kosmetykami, jak i z odbijaniem się m.in. stresu, wieku etc. na cerze. Szczerze polecam, a leki jakie poleciła mi ostatnio p. Ania zostały zaaprobowane przez lekarza i skwitowane stwierdzeniem, że "zna się na rzeczy". Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia_mcx Re: planeta urody 21.04.09, 17:27 Witajcie!!! Mam zamiar wybrać się się do Planety Urody, którą poleciła mi znajoma lecz po wpisach niektórych z was obawiam się tej wizyty. Moja znajoma była zadowolona- ale każdy ma inne zabiegi, skórę itd. Nie wiem czy jest sens. Reszta zaniepokoiła mnie pierwsza bezpłatna wizyta- bo kto tak chętnie bezpłatnie przyjmuje pacjentów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: planeta urody IP: 195.137.246.* 23.04.09, 15:53 Chodzę do Planety od sześciu lat, "zaliczyłam" razem z całym zespołem dwie zmiany siedziby i zaliczę kolejne, jeżeli będzie taka potrzeba. Pełen profesjnalizm z ich strony i pełne zaufanie z mojej. Minusy - nie jest tanio i długie terminy. Plusy - czas szybko mija a warci są każdej wydanej złotówki! Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: planeta urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 20:21 Byłam w Planecie i jestem zadowolona. Bardzo miła i fachowa obsługa. Gabinet ładny i na poziomie.Serdecznie polecam zabiegi na ciało-super. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabilee Re: planeta urody IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.09, 20:57 Nie polecam pani Ani,nie ma doświadczenia w tym co robi ,porobiła mi większe dziury niż miałam po zabiegu który miał mi spłycić dziurki na buzi ;( ceny z kosmosu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: planeta urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 11:42 wątpię żeby ktoś z takim doświadczeniem jak pani Ania mogła zrobić coś takiego. Może ceny nie są za niskie ale wolę wydać więcej i mieć pewność,że to co będę miała zrobione da zamierzony skutek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: planeta urody IP: *.centertel.pl 16.11.10, 11:34 Witam. Byłam w tym gabinecie z polecenia koleżanki i jestem zadowolona. Pełen profesjonalizm miła obsługa z dużym doświadczeniem. Polecam. ( zmienili adres-teraz mieszczą się na ul. Popularnej 54). Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: planeta urody IP: 46.113.153.* 16.11.10, 11:23 Zastanawiający jest fakt iż cały czas w Planecie Urody zmienia się personel ,z resztą siedziba firmy również , byłam z ciekawości w nowym miejscu na Popularnej i uważam że jest to zmiana na gorsze -pomieszczenia małe średnio zadbane i znowu jest nowa Kosmetyczka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: planeta urody IP: 46.112.17.* 19.12.10, 10:57 Otrzymałam telefon iż zapraszają mnie na zabiegi z 15% zniżką poszłam i jestem bardzo zawiedziona , Pani Emila mało profesjonalnie podeszła do mojej skóry, w pomieszczeniu w którym był wykonywany zabieg czułam się klaustrofobicznie , miałam wrażenie że firma upada i ma słabo wykfalifikowany personel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: planeta urody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 17:35 Drogie panie stanowczo nie zgadzam się z ostatnimi opiniami, wręcz mam odmienne odczucia. Firma podchodzi indywidualnie do każdego klienta, w porównaniu do cen w innych gabinetach też wypadają pozytywnie i co ważne GWARANTUJĄ efekty. Co do nowej siedziby, rzeczywiście troszkę mniejsze gabinety, ale jest to przejściowe i na pewno nie wynikające z problemów firmy, tylko z nieuczciwości ludzi od których dzierżawiony był poprzedni lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdab18 Re: planeta urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.12, 22:00 Jestem byla wspolniczka Anny Kurasz, i wlascicielka domu na kaczorowskiej. Ta Pani ma problemy emocjonalne i nie tylko. Mnie okradla, przez 2 lata nie moglam wejsc do domu i do firmy bo wymienila zamki, dopiero eksmisją ja usunelam, niestety wyniosla wszystkie sprzety, lacznie z kranami odkreconymi ze scian i lustrami z szafy.Na Ryzowej rowniez bardzo zle traktowala wlascicielke, grozila jej ita odciela jej prad i wode i tylko dlatego Kuraszowa sie wyprowadzila. Kupilam dom , zrobilam remont, zalatwilam leasingi na sprzety, na laser Palomara, a ona (chyba miala to w planach od poczatku), po 3 miesiacach wymienila zamki w moim domu, w ktorym pozwolilam jej mieszkac, tak gdzie byla firma. Sprawa w sadzie ciagnela sie 6 lat, wygralismy, ale kosztowalo nas to duzo nerwow i zdrowia. Moze jest dobra kosmetyczką, ale czlowiekiem jest b złym. Wprowadza pacjentow w blad, udaje lekarza, wypisuje recepty, robi zabiegi lekarskie, a jest tylko po studium kosmetycznym, jest technikiem i bardzo kocha pieniadze a zle traktuje ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdab18 Re: planeta urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 13:32 odkryłam nowy gabinet w Ursusie. To Instytut Urody New Look, jeden, tej samej wlascicielki jest od kilku lat w centrum na ul. Gałczynskiego- profesjonalny, a teraz otworzyl sie drugi ul Michałowicza/ róg Kaczorowskiej. Sprawdzcie opinie o tej firmie..ceny ursusowskie (nie wygorowane), a czulam sie jak w spa- przestronnie, pachnąco, sterylnie czysto, pani Jagoda kosmetolog po studiach wie co robi... i muzyka, przy której odlecialam ;) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbd Re: planeta urody IP: *.ip.netia.com.pl 24.09.12, 12:45 bylam w blueberry instytut urody na kaziemierza wielkiego -wlochy okecie. Pani JAgoda kosmetyczka, z gory mnie potraktowala, bo bylam ubrana na sportowo byc moze, krzywila sie jak powiedzialam ze stosuje kosmetyki naturalne bez chemii i parabenow, moim zdaniem nie ma nic do tego co dana osoba uzywa, jesli juz to powinna zasugerowac zmiane a nie krzywiac twarz przewracac oczami, poczulam sie jak intruz, i mimo ze mam tam blisko to jezdze na zabiegi gdzie indziej, bo zabiegi u kosmetyczki to powinna byc przyjemnosc a tak nie bylo. Mowila ze nei mozna jesc slodyczy itp nie pytajac czy je w ogole jem, wiec nei wiem po co te jej wyklady, moze pomylila powolanie z dietetyczka? Na temat odzywiania wiem sporo bo mnie to interesuje wiec juz nie chcialam jej stopowac, a powinnam, Moze gdyby ta pani miala inne podejscie do klienta to nei musialaby caly czas oglaszac sie na gruponie itp portalach. tak owszem skonczyla az 3 letnie studia, i ma sie za Bog wie co.Zniesmaczylo ją to ze nachalnie namawiala na zabiegi cotygodniowe za 150 zl :)) ze bez tego ani rusz itp. Bardzo slabo komunikatywna osoba. Teraz chodze na galczynskiego do new look i jestem zadowolona, babeczka nie naciaga na zabiegi i porozmawiac o zyciu mozna , fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izz Re: planeta urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 18:03 ja również byłm raz w blueberry i nigdy więcej nie pójde. Panienka po trzech minutach patrzenia na mnie strzeliła mi wykład na temat tego co szkodzi mojej twarzy. Mówiła tonem conajmniej profesorskim, nie było mowy o dyskusji- rozmowie, musiałam wysłuchać jej monologu. Nie wiem, może chciała zabrzmieć profesjonalnie. Naciągnęła mnie na dodatkowy drogi zabieg (tak wiem, moja głupota że po moich trzech odmowach w koncu się zgodziłam na dodatkową usługę) NIE POLECAM pani Jagody i jej "instytutu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwidon Re: planeta urody IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.10, 22:11 Odpuść, tam same lampucery chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: planeta urody IP: 46.112.245.* 14.01.11, 23:03 ja też byłam , samo wejście mało przekonujące, gabinety rzeczywiście małe na ryżowej wydawało się że firma się rozwija a tutaj jakby rzeczywiście [tu się zgodzę z poprzedniczka] jakby podupadała , to już chyba czwarta lokalizacja z tego co mówiła Pani z recepcji, więc fakt faktem na pewno firma nie prosperuje dobrze skoro nie stać jej na lokal własnościowy, mimo to Pani Sylwia wykonała laser jak zwykle bardzo profesjonalnie w miłej atmosferze :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: planeta urody IP: *.play-internet.pl 14.05.11, 13:38 Ja pracowałam w Planecie jeszcze na Ryżowej dostawałam krótkie umowy byłam ciągle gnębiona psychicznie przez Panią Anne Kurasz a na koniec nie wypłacili mi należnych zarobionych pieniędzy ... ciągle zmienia się tam personel, bo Pani Anna nie potrafi nim kierować chce uczyć i wychowywać jak matka i to za grosze. ale czytając te komentarze ciesze się że mam nową pracę :) pozdrawiam pracowników którzy się tam męczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: planeta urody IP: *.play-internet.pl 17.11.11, 13:13 Czy ktoś z Państwa wie gdzie pracuje Pani Sylwia? byłam w Planecie ale nie jestem zadowolona... prosze o pomoc kontakt , jakieś wieści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: planeta urody IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 10:34 Tak ja wiem proszę podać mi swój numer a ja przekażę go Sylwii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marisza66 Re: planeta urody IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 10:45 Tak wiem poproszę od Pani namiary a ja je przekażę Sylwii pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sjk Re: planeta urody IP: *.pf.com.pl 11.09.12, 19:02 Witam, wspomniany wyżej New Look... p. Jagoda (kosmetolog) oraz p. Wiola (linergistka) pracują teraz w Blueberry Instytut Urody - nowy (pół roku) instytut urody na Włochach - Okęcie. Dogodny dojazd z Ursusa. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: planeta urody IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.12, 21:07 A ja nie , Astronomiczne ceny i brak profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sjk Re: planeta urody IP: *.pf.com.pl 21.09.12, 18:46 Chodzi o Planete Urody w tej wypowiedzi? W Blueberry ceny nie są wygórowane, a obsługa tylko profesjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: planeta urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 14:13 Byłam w Planecie Urody i jestem bardzo zadowolona. Byłam w wielu gabinetach w tej okolicy i naprawdę czasami warto zapłacić więcej w profesjonalnej firmie.Ja polecam bo uważam że są dobrzy w tym co robią. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: planeta urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 11:11 przeczytałam wszystkie wpisy i jestem zażenowana, mało tego takie bzdury są powypisywane, że szok. Jestem klientką Planety Urody od 5 lat i to właśnie z winy dermatologów tu trafiłam, więc jak ktoś mi mówi, że tylko lekarz jest w stanie stosować/pracować na kwasach to jest to żałosne. Obsługa jest w pełni profesjonalna. Piszecie, że pani Ania nie jest lekarzem!? a zachwycacie się Sylwią, która jest rehabilitantka i pracując na laserze porobiła mi przy zamykaniu naczyń na twarzy dziury bo stosowała złe dawki i dlatego już tu nie pracuje.Teraz biedna p. Emilia wszystko naprawia. Ja uważam, że wymiana personelu to nie jest żaden znak, że w firmie jest źle po prostu jak ktoś sobie nie radzi to odchodzi... zresztą wszędzie tak jest w salonach fryzjerskich średnio co 1,5 roku wymienia się skład. A z drugiej strony te wszystkie kosmetyczki co pracowały w Planecie po zdobyciu doświadczenia pewnie same otwierają salony. Ktoś napisał, że p. Ania jest złym szefem, nie wiem ja nigdy jako klientka tego nie zauważyłam, a tak szczerze mówiąc to kto ma dobrego szefa?! ja ze swojej pracy jak chcę 15 min wcześniej wyjść to muszę podanie pisać. Na koniec dodam,że nie są naciągaczami tylko jak ktoś chociaż w małym stopniu interesuje się swoim stanem skóry to powinien wiedzieć, że dobrana pielęgnacja domowa to 80% sukcesu bo w gabinecie jest się raz w miesiącu albo i nie, a buzie pielęgnuje się codziennie. I oczywiste jest to,że jak nie będziesz się stosować to nici z tych wszystkich zabiegów dlatego też są u nich dostępne te kosmetyki, ale to Twój wybór czy kupisz. Dla mnie jest to najlepszy gabinet i jedyny w którym spotkałam się ze sterylizowanym sprzętem, który otwierany jest z opakowań na Twoich oczach. Niestety jeżeli liczy się dla Twoje bezpieczeństwo i zadowolenie cena nie gra roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: planeta urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 23:28 Hej. Odnalazłam gabinet Pani Anny Kurasz przypadkiem dawno temu, kiedy jeszcze mieścił się w Ursusie, później chodziłam też tam kiedy był na ulicy Ryżowej i chodzę tam teraz kiedy mieści się na ulicy Popularnej. Jeżeli Któraś z Pań kiedykolwiek miała problemy z cerą to umie odróżnić profesjonalny salon od salonu, który na taki się kreuje. Ja miałam problemy z cerą od 15 roku życia i mam nadal problemy na tle hormonalnym (PCO). Po ponad 8 letnim doświadczeniu z różnymi zabiegami u Pani Ani mogę tą osobę polecić jako GODNĄ ZAUFANIA profesjonalistkę i osobę , która szczerze powie co może pomóc , czego można się po jej zabiegach spodziewać, jak będzie trwało leczenie, jak będzie wyglądała pielęgnacja domowa, co może polecić, co jest dobre dla danej skóry, a co nie. Za to CENIĘ sobie Panią Annę Kurasz. Jest osobą odpowiedzialną, która dba o klienta przed, po zabiegu a także na konsultacjach pozabiegowych jeżeli są wymagane. Czułam się zawsze potraktowana indywidualnie i profesjonalnie. Jeżeli ktoś korzysta w salonach kosmetycznych z prostych zabiegów, jakiejś maseczki, henny itp. to być może nie zrozumie na czym polega różnica między salonem masówką, a gabinetem kosmetycznym, gdzie Kosmetyczka wie co robi i bierze odpowiedzialność za efekt swojej pracy. To co mogę zauważyć jako klientka - Pani Ania jest bardzo wymagająca przede wszystkim od Siebie samej-gdyby nie miała takiego podejścia byłaby zwykłą kosmetyczką nie różniącą się od reszty, gdzie Klient po zapłaceniu i zamknięciu drzwi przestaje istnieć. U pani Anny mam tzw. własną kartę gdzie zapisane są wszystkie poprzednie zabiegi, jakie kosmetyki stosowałam, z jakim skutkiem. Tak jak mówię, jeżeli nie masz problemu ze skórą lub ogólnie chodzisz raz na dwa lata przed wielkim wyjściem na jakiś zabieg to prawdopodobnie nie docenisz profesjonalizmu tego gabinetu. Jeżeli chcesz jednak skorzystać z porady osoby , która może coś Ci pomóc, a przynajmniej nie zaszkodzić to WARTO odwiedzić to miejsce. Piszę tak długo dlatego, że chodzę tam od 8 lat z większymi lub mniejszymi przerwami i myślę, że to solidny kawałek czasu , żeby wydać rzetelną opinię. Sama jestem wymagająca co do osób i miejsc. A to miejsce spełnia wymagany przeze mnie poziom obsługi, jakość usług i profesjonalizm. Od kiedy odkryłam Panią Anię nie byłam w żadnym innym salonie kosmetycznym- dlaczego?- bo zwykła kosmetyczka nie zainteresuje się, żeby dobrać zabieg indywidualnie do mnie i nie będzie zainteresowana zrobieniem wywiadu co się ze skórą dzieje, jakich kosmetyków używam. pozdrawiam Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozalinda Wiemy, wiemy - przeniosłaś gabinet i SPAMujesz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.14, 13:57 żeby podać nowy adres. Poprzednia lokalizacja okazała się za droga, brak klientów nie pozwalał na opłacenie czynszu. Wiec w nowym miejscu nowy SPAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Efekty długotrwale IP: *.static.chello.pl 04.11.14, 13:13 Gabinet polecila mi siostra , widzialam ze chodzi gdzies do kosmetyczki na Ursusie i widzialam swietne efekty , a skore miala w stanie fatalnym - hormony. Pani Ania wszystko jej wyprowadzila, zabiegi nie sa tanie ale nie trzeba tez robic ich co miesiac, sa wydajen i efekty sa dlugotrwale , wieksza cena ale i lepsza jakosc, Kosmetyki mozna ( nie trzeba :) nikt nie zmusza, kupic na miejscu jak ktos chce taniej mozna isc do superpharm , jak komus zalezy na czasie kupuje na miejscu. korzysam 8 lat z zabiegow Pani Ani, mowie o dermabrazji i kwasach, maja tez laser, nikt tu nie komentuje maseczki z niczego za 150 pln na tym forum , gdzie kosmetyczka naklada ci sama nie wiesz co i placisz 150 pln , tutaj jest profesjonalny zabieg chodze 2 razy do roku i starczy bo efekty sa dlugotrwale. Maseczke z glinki zrobisz sama w domu za darmo, Pani Ania ma szkolenia i uzywa dobrych kosmetykow. Co do zmian lokalizacji wlascicieli nieruchomosci na kaczorowskiej czy ryzowej - dom zadluzony w banku przez wlascicielke - to juz sa sprawy miedzy wynajmujacymi wspolnikami itd, A my tu mowimy czy warto polecic zabieg w Planecie Urody na Popularnej , takze potwierdzam ze warto i polecam , moja cera na pewno nie wyglada na tyle lat ile mam , a do jakiejs Pani Jagody na maseczke z glinki za 150 zeta sie nie wybieram :) pozdrawiam fajnei ze zapraszaja nadal na pierwsza konsultacje za darmo - komus pasuje zostaje, nie pasuje nie wraca. Chyna klientow jest sporo bo nadal trzeba czekac na zapis. Ja czekam i nie ide na maseczke z niczego .Magdalena Ursus Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar-smig Re: planeta urody 14.11.14, 16:39 Witam serdecznie, nie znam się na tych wszystkich babskich sprawach, więc zapytam po prostu - chcę kupić żonie jakiś voucher do salonu piękności na rocznicę ślubu - tu warto, czy nie? Proszę o konkretną odpowiedź, pozdrawiam Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: planeta urody IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.14, 22:46 Witam serdecznie, Drogi Jarku warto Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elżbieta Planeta Urody Włochy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.15, 18:38 Polecamy salon kosmetyczny wspaniała Pani Ania i kosmetyki, które poleca :-) nowe marki jak np. ekia super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: planeta urody IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.18, 13:32 Masa naciągaczy i krętaczy. Patrzą jak by tu wyłudzić trochę pieniędzy i oferują jedynie drogie zabiegi a o tanich równie skutecznych nic nie wspominają.Cennik mówi co innego a pani co innego. Naciągacze nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś