Dodaj do ulubionych

Mamy z Rakowca- pytanie

26.06.07, 14:30
Mam problem z zapisaniem noworodka do przychodni, polecili mi Medycynę
Rodzinną, ale tam już nie przyjmują nowych pacjentów. Na Sanockiej też mówili,
że nie mają położnej (jestem po porodzie, nie mają karetki, itp- sami
odradzali- dokładnie nie wiem bo maz był). Gdzie chodzicie z maluchami do
przychodni??
Obserwuj wątek
    • mamuska-kaska Re: Mamy z Rakowca- pytanie 27.06.07, 22:23
      Dlaczego nie przyjmują w Medycynie rodzinnej? .Sanocka to fatalny wybór tak jak
      Jankowska. Spróbuj w Bonder Medica
      • jovila Re: Mamy z Rakowca- pytanie 28.06.07, 18:53
        W Medycynie Rodzinnej nie przymują od maja, bo mają za dużo pacjentów. Byłam
        nawet drugi raz z propozycja, żeby mnie wypisali, a małego zapisali, ale nic z
        tego. Na Sanockiej nie mają położnej nie ma wizyt domowych itp- sami odradzali
        zapisanie. W końcu maz poszedł na Jankowska- a tam pustkami swieci, ale położna
        chodzi. Zapiszemy sie tam (mozna w razie czego zmienic) a i tak chodzic bedziemy
        z małym prywatnie, ale w państwowych szczepienia itp.
        • Gość: M Re: Mamy z Rakowca- pytanie IP: *.chello.pl 29.06.07, 22:59
          Na tyłach szpitala Banacha ( w czarnym budynku nad apteką) jest Centrum
          Medyczne.
          Jest tam świetna pani pediatra dr.Blachowska. Swietny diagnosta i lekarz.
          Wyciągnęła z wielu chorób moje dzieci.
          M
          • Gość: Włochowianka Re: Mamy z Rakowca- pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 17:24
            To nie są tyły szpitala tylko budynek szpitalny :D: znajduje sie tam Przychodnia
            Medycyny Rodzinnej , nie mam małych dzieci chodze tam bo mam lekarza pierwszego
            kontaktu i słyszałam bardzo pochlebne opinie na temat przyjmujących tam
            pediatrów ,a i cześć badań czy jakieś zabiegi można zrobić na miejscu prywatnie
            jak jest taka potrzeba
    • elwiraalfa Re: Mamy z Rakowca- pytanie 01.07.07, 19:35
      UUU ŻAŁUJĘ, ŻE DOPIERO TERAZ DOWIEDZIAŁAM SIĘ O BANACHA, BO ZAPISAŁAM SIĘ DO
      MEDYCYNY RODZINNEJ ALE NIE JESTEM PRZEKONANA. FAKTYCZNIE NOWYCH OSÓB NIE
      ZAPISUJĄ, BO JA ZMIENIŁAM TYLKO PRZYCHODNIĘ Z BONDER MEDICA Z GRÓJECKIEJ NA
      ŻWIRKI, ALE WYBÓR LEKARZY MIAŁAM OGRANICZONY.
    • Gość: waldek Re: Mamy z Rakowca- pytanie IP: 195.117.230.* 07.08.07, 13:12
      Na Jankowskiej!!!!!!!!!!!!!!
      Państwowa przychodnia ale świetna opieka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka