Gość: Edyta IP: 195.205.42.* 03.01.08, 09:52 Czy ktoś się orientuje, czy to prawda że ksiądz z kościoła przy Chrościckiego zbiera podpisy by zamiast domu kultury zrobić w kinie Olsztyn jakieś centrum rehabilitacji, czy coś w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maghdalena33 Re: kino Olsztyn 03.01.08, 11:59 Chyba to prawda. Słyszałam to od mojej mamy którą jakaś sąsiadka namawiała do złożenia takiego podpisu. Z tym że podobno nie chodzi o centrum rehabilitacji tylko o warsztaty dla niepełnosprawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: kino Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 23:41 Nie, to nie prawda. Podpisy zbiera stowarzyszenie a proboszcz tylko wyraził zgodę na zbieranie na terenie kościelnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: kino Olsztyn IP: *.chello.pl 31.03.08, 09:22 Z kina OLSZTYN mam najpiekniejsze wspomnienia z dziecinstwa.Cale lata 70-te mieszkalam na Przyleckiej 8. Do kina chodzilam sama i z kolezankami.Za ktorymi teraz tesknie tak samo jak za tym kinem.Pamietam jak bieglam do domu po obejrzeniu 'Jezdzca bez glowy." Bardzo sie balam.Chodzilam do kina czesto.Czasami ogladalam filmy z gory,patrzac jak przewijaja sie szpule z filmem.Powinien tam powstac osrodek kultury i kino.Dla mnie to swietosc.Pozdrawiam kolezanki i kolegow z klasy i z ulicy.Malgosie W, Beate C,jej brata Pawla C,Bozenke M z bratem Andrzejem,Piotra D z siostra Ala,i wiele innych CUDOWNYCH OSOB.Z najpiekniejszych czasow,rowniez wspolnych w kinie..Elzbieta R Odpowiedz Link Zgłoś