maro2 21.01.02, 10:10 Bede wdzieczny za opinie mieszkancow osiedla "Chrobry" na temat dostepu do Internetu, oferowanego przez dzialajace tam Stowarzyszenie, oferujace taka usluge. Czy warto..? Z gory dziekuje. maro2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_maja_ Re: Internet na os. 21.01.02, 10:18 Czy masz na myśli os Chrobry we Włochach? jeśli tak to ja tam jestem podłączona już od roku i nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
maro2 Re: Internet na os. 21.01.02, 11:27 Wielkie dzieki za odpowiedz! Mam pytania: Czy zadowolona jestes z szybkosci lacza- jak sie ma np. do szybkosci dostepu przez telefon na numer TP SA? Czy zmienila sie odplatnosc w ciagu roku? A jak z awaryjnoscia? maro2 Odpowiedz Link Zgłoś
_maja_ Re: Internet na os. 21.01.02, 15:55 maro2 napisał(a): > Wielkie dzieki za odpowiedz! > Mam pytania: > Czy zadowolona jestes z szybkosci lacza- jak sie ma np. do szybkosci dostepu > przez telefon na numer TP SA? nie wiem nigdy nie korzystałam z dobrego modemu, ale wszyscy moi znajomi twierdzą ,że jest duzo szybciej no i wygodniej 24 godz/dobę i nic cie nie limituje > Czy zmienila sie odplatnosc w ciagu roku? tak było 70 zł/msc jest 50 zł/msc + opłada instalacyjna (jakies 500 pln) > A jak z awaryjnoscia? kiedyś była radiolinia to był dramat, obecnie jest o niebo lepiej, ale ja mieszkam po stonie "ursuskiej" mam nadzieje że ci troche pomogłam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś