Dodaj do ulubionych

opinie o AUTO PLAZA

• Gość: auto plaza Re: opinie o AUTO PLAZA IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.14, 21:27
      w auto plaza kłamali, kłamią i nadal oszukują, odradzamy jakikolwiek kontakt !
      • Gość: z ursusa Re: opinie o AUTO PLAZA IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.14, 11:23
        PRAWDA !!!
        • Gość: jan Re: opinie o AUTO PLAZA IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.15, 19:24
          ford ten szrot ?
          • Gość: Romulus Re: opinie o AUTO PLAZA IP: *.centertel.pl 14.03.15, 00:01
            Nie wieże w te ich przebiegi używek, na pewno cofają liczniki i preparują książki serwisowe! Krętacze i oszuści!
    • Gość: dziubek Re: opinie o AUTO PLAZA IP: 212.180.209.* 27.07.15, 16:33
      Po zakupie auta i perypetiach z rozwalona geometria auta ponoć uderzyłem w krawężnik 4-roma kołami na raz , stwierdziłem ze moja noga nie postanie w tym serwisie.
      Zycie zweryfikowało auto padło astance12 i perypetie od nowa po 5 dniach i 250km na liczniku więcej!
      auto oddane, tyle ze padło a to samo po 65km. Omijajcie z daleka serwis na Popularnej. ps ceny części są wyższe min 50% względem rynku części nowych!!! dlatego mamia rabatami i bonusami, płacicie i tak więcej niż gdziekolwiek indziej,,,. omijajcie z daleka...
      • Gość: użytkownik Re: opinie o AUTO PLAZA IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.15, 15:49
        Oddałem na przegląd 120.000 służbowego forda - krótka relacja :
        - rzeczywisty koszt był prawie 100% wyższy od szacunków przy zapisach
        - "nie oddamy panu auta dopóki księgowa nie potwierdzi przelewu" - cytuję dosłownie - i mimo, że serwis dostał potwierdzenie wpłaty po bodaj 30-40 minutach to i tak "auta wydać nie mogę bo nie ma księgowej żeby sprawdziła przelew"
        Straciłem następny dzień na odbiór auta - a takiego podejścia to nie zaznałem w żadnej autoryzowanej stacji czy to ford, czy opel, fiat, kia etc. Jeżdżę służbowymi autami od ponad 15 lat - i takiego poziomu obsługi to nie było nawet te 15 lat temu. ŻENUJĄCE.
        Dla porównania mam 2 inne stacje tej marki przy tym samym aucie - bo do Plazy nie pojadę nigdy więcej nawet będą robili przeglądy za darmo.
        • Gość: MS Re: opinie o AUTO PLAZA IP: 212.180.227.* 25.09.15, 23:26
          Szanowny Panie,

1. każdy pracownik Summit Motors Poland Sp. z o.o. (Auto Plaza) ma przez 24h na dobę możliwość sprawdzenia wpływających na konto serwisu przelewów. Proszę wziąć pod uwagę fakt, że niekoniecznie wykonywał Pan przelew ekspresowy - takie są realizowane przez banki tylko 2,3-krotnie dziennie. Wystarczył wydruk z banku o wykonanym przelewie i Pana podpis na takowym potwierdzeniu. Obecność "księgowej" nie jest w takich przypadkach konieczna. Nasze biura obsługi Klienta są od kilkunastu lat przystosowane do pracy w godz. 6-22 - innych niż praca działu księgowości.

2. Koszt przeglądu/usługi jest każdorazowo ustalany z Użytkownikiem/Właścicielem pojazdu/Płatnikiem. Logiczne i uczciwe jest określenie ceny usługi przed jej wykonaniem. Nie mielibyśmy śmiałości zażądać od Pana kwoty !dwukrotnie! wyższej, niż wcześniej ustalona. Na jakiej podstawie zgodził się Pan pokryć takie koszty? W przypadku rozszerzenia zakresu naprawy ustalamy to z Płatnikiem w formie pisemnej lub (dla Stałych Klientów) w formie ustnej.

3. Cieszymy się, że z jakiegoś powodu skorzystał Pan z naszych usług, pomimo, że miał Pan w pobliżu "2 inne stacje tej marki przy tym samym aucie". Uprzejmie prosimy o bardziej szczegółowe opisanie sytuacji na adres e-mail s15@autoplaza.com.pl podając VIN lub nr rejestracyjny samochodu. Pozwoli nam to ustosunkować się do Pańskich spostrzeżeń, za co z góry dziękujemy.

Mamy nadzieję, że Pańska opinia nie jest napisana przez lokalną konkurencję lub na jej zlecenie.
    • Gość: Janka Re: opinie o AUTO PLAZA IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.16, 10:26
      Poniewaz chcialabym kupic Forda, prosze o porade czy warto go kupic w salonie AutoPlaza na Popularnej. Bede wdzieczna za wszystkie opinie. Pozdrawiam. Janina
      • Gość: lukasz Re: opinie o AUTO PLAZA IP: *.dynamic.mm.pl 29.01.17, 15:49
        Przestrzegam przed ty serwisem !! Kupiłem auto niby bezwypadkowe za 44500, a w historii auta dwie stłuczki przód i tył !! Nie ufać im ! Gdyby nie to że auto sprzedawałem pewnie bym się o tym nie dowiedział. Jakie było moje zdziwienie gdy sprawdzałem auto w ASO z klientem.
    • Gość: Anula Re: opinie o AUTO PLAZA IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.17, 01:01
      Ja również ostrzegam. Spotkałam się tam z nierzetelną realizacją umowy. Samochód zamówiony w kwietniu ostateczny termin odbioru koniec lipca, a w rezultacie przesunął się do listopada. Polecam ostrożność i zaznaczenie by przy przekroczeniu czasu oczekiwania mieli Państwo z tego jakieś korzyści. Poza tym obsługa z lekka ma w nosie klienta i informowanie go kiedy wreszcie samochód realnie będzie odebrany.
      Polecam skorzystać z innego salonu
      • Gość: Auto Plaza Re: opinie o AUTO PLAZA IP: *.k2.pl 22.09.17, 13:03
        @Anula, tu pracownik Auto Plaza. Chciałbym się odnieść do Pani wpisu. Niestety nie mamy wpływu na termin dostawy samochodu zamówionego w fabryce. Zwyczajnie nie jest to zależne od nas, lecz od producenta. Dziękujemy za Pani zgłoszenie w kwestii informowania klienta o zaistniałych opóźnieniach i kontaktu naszego handlowca. To jest temat, którym na pewno się zajmiemy.
    • Gość: olek Re: opinie o AUTO PLAZA IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.17, 10:59
      W nagrodę ??? że kupiłem w Auto Plaza na Popularnej Forda Focusa zamontowali mi chlapacze na przednich błotnikach. Po kilku latach eksploatacji pojazdu, dół błotników był całkowicie skorodowany. Błotniki nadawały się tylko do wymiany. Podczas oględzin auta innym serwisie Forda stwierdzono, że chlapacze i osłony wnęk błotników były wadliwie zamontowane do nadwozia.
      Komentarz jest chyba zbyteczny.
      • Gość: Dario.P Re: opinie o AUTO PLAZA IP: *.pse.pl 09.11.17, 15:14
        no to widzę że nie jestem jedyny - Kupiłem u nich auto, nie dośc że do wymiany klocków hamulcowych ktoś wpadł na pomysł przetoczenia tarcz to jeszcze zrobił to krzywo efektem czego wymiana tarcz.
        ale co lepsze tak jak pisze Pan powyżej - montowali tablice rejestracyjne i oczywiście musieli wsadzić swoje ramki na tablice, a że nie pasowały do fabrycznych otworów, to cóż to szkodzi jak można po prostu przykręcić na chama blachowkrętami do pokrywy bagażnika nie zabezpieczając niczego ( jedynie podklejanie taśmą żeby nie dzwoniły i nikt nie zwrócił uwagi) efektem duża dziura w pokrywie bagażnika - także radzę omjac szerokim łukiem strach pomyślec co będzie jak się do silnika dotkną
    • Gość: były klient Re: opinie o AUTO PLAZA IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.18, 11:00
      1 milion 400 tys. Fordów do naprawy. SUPER. To kara dla nich ze sprzedali mi nowy, skorodowany samochód !
    • Gość: tomi Re: opinie o AUTO PLAZA IP: 5.174.67.* 26.02.20, 11:00
      Zadatkowalem na smochod dostawczy ktory mi pokazano a faktycznie Salon go nie mial w ofercie i sprzedazy , okazalo sie ze zostal sprzedany przez kogo innego , podchodzilem trzy krotnie do smochodow , cena wzrosla kilka tysiecy zlotych , zero zbowiazan ze strony Salonu , nie polecam
    • Gość: Jack Re: opinie o AUTO PLAZA IP: *.home.aster.pl 03.01.24, 21:03
      Absolutnie nie polecam.
      Typowi handlarze ,sprzedać ,zarobić i tyle na temat.
      Niby autoryzowany serwis ,a wypuścili samochód z zalanym silnikiem i piszczącymi hamulcami.
      Niby wyciek został naprawiony gwarancyjnie ale samochód nigdy nie powinien tak wyjechać z serwisu!
      Nikt nie poczuwał się oczywiście do winy ,a gdzie mój stracony czas i pieniądze wydane na paliwo i drugiego kierowcę ,żeby jeździć 3 razy na naprawę. Hamulce zostały piszczące:( OMIJAJCIE Z DALEKA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka