Gość: p. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 22:43 co tam sie dzis dzialo?? wlasnie przejezdzalem obok i stalem w korku!! pelen parking, ludzie parkujacy na ulicy. takich tlumow nigdy tam nie widzialem a 23 godzina dochodzi!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p. Re: factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 13:23 ludzie to są pokręceni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ang Re: factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:12 [URL="forum.przygodowki.pl/"]Strona główna forum[/URL] Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.wz Re: factory 22.06.09, 10:16 Polecam link: forum.gazeta.pl/forum/w,20162,96290741,96290741,Masakra_na_Pulawskiej.html Jakiś czas temu podobne oblężenie mieliśmy w Piasecznie. Było bosko, bo korek do Piaseczna ciągnął się aż od Galerii Mokotów. A co do wyprzedaży, to były one kiepskie, bo od "niskiej" ceny odejmowali może kolejne 10% a może 20%. Akcja zupełnie nieopłacalna. Więcej na paliwo można wydać niż zaoszczędzić na takich "tanich" zakupach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 10:25 swoja dorga to niesamowite zawisko :) wystarczy przedluzyc prace centrum handlowego o kilka godzin, rzucic haslo "nocna wyprzedaz" i tlumy szaleja :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluekaktus Re: factory 23.06.09, 15:23 dokładnie :-) a co gorsza rzeczy na wyprzedaży w factory są brudne, zakurzone, poszarpane, wykończone fatalnie, jest to zbiórkam łachów z całej Polski z regularnych sklepów firmowych, nic co by nadawało się do założenia przez normalnego człowieka, o minimalnym choć wyczuciu smaku i gustu. nie mówię tutaj o sklepach typu Bata czy Gino Rossi, one nie biorą udziału w takich partackich wyprzedażach pozostałości magazynowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zino Re: factory IP: 212.180.168.* 23.06.09, 22:52 Do końca się z tym nie zgodzę, kupiłem już tam ( bynajmniej nie w noc zakupów) dwie koszule w sklepie Tommy Hilfiger i wyglądają normalnie. Więc nie wszystko jest poszarpane, podarte i z czasów Mieszka I. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.wz Re: factory 24.06.09, 09:01 Powiedzmy sobie szczerze, do tego sklepiku nie wchodzi biedak, który poluje na najtańsze ubrania. Kiedyś tam wstąpiłam to szybko się ulotniłam - powaliły mnie ceny mimo obniżek. Z tymi poniszczonymi ubraniami to niestety prawda. Sama zaopatruję się w Reserved i ciężko jest znaleźć wdzianko, które nie ma poważniejszej skazy. Ale rzecz jasna, ceny są adekwatne do jakości produktów. Jako, że niedawno wyprowadziłam się z Włoch do Piaseczna, to troszkę wam zazdroszczę Factory. Mają ciekawsze sklepy niż w Fashion. No może poza jednym, sklep Tefala w Piasecznie jest najlepszy :) Reszta to żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja To jest aktywna walka z kryzysem;) IP: *.100.211.91.static.bait.pl 23.06.09, 23:31 Odpowiedz Link Zgłoś