Dodaj do ulubionych

kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr?

04.06.04, 18:45
Witam.
Dlaczego połączyliście forum Grecji i Cypru z Turcja???? :((((
I dlaczego nikt nie odpowiada na nasze wezwania i protesty?????
Na forum obecnym "Grecja, Turcja i Cypr" od początku tego scalenia,
występowały protesty stałych użytkowników tego forum jako "Grecja i Cypr",
zeby rozdzielic to co greckie, od tego co tureckie.
Wypadało by odpowiedzieć chociaż, dlaczego połączyliście forum greckie z
Turcją i dlaczego nie zamierzacie go podzielić na dwa osobne forum: osobno
greckie i osobno tureckie???? Z punktu widzenia programowego, nie jest to dla
Admina zaden problem. A dla moderatora tez nie, bo forum to nie ma zadnego
moderatora.
Po czasie, jaki uplynal od czasu polaczenia Grecji i Cypru z Turcja, forum
wyglada beznadziejnie, to co greckie (Cypr, Grecja, wyspy greckie) pomieszaly
sie totalnie z tureckimi tematami.
Ostatnio znowu wznowily się prośby o odlaczenie Turcji od Grecji.
Bardzo dobre uzasadnienie podawali sympatycy forum o Grecji, ktore mozna
znalezc w znajdujących się na obecnym forum watkach, np.
"POPIERAM TURCJA TU NIE PASUJE!!!" i itp.
Czekamy na konkretne uzasadnienie dlaczego tak nieladnie zrobiliscie i mamy
nadzieje, ze znow Grecja i Cypr bedą osobno. Niech Turcja rowniez ma swoje
miejsce, a nie gubi sie w Grecji.
W przeciwnym wypadku "dodajcie jeszcze Egipt", na pewno bedzie
super "porzadek" i masa "zadowolonych" forumowiczow.
Pozdrawiam bardzo.
Eli (jedna z czestszych bywalczyń forumu Grecja i Cypr (i niestety Turcja -
przez czyjąś tam nieuwage... :-/)
Obserwuj wątek
    • tebe Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 04.06.04, 20:41
      Umówmy się, że przyjrzymy się temu i wrócimy w przyszłym tygodniu.
      Jakby nic się nie działo w tym wątku, podbij go :-)
      Pozdrawiam
      • Gość: VIP-1 Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? IP: *.cwshs.com 04.06.04, 21:18
        lepiej adminowi oko podbic, hehehe
        to moze wtedy zobaczy roznice miedzy Turcja i Grecja
        • hepik1 Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 05.06.04, 05:54
          Admin do podbijania wątku zacheca?up!
      • elinida Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 05.06.04, 15:57
        O fajnie :) Nadzieja zajasniala ... :))))... Jasne, bedziemy podbijac :)
        • messja Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 05.06.04, 18:07
          elinida napisała:

> O fajnie :) Nadzieja zajasniala ... :))))... Jasne, bedziemy podbijac :)

nie chce cie straszyc, ale na twoim miejscu z ta "nadzieja" to bylabym jednak
          ostrozna:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11944791&a=13154468
          • elinida Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 05.06.04, 18:43
            :( A to mnie zmartwilas :(
            Ale wiesz co? Zawsze mozna narobic szumu tam gdzie się da - wyżej :) Moze dla
            adminow to nieistotne czy Grecja jest z Turcja, czy nie, ale dla fanow Grecji,
            i stalych uczestnikow forum, ma to priorytetowe znaczenie. W koncu, aby grupy
            odbiorcow czy uzytkownikow roznych forow byly zadowolone, trzeba przychylic im
            czola i zrobic krok do przodu, a nie w tyl, jak to uczynili admini - laczac
            Grecje z Turcja.
            Nic, pozyjemy, poczekamy, poobserwujemy, czy zdanie uzytkownikow sie cos liczy
            dla redakcji i adminow. A jesli nie - poruszy sie temat znacznie wyzej... w
            koncu to jest forum dla nas, a nie adminow... i powinni brac pod uwage, to co
            ulatwi z jego korzystanie nam. Bo jak na razie efektem ich poczynan jest
            pomieszanie i balagan... masakrA! Koszmar... Jak to wyglada... Wstyd.
            Poki co pozdrawiam hojnych i przychylnych Adminow... ;)
            Eli
            • messja Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 05.06.04, 20:11
              elinida napisała:

> Nic, pozyjemy, poczekamy, poobserwujemy, czy zdanie uzytkownikow sie cos
              liczy
              > dla redakcji i adminow.

jesli masz ochote i czas - prosze bardzo. chociaz ja juz dzisiaj moge ci
              powiedziec, ze: nie. zdanie uzytkownikow dla redakcji i adminow sie nie liczy.
              dlatego tyle tu balaganu i samowolki jak np. ostanio zbawa w chowanego z
              przenoszeniem watkow z fof na inne, zeby zadalwic niewygodne tematy:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=13212117&a=13212117
              mimo, ze admini SAMI NA TYM FORUM WYPOWIADALI SIE NA OMAWIANYCH WATKACH ZANIM
              JE PRZENIESLI.
              • fdj Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 05.06.04, 22:15
                messja napisała:

> SAMI NA TYM FORUM WYPOWIADALI SIE NA OMAWIANYCH WATKACH ZANIM JE PRZENIESLI.

OJEJKUJEJKUJEJKU
                • messja Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 05.06.04, 23:05
                  fdj napisał:

> messja napisała:
                  >
                  > > SAMI NA TYM FORUM WYPOWIADALI SIE NA OMAWIANYCH WATKACH ZANIM JE PRZENIESL
                  > I.
                  >
                  > OJEJKUJEJKUJEJKU

ciesze sie, ze podzielasz moja opinie. twoje slowa, tak madre i wywazone, pewno
                  nie ujda uwadze admoinow, kiedy znowu beda przenosic watki.
                  • fdj Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 05.06.04, 23:31
                    A nene, nie były wyważone. Na sztuki je kupowałem.
                    • messja Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 06.06.04, 00:14
                      fdj napisał:

> A nene, nie były wyważone. Na sztuki je kupowałem.
                      >

przeciez widze, ze sobie tylko efdejocisz, ale chcialam byc uprzejma.
                      • fdj Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 06.06.04, 20:13
                        Tak wiem. Jesteś specjalistką od głaskania pod włos.
                        • messja Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 06.06.04, 20:18
                          fdj napisał:

> Tak wiem. Jesteś specjalistką od głaskania pod włos.
                          >

a ja nie wiem dlaczego tobie sie wydaje, ze cos o mnie wiesz i ciagle mnie
                          prowokujesz (nawet na watkach gdzie sie nie wypowiadam). prawde mowiac zbyt
                          malo mnie jednak interesujesz bym chciala sie dowiedziec.
                          • fdj Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 07.06.04, 10:12
                            I powiedział Pan: po słowach i czynach ich poznacie.
            • messja Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 05.06.04, 23:13
              elinida napisała:

> :( A to mnie zmartwilas :(
              > Ale wiesz co? Zawsze mozna narobic szumu tam gdzie się da - wyżej :) Moze dla
              > adminow to nieistotne czy Grecja jest z Turcja, czy nie, ale dla fanow
              Grecji,
              > i stalych uczestnikow forum, ma to priorytetowe znaczenie.

przepraszam, ze przy okazji twojego watku poruszylam problem nieco bardziej
              ogolny. nie znaczy to, ze nie dostrzegam problemu mieszania Grecji i Turcji w
              jednym worku. znam kilku Cypryjczykow osobiscie i wiem jak moze ranic uczucia
              niektorych osob (szczegolnie tych, ktorzy o inwazji Turcji na Cypr nie
              dowiadywali sie tylko z tv) ten problem.
              • elinida Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 05.06.04, 23:45
                Nie ma problema...
                • messja Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 06.06.04, 00:15
                  elinida napisała:

> Nie ma problema...

dzieki.
                  • messja do autorki watku 07.06.04, 17:19
                    gratulacje: raz na tysiac lat uda sie nawet tuaj cos zalatwic.
                    • elinida Re: do autorki watku 07.06.04, 17:59
                      dzieki... :)))))
                      a jednak czasem nasze zdanie cos sie liczy :)
                      pozdrawiam :)))))))
                      • messja Re: do autorki watku 07.06.04, 18:42
                        elinida napisała:

> dzieki... :)))))
                        > a jednak czasem nasze zdanie cos sie liczy :)
                        > pozdrawiam :)))))))

nie. zupelnie odwrotnie. powiedzialam, ze nie da sie zalatwic, wiec tebe zeby
                        mi zrobic na zlosc, zaltwil. gdybym np. to ja wystosowala podobna prosbe - moj
                        watek znalazlby sie na oslej lawce. tak jak ten:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=13257685
                        albo ten:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=1325796
                        wnioski mozesz sama wyciagnac.
    • tebe Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 07.06.04, 12:11
      Witam
      Wydzielimy tę Turcją.
      Z turystyką jest ten problem, że nie jesteśmy w stanie założyć każdego pańśtwa,
      ale to połączenie nie było najszczęśliwsze.

Zaraz zwolennicy założenia Francji przyjdą, więc z góry mówię: w tym forum, z
      którego wydzielamy Turcję jest 14530 postów. W całej Europie - 8 tys. Najlepiej
      gdyby Francja wypączkowała jako forum prywatne.
      Skandynawia i Kraje Arabskie świetnie sobie radzą.
      Pozdrawiam
      • j_karolak Skandal!!! 07.06.04, 12:44
        Dlaczego wydzielimy Turcję?

Turcja jest większym państwem z bogatszą tradycją i nie powinno się wydzielać
        Turcji tylko Grecję i Cypr. A w ogóle, to czy forum Grecja i Cypr dotyczy
        całego Cypru, czy tylko greckiej częsci. Warto byłoby to zaznaczyć w tytule!

Postuluję też oddzielenie forum Konstantynopol z forum Turcja i forum Galata z
        forum Konstantynopol i forum Grecja kontynentalna z forum Grecja i forum Ateny
        z forum Grecja kontynentalna o forum Pireus nie wspominając!!!
        • Gość: Dab Re: Skandal!!! IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:50
          Po co tyle piany , postulatow .... jak taki z ciebie ekspert to stworz wlasne forum , krytyka do niczego nie prowadzi zwlaszcza w w twoim stylu
      • elinida Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 07.06.04, 17:54
        Huraaaaaaaa !!!!!!!! :)))))))))))) Dzieeeeeki :) CMOK !!! wielkie
        dzieki :)))))) w imieniu moim i nie tylko, na pewno - jak juz bedzie
        wydzielone, zaraz sie posypią dzieki milosnikow Grecji :))))
        Pozdrawiam :)
        Eli
      • petromin Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 01.07.04, 14:43
        tebe napisał:

> Zaraz zwolennicy założenia Francji przyjdą, więc z góry mówię: w tym forum, z
        > którego wydzielamy Turcję jest 14530 postów. W całej Europie - 8 tys.
        Najlepiej
        > gdyby Francja wypączkowała jako forum prywatne.

Czy teraz są już szanse na podlinkowanie do forum turystyka/świat
        forum "Francja turystycznie"?

Może nie jest tam rekordowa liczba wpisów (dzisiaj 246), ale w wydzielonej
        Turcji w tym samym czasie przybyła bardzo podobna liczba wpisów (około 400)
        • fdj Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 01.07.04, 15:22
          petromin napisał:

> Czy teraz są już szanse na podlinkowanie do forum turystyka/świat
          > forum "Francja turystycznie"?

Nie ma szans! Żadnych Francji (z Żakiem Czyrakiem), ni Turcjo-Grecjo-Cyprów!
          Wszyscy zostajemy w Polsce! Polska jest piękna!
          Cudze chwalicie, swego nie znacie.
          Ilu jeszcze zakątków Polski nigdy nie widziałeś/aś?

Zwiedzając Polskę, dajesz pracę:
          www.dajeszprace.pl/main.php
        • petromin Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 06.07.04, 08:39
          Czy mogę liczyć na odpowiedz na zadane wcześniej pytanie?
          • petromin Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 07.07.04, 12:50
            Dziękuję jednocześnie za usunięcie Francji turystycznie z listy proponowanych
            forów prywatnych.
            • fdj Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 07.07.04, 13:13
              Cholerne żabojady...
      • kszysio Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 02.07.04, 06:51
        "nie jesteśmy w stanie założyć każdego pańśtwa"
        he he ...
        zwłaszcza, że pare już jest ...od wieków
    • kocibrzuch Re: kto odpowiada za forum Grecja, Turcja i Cypr? 07.06.04, 18:11
      Sam turystycznie bardziej sympatyzuję z Turcją, ale cieszę się z tego podziału.
      Wątki nie będą tak szybko uciekać w przeszłość. A forum prywatne Turcja jest de facto bez admina i ledwo zipie...

Co do Cypru, to może go w ogóle nie wspominać w nazwie forum, jak ktoś będzie zainteresowany częścią grecką, odwiedzi forum Grecja, jak turecką Turcja - proste?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka