mikolaj7 13.02.03, 17:38 pisze, klikam, a mnie wylogowuje!! nawet sie nie ruszylem sprzed monitora i mnie wylogowalo!! i wcielo mi oczywisci maila.. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mikolaj Re: Wylogowuje.. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 17:41 siedzialem akurat tez na poczcie. ps. teraz sie nie wylogowywalem, ale jak jest kazdy widzi Link Zgłoś
pollak Re: Wylogowuje.. 14.02.03, 11:31 tebe napisał: > Mnie wylogowało ale treści postu nie wcięło.... Pocieszające że przynajmniej stara się nie odpuszczać też administratorom tego portalu ;) (znaczy złośliwym czerwonym skrzatom) :) Link Zgłoś
Gość: gitman Re: Wylogowuje.. IP: debian:* / 192.168.9.* 13.02.03, 19:29 widzisz mikolaj, logujesz sie, i denerwujesz sie jednoczesnie, czy cie system nie wyloguje, czy ci hasla hakerzy nie przechwyca, nie logujesz sie jestes gosc i sie nie boisz niczego. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wylogowuje.. 13.02.03, 21:16 Gość portalu: gitman napisał(a): > widzisz mikolaj, logujesz sie, i denerwujesz sie jednoczesnie, czy cie system > nie wyloguje, czy ci hasla hakerzy nie przechwyca, nie logujesz sie jestes > gosc i sie nie boisz niczego. wiesz, odkrylem juz jakis czas temu uroki nielogowania sie.. jest tylko jedno ale ;)) nie pamietam numerow wszystkich forow, na jakie czasem zagladam, a nawigacja bez pomocy "ulubionych forow" jest uciazliwa (bo sie wszystko dlugo laduje) niemniej jednak mozna mnie znalezc na roznych forach jako goscia Link Zgłoś