Dodaj do ulubionych

prezenty od Gazety

IP: *.icpnet.pl 22.12.01, 12:18
Jestem stalym, wlasciwie od jej poczatkow, czytelnikiem Gazety i szlag mnie trafia, kiedy mam dostac od niej prezent. Doplacam do tych prezentow i wcale ich nie chce! Nie lubie Arki Noego, a plyta Preisnera jest niesamowitym knotem. Nie chce placic za to nawet 2 zlotych. Co to za prezent do ktorego musze doplacac?!
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: prezenty od Gazety IP: *.brzesko.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 12:25
      Nie mow ze ta zlotowka robi ci jakas roznice.
      • Gość: andrzej Re: prezenty od Gazety IP: *.icpnet.pl 22.12.01, 12:30
        Tu nie chodzi o zlotowke, ani nawet o dwie (bo tyle trzeba doplacac). Chodzi o wciskanie prezentow, ktore prezentami nie sa! Cos, co w Gazecie jest najciekawsze schodzi na dalszy plan i zwyklym,codzienny czytelnik musi biegac po miescie w poszukiwaniu wydania, bo Gazeta obdarowuje (?)plytami!!!
        Zwiekszony naklad i podwyzszona cena! Jak mam to odbierac, jak nie jako chec zarobienia dodatkowych pieniazkow ! Jesli ma to byc prezent, to niech bedzie za darmo.
        • Gość: miki Re: prezenty od Gazety IP: *.brzesko.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 12:39
          To ze Gazety nigdzie nie mozna dostac to prawda. Sam musialem zamawiac wczoraj
          u kioskarza zeby mi zostawil. Tak to jest jak sie ludzie dowiedza ze plyte z
          gazeta rzucili :-)
          • Gość: andrzej Re: prezenty od Gazety IP: *.icpnet.pl 22.12.01, 12:48
            Miki, mowimy o roznych sprawach. Chodzi mi tylko o to, ze te plyty nie sa za darmo, nie sa wiec prezentem. Poza tym w przypadku Preisnera maja znamiona promocji innego typu (ile egzemplarzy sprzedaloby sie na rynku?). Co wiecej, nie przepadam za Arka Noego, a wlasnie przez nich musze ganiac po calym miescie i doplacac!!! Nie chce takich prezentow!!! Priwiet
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka